Юлия ни напусна... Мир и светлина по пътя, майчице! Сили и кураж за близките и!

• 108 393
  • 546
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Да се молим....  Praynig  Praynig  Praynig

# 451
https://www.facebook.com/ddelkova от този профил е изказана благодарност от името на семейството на Юлия по време на кръводарителната кампания и дамата се описва като "най-богатата леля с три прекрасни слънца". Вероятно е тяхна близка и може да се влезе в контакт с еня, за да се уточни дали сметката е предназначена за семейството на Юлия и дали изобщо са информирани.

/Аз просто не ползвам Фейсбук, влизам през чужд акаунт./

# 452
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ох, като гледам снимките на Юлия заедно с децата й, ми се насълзяват очите. Такава идилия и любов...и изведнъж всичко се срива. С теб сме, майче  fingerscrossed

# 453
Ох, като гледам снимките на Юлия заедно с децата й, ми се насълзяват очите. Такава идилия и любов...и изведнъж всичко се срива. С теб сме, майче  fingerscrossed
И на мен. Не я познавам, но постоянно се моля скоро да може отново да прегърне дечицата си.

# 454
Ще обясня защо промених поста си. От града на Юлия съм и лично я познавам. Всеки ден виждам и чувам какво се случва с нея и близките и. Знам колко им е трудно. Премахнах поста си защото не искам по никакъв начин да навредя на някой от тях, защото както виждате неволно или не -  една написана статия, едно написано изречение как променя веднага мнението. Човекът написал статията сигурно не е имал лоша умисъл, но виждате какво стана. В града ни почнаха всякакви инициативи за събирането на пари за Юлия. В детската градина на големия и син има поставени кутии за дарение, а дъщеря и ще участва в благотворителен концерт органзиран от училището и. Не знам дали някой кара директорите на училището или на детската градина  да правят тези неща ( концерти и поставянето на кутии), но знам че града ни е малък и всеки се опитва да помогне на семейството както може. Не мога да отговарям за действията им, но си мисля че те просто са решили ,че само така могат да им помогнат -  като съберат някакви пари за тях. Вярно е - всеки  се нуждае от пари в днешно време, тези хора обаче се нуждаят и от добра дума. Не мислете лошо за тях! Най - важното в момента е Юлия да се оправи, много боли да я няма в къщи. Няма как мъжа и или майка и да влязат и да ви дават отговори, може пък такива да получите от човека пуснал статията. Ако искате пращайте пари, ако искате чакайте за отговори.

# 455
момичета, все така съм в очакване на хубави новини  Praynig
но за съжаление, няма никакви. някой знае ли какво се случва и дали лекарите дават надежда за скорошно събуждане на юлия?

# 456
Не намерих информация за промяна на състонието на Юлия, дано скоро дойде добрата вест.  Praynig

# 457
Не намерих информация за промяна на състонието на Юлия, дано скоро дойде добрата вест.  Praynig
Дано.  Praynig Praynig Praynig

# 458
desperation, това от което се интересуват хората е дали парите, преведени по тази сметка, ще отидат за семейството на Юлия. Прекалено много хора ползват чуждото нещастие, за да трупат облаги на чужд гръб, няма място за обиждане, че някои имат съмнение. Ако можете, моля да дадете яснота по въпроса.

# 459
  • Бургас
Състоянието на Юлия е крайно критично към момента. В събота в болницата пристигна националният консултант по анестезиология и интензивно лечение проф. Николай Петров. Той извърши консултация на място. Професорът прегледа всички документи, описващи етапите на лечение на пациентката и нямаше забележки по терапевтичното поведение към момента. Проф. Петров допълни, че всичко направено за Юлия е в пълен обем, не може нищо повече да бъде направено, и извършеното лечение от екипите на болницата е нещо, което не би могло да бъде предложено и приложено в много от лечебни заведения в страната.

От ФБ страницата на болницата

# 460
Остава да се молим  Praynig

# 461
Боже, дай сили на тази майчица да се пребори.   Praynig

# 462
Господи, помогни на Юлия да се върне при дечицата си! Не я изоставяй в трудната ѝ борба към живота!  Praynig

# 463
 Praynig Praynig Praynig така се надявам всеки път като отворя на добри новини  Cry Дано чудото стане и Господ даде сили на Юлия да превъзмогне тази борба  Praynig Praynig Praynig

# 464
Преди два часа приключи благотворителния концерт "Подай ръка на Юлия". Деветгодишната и дъщеря заедно със съученици свириха на пиано и китара. Ако знаете само колко тъжен концерт беше, ако можехте да видите тъгата която излъчваше мъжа и... Надявам се, че поне е разбрал колко много хора го подкрепят в този момент. Дано Бог подаде ръка на Юлия!

Общи условия

Активация на акаунт