SUPERNATURAL: Brotherly bond

• 41 507
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Ооо, аз на Уинчестър много мога да нося. Ама чак целия не мога - задушавам се ooooh! .
...
Спирам преди да ми е дотрябвала лопата Mr. Green

# 166
  • # супернатурална #
Този поглед ме остави без думиии  Heart Eyes Бих рискувала О-смъртяване чрез задушаване  Blush
Къде е лопатата  Tired

# 167
# 168
Честит празник дами   bouquet Обичайте и бъдете много обичани Hug

Галче мила още се съвземам  Crazy тая е  #Shocked

# 169
Ох,Гале ... къде ги намираш тия кекс снимки

# 170
  • # супернатурална #
ми търся  Rolling Eyes само не пишете в гугъл "naked Sam and Dean" , щото дори аз се потресох  Laughing

# 171
Написах го, нали съм любопитка  Blush
Потресох се и аз  Shocked

# 172
 smile3532 smile3532 Умрях! Мега гнусно. Laughing

# 173
Да бе ний феновете сме страшно нещо

# 174
  • # супернатурална #
 hahaha знаех си, че ще погледнете  Mr. Green

# 175
Този поглед ме остави без думиии  Heart Eyes Бих рискувала О-смъртяване чрез задушаване  Blush
Къде е лопатата  Tired
Лопати, два броя. Една за теб и една за мен. Ползвай, после ше менкаме Flutter .

Pilot Scoop: Supernatural Spin-Off Gets a New Title, Casts Its Final Series Regular
The CW’s planted Supernatural spin-off pilot has cast its final series regular — and found a new name, to boot.
Airing April 29 as an episode of the long-running CW series, Supernatural: Bloodlines (as it is now known) portends to be a sweeping drama about the mafia-esque monster families that, unknowingly to humans, “run” the underbelly of Chicago and who are being tracked by a newly minted Hunter.
TVLine has learned that Melissa Roxburgh [линк към imdb.com] has landed the final series regular role of Violet Durant, a member of a powerful werewolf pack who hides her true nature because of her forbidden love for family rival David (The Originals‘ Nathaniel Bozulic), a shapeshifter.
Bloodlines‘ other series regulars are Danielle Savre (Heroes) as shapeshifter Margo Hayden, Sean Faris (Pretty Little Liars) as werewolf Julian Durant, Lucien Laviscount (Episodes, Skins) as police academy trainee/newly-minted Hunter Ennis Roth and Stephen Martines (Burn Notice) as world-weary Chicago PD Detective Freddie Costa.
Roxburgh previously has appeared on The CW’s Arrow (as a gal pal of Thea’s) and in the Season 7 Supernatural episode “Time After Time.”

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 01:04 от Impala

# 176
Джаред, с фенове (с късмет), вчера, в Остин Laughing :

# 177
  • # супернатурална #
То се видя, че ние сами ще се  Rolling Eyes заиграваме...

Моделска поза

Моделска муцка - нацупени джучки, пренебрежителен поглед - мечта на всяко "селфи"

И една още по-моделска муцка

Много лесна задача, съвсем на посоки отворих една конвенция и хоооп!  Laughing

Внимание! Много потен Джаред  Flutter

# 178

Минахме през Сам и Дийн, и го обърнахме на Джаред и Дженсън, а? Mr. Green
Пуснете тогава семейна снимка на Миша/Джаред/Дженсън. Laughing

# 179
  • # супернатурална #
Е, коя би възразила да мине и през четиримата  newsm56

hahaha

Общи условия

Активация на акаунт