SUPERNATURAL: Brotherly bond

• 41 771
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Събирате ли тоалетна хартия  Mr. Green Joy  Някъде бях видяла снимка на замръзналия Ниагарски водопад и Луци бълващ скреж. hahaha

Е, чак пък да мина през тях Laughing, харесвам работата им, забавни са, и до там. Stop  Laughing

# 181
Малеее, кви сънища сънувах тая нощ с батко ти Дийн  Joy Joy Joy Joy сега се чувствам като парцал, щото съм ненаспана  Crossing Arms Crossing Arms и неудовлетворена, че си остава само сън

# 182
Здравейте ,милички , чак на 18-ти ли ще имаме епизод ?

Ние сме втасали болни

# 183
Още Джаред:

# 184
Убавец

# 185
  • # супернатурална #
Аз...да черпя  Grinning

За десетия рожден ден на голямото ми слънце и за четвъртата ми година в темата  Heart Eyes Аа, и за именния ми ден  Laughing

Ако много се чудите какво да ми подарите, да ви улесня:
http://www.latimes.com/business/realestate/la-fi-hotprop-2014030 … ory#axzz2vYWvdK7W
как няма да продава, с това късо легло и с тази къса вана  Mr. Green

# 186
Да са ти честити всичките поводи, Галче   bouquet ! Да ти е жива и здрава малката голяма кака, много да те радва и мааалко да те ядосва, ей така за цвят Laughing . На теб желая още поне няколко години в темата, т.е. поне още един сезон от сериала, за да има изобщо теми Wink . Бъди все така палава и истинска Hug .
Подаръкът, който си си избрала, не мога да ти го осигуря, но мога да те зарадвам с друго.

(цък!)

Сигурна съм, че, както на мен, така и на теб влагата на шията и в ямката на Джаред докарва влага в Whistling ... очите, Галче, очите.

Отговарям на задачката:

Следваща - Джаред се фука с косата си Laughing ; може и с помощта на вентилатор

# 187
Честит имен ден ,Гале   bouquet и честит рожден ден на сладурката   bouquet  bouquet  bouquet

# 188
Честит троен празник, Галче! Hug

По загадката.

Новата-спящ Сам.

На теста в предишните страници съм Сам.

Семейните снимки от поста на Импалка, особено тази на Дженсън, май не съм ги виждала.Отдавна не ми се беше случвало да не съм виждала някоя снимка.

# 189
Айде един спящ Сами :

Новата - Дийн яде пай

# 190
еее, честит  троен празник, Гале   bouquet  bouquet

Следващото - Дийн и Сам поркат бира  Mr. Green

# 191

Забавна сценка с Кастиел

# 192
Честит празник Галче   bouquet Да Ви е жива и здрава голямата дъщеричка , да расте умна, красива и супернатурална  Hug Пожелавам много здраве, щастие и късмет на цялото ти семейство  bouquet
Носи си името със здраве мила   bouquet

# 193
Тест 'Who is Your Ideal TV Boyfriend?' Моят е

Joy

# 194
Хъм, става, доволен. Grinning

Гале, честит троен празник! Hug

Общи условия

Активация на акаунт