SUPERNATURAL: Brotherly bond

• 41 047
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • # супернатурална #
Оо, направо не мога да ти благодаря! Нека той Wink

Това ще го поделим  Heart Eyes

# 661
Padabros version 2.0 Laughing :

Heart Eyes

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 12:02 от Impala

# 662
# 663
Редактирам се след като разбрах какво се случва в България.
Поднасям съболезнованията си на близките и Бог да прости загиналите Flowers Rose  Flowers Rose .

"Supernatural" Season 10 Spoilers: Sam to save Winchester brother Demon Dean
Supernatural Season 10 starts off with Dean Winchester, who is already a demon.
Dean on the past season opened his eyes and exposed his new black demonic eyes. His greatest nightmare turned into reality.
The younger Winchester brother, portrayed by Padalecki, concluded that "the final 30 seconds of the finale certainly sets up what's going to happen with Season 10."
Jared Padalecki was quoted by Enstarz, "Yeah, he's a monster, I gotta kill him."
"Obviously I think Sam and Cas would try to not have to kill Dean, but I think if it came down to it and he was killing some people, we couldn't really give him a free pass."
Meanwhile, Padalecki gave clues of other possible actions to overpower Dean without losing the Winchester brother. The demon possesses the Mark of Cain - which the viewers aren't clarified of what are its effects.
"We'd probably chain him up or duct tape," Padalecki said. "If he does go on a killing spree, I think a few holy water showers would do the trick."
A quoted confirmation from Jensen Ackles by Christian Today says, "There is a possible way, which might be the way that ultimately Sam saves Dean. I don't know that there's another way that we've introduced on the show. Granted, there might be another way. He might get Crowley to talk, he might get another demon to talk or maybe Castiel's got some new-found power with Metatron and his situation. I don't know. There are question marks there about what are going to happen, but there is definitely an option on the table."
Dramatic scenes may arise from the series. Jared Padalecki said, "You see in the finale a lot of what makes Sam and Dean 'Sam and Dean'. There's a lot of that brotherly love that the show is based on. So hopefully next season we bounce off of that."
Supernatural Season 10 is set to premiere this October on CW Network.

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 15:59 от Impala

# 664
Импала ,да,наистина е ужасно

# 665
“@amellywood: Awesome news. @jarpad and I made it official.”if you want more, RETWEET. We're having fun : )

Някой трябва да им спре алкохола на тези двамката Laughing .

# 666
  • # супернатурална #
Даа, вече са подминали фазата "ти мен 'важаваш ли ме?" и са на "не подбирам, кой да е". Няма да му го спирам, само да се намеря около него  smile3508

А сега нещо, на което много се смях. Нали помните, Злата размяташе едни колажи, предимно руски, на които най-нагло използваха Джаред и особено Дженсън за реклама на к'во ли не. Даже имаше и едно българско издателство, което бе се възползвало от Дженсън. Та ето на какво попаднах във ФБ, в страница, съвсем несвързана със СПН  hahaha

знаем си, че с Импалка сме пристрастени, но друго си е да е титла  Mr. Green

# 667
Ех, тази мъжка сълза! Върхът беше използването на кадъра за корица на някаква книга с гейски драми ooooh! Joy .

знаем си, че с Импалка сме пристрастени, но друго си е да е титла  Mr. Green
Че как иначе?! Не е възможно да не сме върло пристрастени към:

и

Половин кралство давам за отъркване Flutter в лявото бедро горе, а другата половина - за да попея Whistling долу.

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 12:03 от Impala

# 668
  • # супернатурална #
Само малко да приклекна и ще мина под чатала  Heart Eyes  Или ще си остана под него  Blush

# 669
Продължавам с римската конвенция Grinning . Тук са последните два панела от последния ден и закриването. Пропускам (засега) двата самостоятелни на Джаред и Дженсън - ако ми остане време преди да заминем на почивка, ще пусна и тях или поне този на Джаред Rolling Eyes .

Ден 3

Денят след контузията на Джаред. На повечето от панелите, по един или друг начин, стана дума за нея. Самият Джаред не искаше да говори много-много за това, но ни увери, че се чувства добре. Месец по-късно обаче често го виждаме все още с обездвижващата превръзка по снимките Confused .
Двата панела на Джаред бяха малко по-сериозни от обичайното, а е винаги много по-интересно, когато се чувства добре и е палав и закачлив с публиката. Имам предвид, че хората задаваха въпроси и получаваха добри отговори, но я нямаше щипката пипер, която създава запомнящи се моменти. Ако помня добре, единственият път, когато се отпусна по начина, по който аз харесвам, беше на двойния панел с Миша, когато фенка започна въпроса си с: "Колко инча..." и те двамата реагираха сякаш ги пита за размерите на скъпоценното Joy . Беше забавно, ама само то и кратко Cry .

Няма да се занимавам подробно с двойните панели, само най-важното накратко:

Джаред и Миша
- Джаред е фен на Bon Jovi - любими песни 'Livin' on a Prayer' и 'I'll Be There for You';
- Джаред все още се притеснява, когато е на сцена (вкл. на събития, конвенции), но това е нормално и хубаво;
- ако трябва да се опишат Сам, Дийн и Кастиел с по една дума, те са 'висок', 'ядосан' и 'драматичен';
- убедихме се за пореден път, че Робин - момичето от екипа, което завръзва актьорите с тиксо, въжета, вериги, белезници... - има най-хубавата работа на света Crossing Arms ;
- сред номерата, които Сам и Кас могат да правят на Demon!Dean, са: вилица от желязо, да стрелят по него, светена вода в душа Joy ;
- епизод от сериала, който би превърнал във филм: 'The French Mistake' или 'Changing Channels';
- тормозили са Джаред като дете заради необичайната му фамилия, но пък подписът му не може да бъде подправен;
- на шега: Раят на Сам би бил огромно легло, в което Джаред да спи, голяма възглавница и нова ръка; намира това, което видяхме в сериала [5.16 'Dark Side of the Moon'] за странно; сериозно: Раят на Сам би бил библиотеката на бункера, където може да прави проучвания и да спи в креслото;
- приятелството между J2 и Миша се е изградило постепенно;
- Джаред би променил тялото, външния си вид заради роля: да отслабне или напълнее със 7-9 килограма, само че сега, на тази му възраст, тялото му иска да е слабо и би било трудно да наддаде, освен ако не са тлъстини; да си обръсне косата или пък да я пусне дълга; да си пусне брада, мустачки;
- на шега Джаред би посъветвал Сам и Дийн да отидат на плаж, сигурно има [същества за ловуване,] демони на Хавай; сериозно - да се наспят, да си починат и да си вземат нови дрехи; и по-рано да си говорят и споделят чувствата си, а не накрая, когато умират;
- ако Demon!Dean започне да убива хора, Сам и Кас ще го убият, трябва (на принципа "Той е чудовище, трябва да го убия"). Не биха искали, но ако нямат избор, ако се налага - ще го направят. Има ги и вариантите с връзването и душовете със светена вода. Ако Дийн бъде убит обаче, това би означавало повече работа за Джаред;
- фенката, която през годините намери старите актьорски резюмета на Миша и Дженсън със смехотворния раздел "Специални умения", не е успяла да намери такова на Джаред. Попита го какво би пишело в него. Той си спомня да е имал такова и сред уменията: кикбокс, моделстване, футбол, кънки, футбол (втори път Laughing ), баскетбол... Общо взето нищо необичайно като тибетското гърлено пеене или известното "acting on camera" hahaha на Миша.

Дженсън и Миша
Темата на панела беше "Sport time": имаше зайче от цилиндър (играчка като ръкавица), самолетче, едни джаджи, които се слагат на ръцете и с тях се изхвърля и съответно хваща топче.
- Дженсън разказа за един кошмарен за Миша ден на снимачната площадка, в който J2 - основно Джаред, разбира се Wink - го тормозили повече от обикновено, включил се и екипа, даже с коли идвали хора от студиото, за да гледат. Представете си колко зле е било, щом на следващия ден Дженсън му се извинил. Накрая на Миша му писнало и решил да си отмъсти: направил самолетче от хартия и го хвърлил с цялата си сила и ярост към J2, но то паднало точно пред него hahaha .

Много от този ден ще видим в gag reel-a към Сезон 9;
- шапката на феновете на Дженсън би била някаква бойна шапка: с рога, като викингски шлем, но да могат да се махат или сгъват, [забрало?];
- Дийн и Кас са близки като бойни другари и сродни души, като братя без кръвна връзка;
- реакцията на Дийн и Кас, ако някоя сутрин се събудят като жени: Миша смята, че Кас не би се впечатлил, а Дийн би си "играл" със себе си цял ден Whistling ; Дженсън за Дийн: "Хи-хи, гърди" [всъщност един синоним, който не харесвам и не употребявам] и идиотска усмивка;
- Дженсън се радва, когато нещо от сериала достигне до реалния живот на феновете, придобие важност за тях и им помага по някакъв начин; отново въпроси какво ще се случи в следващия сезон с Demon!Dean - Дженсън получава много такива, но не знае и не може да отговори, чака да прочете първия сценарий от новия сезон, а ние ще узнаем, когато го видим по телевизията;
- после се случи това:

Клипчето е с доста лош звук, но от добра гледна точка  Peace - така или иначе отвратителната музика я знаем всички и можете да намалите звука.
Мисля, че този е един от хубавите моменти, с които ще бъде запомнена петата римска конвенция;
- [въпрос] Demon!Dean ще може да види истинското лице на Кас и то ще изглежда като [отговор] стара вафла [поне така го чувам];
- от трите варианта за реклама 1) модел на бельо, спонсорирана от Миша, 2) не-мога-да-разбера-какво, спонсорирана от Трикстъра и 3) генитален херпес, спонсорирана отново от Трикстъра, Дженсън би избрал да снима първия. Миша предложи еректилна дисфункция Joy ;
- сцена от сезона, която най-много е развълнувала Дженсън [по време на снимките] - най-емоционалната сцена е била, когато Дийн умира и Сам плаче на рамото му. Три-четири дубъла Джаред е плакал на рамото на Дженсън [всъщност за епизода е бил избран дубъла с най-малко сълзи], а когато единият (или изобщо актьор) дава всичко от себе си и стигне толкова далеч в емоцията, тя се прехвърля и върху другия (останалите);
- времето, предвидено за панела изтече, Даниела опита да се намеси и Дженсън ѝ изшътка - каза, че иска да отговори на още един въпрос, а после тя може да го плесне за това Laughing . Въпросът беше ако могат да пътуват в пространството и времето, къде и кога биха отишли. Дженсън винаги си е мислил за Средновековието - мечове, коне, замъци... Миша продължи: кратка продължителност на живота, върлуващи болести Joy ... Дженсън се съгласи, че това е проблемът - като се замислиш за реалните условия, некъпането по три месеца, че животът е бил мизерен, освен ако не си лорд или крал...
Не би имал против да се върне в 40-те години на миналия век: напитките са фантастични, всички се обличат страхотно, животът е хубав, но идва ВСВ. Tака че се спира на късните 40 години.
Миша вероятно би избрал да отиде 10 години напред в бъдещето, когато Master Chau ще управлява Вселената Joy .

На края на панела Дженсън се извини, в смисъл, че другите гости са се справили страхотно на панелите си, а те се били държали като палячовци.
Не съм съгласна, именно това е едно от нещата, които най-много харесвам в римската конвенция - някак по-забавна и освободена ми се струва Peace . Има други начини да получим неоспоримо ценната ни информация за сериала, а конвенциите приемам по-скоро като приятна и забавна среща на добри стари приятели Wink . Съжалявам, че нямам време да ви преразкажа истории на фенове, как те изживяват всичко. Дори като преглеждам постовете си ми се струват суховати, защото липсват много дребни моменти, които така или иначе не мога да предам, а трябва да се видят, а най-добре - изживеят Flutter .

Закриване
Всички гости излязоха на сцената под съпровода на "Carry On Wayward Son" - пяха и те, и публиката. От името на всички Дженсън благодари на публиката и организаторката и екипа ѝ. После той и Джаред потанцуваха с нея на AC/DC - "T.N.T.", а феновете се бяха организирали и подготвили подаръци: шампанско и албум с послания.

Ще се видим другата година! Wink

*Край.*

Извън конвенцията, но свързан с нея, беше обичайният концерт на Джейсън Менс и Робърт Бенедикт. Няма какво да отбележа - най-малко пеенето Mr. Green - освен участието на Тамо: малко ми е смотано "пингвинчето", ма си го харесвам Joy .

Последна редакция: ср, 25 юни 2014, 20:32 от Impala

# 670
Импалка, изключително много ти благодаря, че представи кънвеншъна Hug Hug Hug.Беше толкова интересно да прочета.
цък  цък

15 факта за СПН.Честно казано аз повечето ги знаех, но ми беше интересно.
http://www.thetriviageeks.com/2014/06/10-things-you-might-not-know-about.html

# 671
Джен  Hug

#SPN star Jensen Ackles is back in town to start prep for the ep of season 10 he’s directing

И сега да оспамя Mr. Green .
Цитат
12. Whilst we're on the subject of Castiel, the characters look was inspired by the Hellblazer comic character, John Constantine.
Наесен мисля да дам шанс на сериала 'Constantine'. Ето ви трейлъра: http://www.youtube.com/watch?v=uPE2oBnzROY

# 672
https://twitter.com/jarpad/status/481860539543339011
Clear your calendars!! October 7th, the Winchester's are back in action! Don't make me come get you! #supernatural #CWFallPremieres

CW Announces Fall Premiere Dates, ‘Supernatural’ Retrospective Special
The CW is sticking close to form with its fall rollout strategy, on Wednesday announcing premiere dates for its new and returning series designed to avoid head-to-head collisions with the Big Four bows.
[…] “The Originals” moves to its new night, Monday, starting Oct. 6 — the third Monday of the television season. It will be followed by a special retrospective look back at the past nine seasons of “Supernatural,” which returns the next night to kick off its tenth season.
Leading into “Supernatural” starting Oct. 7 is one of the most buzzed-about new series of the season, “The Flash”.
Here are the key fall dates, including premieres, for CW:
[…]
MONDAY, OCTOBER 6
8:00-9:00pm THE ORIGINALS (Season Premiere)
9:00-10:00pm SUPERNATURAL (Retrospective Special)

TUESDAY, OCTOBER 7
8:00-9:00pm THE FLASH (Series Premiere)
9:00-10:00pm SUPERNATURAL (Season Premiere)

# 673
# 674
  • # супернатурална #
Много, много благодаря на Импалка и Джен  Hug

Аз се пазя от други сериали, да не вземе някой да ми хареса много, че едва намирам време за тази си лудост, но този "Константин" не изглежда зле, ако ме подсетиш може да го гледам с теб  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт