SUPERNATURAL: Brotherly bond

• 41 046
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
В последните години се опитвах да намеря друг сериал, който да грабне вниманието ми. Не успяха да го направят Grimm и Arrow - бяха ми интересни довреме. Догледах упорито Revolution, защото беше творение на екипа, който ме накара да се 'влюбя' в (ранния) Supernatural. Свежа кръв миналия TV сезон беше Sleepy Hollow - кратък и стегнат, почти без пълнежи. А, и с един Икабод Крейн сепак Laughing .
Не че Supernatural няма недостатъци - сигурна съм, че и най-заслепения най-страстния фен ги вижда - но засега за мен няма други герои, за които толкова да ми пука, че да простя недоглеждания, откровени разминавания и безумни пълнежи, за да разбера какво ще им се случи по-нататък, как ще се развие историята им Peace .
Любим ми е и Luther - криминален, но и английски Heart Eyes .
Ще пробвам Constantine - изглежда наистина добре.

Допълвам със CW Summer Promo:

Чистилищна техника за бръснене Laughing .

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 15:25 от Impala

# 676
  • # супернатурална #
И за мен другите са мимолетни увлечения, не повтарям  Naughty А братята колко пъти ги изтръшках, само аз си знам  Blush  Laughing И НЕ ОМРЪЗВАТ  Heart Eyes

Предполагам, че е фен-творение, но пък е хубаво

Малеййй

ще си счупя краката да тичкам  Crazy

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 23:21 от Г. Краули

# 677
И на мен това ми е единствения сериал, който съм гледала няколко пъти.Колко точно не се уточнява Mr. Green Нямам търпение за новите серии.

Какво се е случило със сестрата на Джен точно? Помня, че е претърпяла някакъв инцидент и до там. newsm78

# 678
Здравейте  Hug Отдавна не съм писала, но искам да изкажа  bowuu на Импалка за цялата информация относно конвенцията. Благодаря   bouquet Импалке за Икабод - съгласна.
Галче страшно "творение".
И аз май ще гледам Константин.
Признавам си без бой, че не знаех повечето нещо от поста на Джен , но Миша като Скайуокър Joy

# 679
  • # супернатурална #
Доколкото разбрах (с моя перфектен инглиш  Crazy ) катастрофирала е, претърпяла е мозъчна операция, но не знам какво е състоянието и в момента. Джаред и Джен събираха пари за нуждаещите се от подобни операции, като продаваха благотворително 15 минутен скайп разговор  Grinning

Оооо  Heart Eyes

Как играе тенис на маса, все едно животът му зависи от това  smile3544

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 23:36 от Г. Краули

# 680
Точно заради благотворителната акция се зачудих, но не мислех, че е било толкова сериозно.
А тоя разговор го продадоха за 3000 долара! Crazy

Джаред е страхотен! Heart Eyes

И малко Миша и бебе Heart Eyes

"We are having a miserable time in Yellowstone national park."

# 681
Ура, успях да се вмъкна навреме Party ! Щото беше дъжделиво Crossing Arms .

Ден 3

Джаред

Въпрос: Какви бяха намеренията на Сам, когато призоваваше Краули в края на 9.23 "Do You Believe in Miracles"? Дали искаше да продаде душата си или...?
[Беше готов на] Всичко/каквото и да е. Смятам, че Сам искаше да намери някакво решение. Както самият той каза: "Ти [Краули] го забърка в тази каша, ти трябва да намериш как да го измъкнеш от нея". Мисля, че знаеше, че дори Дийн да бъде върнат към живота, белегът на ръката му му въздейства/го променя. [Но] Искаше да го върне. Искаше да накаже Краули. Мисля, че беше толкова объркан, разстроен, че не знаеше какво да очаква. Просто искаше отговори.

Въпрос: Какво е да играеш всички тези варианти на Сам?
За актьора това е наистина забавно/приятно. Supernatural е един от малкото сериали, в които може да се направи нещо такова без хората да се чудят: "Какво прави той?!". Беше забавен начин за изследване/развиване на друг, различен образ. Имам предвид, че когато играеш един и същ образ девет години, това със сигурност е хубав начин малко да го разбъркаш/попромениш. Мисля, че сценаристите свършиха страхотна работа. Много хора не знаят [една подробност]. В премиерния епизод на сезона Тамо играе Гадрийл/Езикиел и затова много хора ме питат дали съм копирал [неговото изпълнение, неговия начин да изиграе образа]. Но в действителност заснехме втория епизод преди първия, така че всъщност Тамо гледа моето изпълнение [за да открие насоки за играта си].

Въпрос: Видели сме много версии на Сам и те са много различни. Как се подготвяш ако трябва да играеш версия на героя си, откъде тръгваш и как ги правиш толкова различни?
Благодаря. [Всеки актьор подхожда различно.] Спомням си когато бях в гимназията, в класа по актьорско майсторство имаше момиче - сега актриса - която имаше като отправна точка за образите ръцете им. Други мислят за лицето, мимиките. Аз се старая да избягвам огледалото - да не мисля как ще изглеждам или какво правя. Опитвам се да мисля сякаш съм на прослушване за [тази] напълно нова роля. Защото е такава. Да, става дума за версии на Сам, [има характерни за него неща във всяка от тях] но в по-голямата част се опитвам да мисля за образа като за напълно нов.

Въпрос: Кой беше твоят модел за подражание като млад човек и актьор, хората, които за спомогнали да бъдеш човека и актьора, които си сега?
Най-големите/важните за мен примери, колкото и банално да звучи, бяха баща ми и големия ми брат. Нямаме актьори в семейството (сестра ми е архитект, брат ми - лекар, майка ми е учителка, баща ми - счетоводител), така че актьорството е нещо, което аз исках да правя, аз исках да бъда/стана актьор, по никаква друга причина освен, че просто го знаех от съвсем ранна възраст. Мисля, че може би [това е] причината, поради която съумях да остана щастлив в този бизнес. Ако винаги искаш да си най-известния или най-богатия, или "най-успешния", то никога няма да си щастлив, защото винаги ще има някой с повече пари или по-добре изглеждащ, или по-талантлив, или има повече Оскари, или е по-известен... Аз се съсредоточавам върху това да съм щастлив където съм във всеки момент.
Във всеки момент от живота, дори в трудните, има нещо, което ти е скъпо и те радва, и това е в главата ми, когато играя. Говорихме си с Дженсън снощи на вечеря, огледахме се наоколо и видяхме приятели. Това е удивително. Спомням си преди десет години бяхме в една стая с него и 30-те най-влиятелни хора в Warner Brothers, и се надявахме да получим роли, а сега говорим с хора за живота, любовта, сериала... Много съм благодарен [за всичко това] и се опитвам да не го изпускам от поглед/фокус.

Въпрос: Какво беше да работиш с Питър О'Тул в Christmas Cottage?
Беше невероятен актьор от друго време, друго поколение. Беше мой идол от дълго време, обичах филмите му. На снимките обаче трябваше да забравя всичко това и да се отнасям с него като с равен. Питър искаше това от мен, да отида на снимки, да имам идеи. Актьорската игра е почти като танц или битка [в смисъл на взаимодействие: действие и реакция]. За да се получи добре и интересно, трябва да третираш другия като равен, дори ако си му се възхищавал от години. Беше много подкрепящ, много мил. Когато влезеше някъде, за хората той беше Лорънс Арабски. Големи сини очи. Величествен. Светът загуби велик актьор и велик човек. Бях благословен да работя с него.

Въпрос: Около какво ще се върти сценарната линия на Сам в следващия сезон, как ще му се отрази това, че Дийн е демон?
Не знам какво да очаквам [че ще се случи], но ще кажа какво се надявам. Надявам се в премиерния епизод на сезона да видим Сам да завършва призоваването на Краули и той да не се появи, Сам да отиде в стаята на Дийн и да открие, че той не е там [помним, че засега Сам не знае, че Дийн се е превърнал в демон]. Мисля, че Дийн и Краули трябва да си тръгнат, а Сам да не знае [да не е неясно какво се случва] известно време. Мисля, че трябва да е като търсенето на Джон в първи сезон - Сам трябва да търси Дийн, да разбере какво се е случило, какво се е объркало и къде е брат му. Любимото ми в Сам е когато е добър, любящ брат. Видяхме го на финала да признава на Дийн, че го обича, че е лъгал през цялото време, защото чувствата му бяха наранени. Надявам се да последва това чувство и да опита да си върне брат си. Една от любимите ми сцени, която смятам, че представя най-добре същността на Сам, дори сега, е от 3.07 "Fresh Blood", когато казва на Дийн: "Просто бъди моя брат. Просто така." Надявам се Сам да се върне към това. Той просто иска брат си обратно.

Въпрос: Мислиш ли, че ако Сам не се беше натъкнал на ритуалa за призоваване на демони, щеше да направи нещо друго? [Например] Да се обърне към Кас вместо това?
Мисля, че ще видим Сам да се свързва с Кас следващия сезон. Първоначалната му реакция беше обезвереност и мъка, и гняв. Беше като замаян, объркан. Сети се за ритуала, с който Дийн призова Краули и после избяга с първото острие и т.н. Сам ще опита всичко [за да разбере какво става]. Мисля, че би се обърнал към Кас, мисля, че ще се свърже с Кас. Ще научи какво се случва с Метатрон, [Рая]. Мисля, че ще видим това в следващия сезон.

Въпрос: Добър ли си в изучаването на чужди езици и има ли някой, който особено да ти харесва?
С удоволствие бих научил някой чужд език. Учил съм латински в училище, за да си помогна за изпита SAT [сигурна съм, че знаете какво е, но за всеки случай Grinning : аналог на нашите матури] и мислех, че никога повече няма да го ползвам. [А ето сега го говоря в сериала.]
Не говоря много добре други езици, знам малко италиански, малко испански. Спомням си когато със сестра ми бяхме в Аржентина по Коледа на 2008 г., тя не говори испански, а аз - някакъв наистина ужасен испански. Смешното е, че и тук се случва същото... Знам достатъчно, за да отговоря на елементарни въпроси, да попитам за пътя, къде е тоалетната. Хората започват да ми говорят на италиански, [а аз не разбирам нищо]. Или на испански. Бяхме със сестра ми в едно такси, казах на испански на таксиджията за къде сме, а той като започна да говори... Нямам представа какво каза, мисля, че беше пиян. Говореше, пускаше музика, питаше дали ни харесва, а аз: "Ахаа..."
Повече чужди езици са може би едно от нещата, които най-много бих искал да науча, защото обичам да пътувам, обичам да се срещам, запознавам с нови хора. Надявам се в идните години да се срещна с фенове и приятели и от други страни, и бих се радвал ако говоря езика им.

[Предлагам Галя да го учи на френски (ф сичките му разновидности Whistling ) и полски, аз ш'съ пробвам на талянски и бауммайстаарски  Mr. Green Joy .]

Въпрос: Разбрахме, че първоначално е имало друга идея за фалшивия рай на Кас в епизод 9.22 "Stairway to Heaven", че в сценария е бил описан различно.
Да, трябваше да изглежда по друг начин. Фалшивият рай на Кас трябваше да е с куп снимки на Дийн. Мисля, че сценаристите са сметнали, че ще е забавно. И ние мислехме така, но не искахме да даваме погрешни идеи [които да влязат в канона и да дават излишна 'храна' и поводи на някои ще-си-спестя-квалификациите течения сред иначе чудесното ни фенското общество Tired ] и затова го промениха. Идеята беше, че Метатрон се бъзика с Кастиел. Затова не искахме епизода да намеква за нещо, защото това щеше да развали сериала, да го направи за нещо, за което той не е. Затова го промениха на нещо кичозно, щуро, нелепо.

Въпрос: Какво ти харесва и какво не в отношенията между Сам и Дийн?
Много ми харесва, че си помагат, и в добри и в лоши времена. Разбира се, отношенията им са [много] повече от това, но мисля, че същността им се свежда до това, че са си подкрепа един на друг. Основната идея е да имаш с кого или с какво да споделиш живота и несгодите му - не е задължително да е човек, може да е телевизионен сериал, писател и любими книги, изкуство, музика, храна, вино; нещо, за което те е грижа, на което да се посветиш. Мисля, че Сам и Дийн имат тази неразрушима връзка.
Не обичам, когато се карат. Но пък това е голяма част от сериала. И е нормално: хора, които имат някаква връзка помежду си - семейство, приятелство, брак - си въздействат повече един на друг. Мразя, когато Сам и Дийн са скарани, но обикновено, да се надяваме, се сдобряват.

Въпрос: Би ли искал да изиграеш роля в театъра и каква би била тя?
На този етап от живота ми не съм особено заинтересуван от театъра. Едно от любимите ми неща в телевизията е, че имаш възможност да играеш и да развиваш, изследваш [образа]. Дори дълга пиеса, от 2-3 часа, е колкото 2-3 епизода от телевизионен сериал, а тук имаме 195 часа от Сам Уинчестър. Харесва ми да имам възможността да 'задълбая' в образа и да видя всичките му аспекти. А пиесите са само час и половина, два, максимум три - не е достатъчно дълго за мен. Така че засега театър - вероятно не.

Въпрос за Адам.
Адам е проблем, който избягваме/се правим, че не виждаме. Да, той е брат, но идеята в сериала е, че не е задължителна кръвната връзка, за да бъдеш от семейството. Сам и Дийн не са братя само чрез/заради кръвта, а заради приятелство и всичко, което са преживели заедно. Те не са имали/преживяли това с Адам, никога не са го срещали. Брат или сестра може да ти е [по-скоро като] приятел/ка, както и приятел/ка може се превърне почти в член на семейството. За Сам и Дийн Адам никога не е бил част от семейството в този смисъл. За съжаление... вероятно звучи зле, но... той беше почти като просто поредния лов. Сигурен съм, че сценаристите [не са го забравили]. Не говорим много за него в сериала и не мисля, че сценаристите ще го върнат, защото идеята е, че има [много] повече относно Сам и Дийн от кръвната им връзка. Адам дели същата кръв с тях, но не и преживяното заедно. Боби не беше роднина, но беше като чичо, почти брат, заради нещата, през които преминахме заедно.

Последен въпрос: Коя е любимата ти италианска храна и най-красивото място, което си виждал тук в Италия?
Обичам Италия, прекарвам си страхотно [тук]. Любимата ми италианска храна е наистина проста: обичам хляб и зехтин, балсамико, сирена, брускетта, моццарелла... Мога да ям това всеки ден: малко сирене, домати и листа от босилек - [салата] "Капрезе". Много основни, прости неща.
Колкото до най-красивото място, преди пет години, след края на четвърти сезон, когато Дженевив и аз излизахме, дойдохме в Италия и прекарахме 18 дни, пътувайки из Италия. О, да... Отидохме в Портофино, което е... Даа! По същество, ако заведеш жена в Портофино и тя не се влюби в теб, значи си се провалил.
Благодаря ви много, обичам ви.

*край*

Избрах ви няколко снимки на Портофино Heart Eyes :

Изглежда като картичка/картинка и наистина е Peace .

С тази красота мисля (вече наистина Mr. Green ) да приключа италианската си авантюра; скоро започва реалната ми такава Grinning .

PS. Както винаги повтарям, че ако някой открие неточности в текста, спокойно може да ме поправи Hug .

PPS. Глейте ся ква съм клюкарка Laughing : мисля, че открих салона, където са се подстригали J2 в деня преди конвенцията - най-вероятно е http://www.carlopinca.it/English2/?page_id=301 . Ного ценна информация, тъй да знайте Joy .

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 16:32 от Impala

# 682
  • # супернатурална #
Ми неей ли ценна? Ако някога случаайно дойда в Италия и ако още по-случайно реша да се подстрижа, там ще е  Laughing

Отново благодаря за труда, който полагаш, неуморна моя  Hug
Каквато си ми старателна, определено ще ти се получи и с езиците.  ppp

Много ми хареса това:
"Ако винаги искаш да си най-известния или най-богатия, или "най-успешния", то никога няма да си щастлив, защото винаги ще има някой с повече пари или по-добре изглеждащ, или по-талантлив, или има повече Оскари, или е по-известен... Аз се съсредоточавам върху това да съм щастлив където съм във всеки момент."
Красив и мъдър  Heart Eyes

"Любимото ми в Сам е когато е добър, любящ брат."

И на мен така.

"Мога да ям това всеки ден: малко сирене, домати и листа от босилек"
Шопска салата! Олио вместо зехтин и магданоз вместо босилек. Той бил лесен  Laughing

Я, папА много интересен  Grinning

# 683
  • # супернатурална #
Аа, ето да знаете на Дженсън какво да приготвите  Laughing

# 684
 hahaha

Гръм да ме убие,оня ден видях Джаред в house of wax чак  Joy Blush

# 685
Знаем вече датата и мястото на панела на сериала на тазгодишния SDCC -
Comic-Con 2014: WBTV Brings Supernatural, Vampire Diaries, Big Bang, Arrow, iZOMBIE and More
It’s almost that time of year when hordes of TV fans storm San Diego to get a sneak peek at their favorite returning shows and the upcoming season’s best new offerings at San Diego Comic-Con. Here, TVLine is compiling the latest news.
[...] SUNDAY, JULY 27
10 am Supernatural (The CW) | Stars Jared Padalecki, Jensen Ackles, Misha Collins and Mark A. Sheppard, along with executive producer Jeremy Carver. (Hall H)

Датата на началото на снимките на новия сезон -
START DATES: Filming of SUPERNATURAL, ONCE UPON A TIME, ARROW, THE 100 & THE FLASH in Vancouver
Big American network TV series return to Vancouver this summer, with most scheduled to start filming new seasons during the second week of July. Early scripts have been written, standing sets have been unpacked or are under construction in studio, scouts are out looking for Vancouver area filming locations, stunt teams are mapping out sequences and some cast are in town already for wardrobe fittings and read-throughs.
Start dates are subject to change but should be within a few days of what’s on the Production Lists.
[...] Tuesday, July 8th – Supernatural, Season 10

Първият заснет епизод ще е 10.03 и ще го режисира Дженсън -

Заглавие и малък спойлер за премиерния 10.01 -
Question: Do you have any scoop for Supernatural season 10? —Shelby
Ausiello: Sure do. The Season 10 premiere, tentatively titled “Soul Survivor,” will introduce the new recurring role of Rowena, a tough but elegant woman who will stop at nothing to reclaim her power base. Here’s the interesting part: Actresses who have or can perfect a Scottish accent are preferred. Hmm…

# 686
Папа е супер King of Hell, King of Hell  newsm18 newsm18 newsm18
Дженсън как се радва  Joy лакомник....

# 687
Ааа неее! Joy Joy Joy Joy Какво намерих!

Толкова пък да отива на Джаред моята прическа! Joy Joy

Последна редакция: сб, 05 юли 2014, 17:25 от Impala

# 688
Утрепа ме Импалке  smile3532 Joy ма как му отива само  hahaha

# 689

Общи условия

Активация на акаунт