SUPERNATURAL: Brotherly bond

• 41 024
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Много ми е лош интернета, но не мога да не честитя рождения ден на Джаред.Все така да ни радва на екрана и много здраве, щастие за него и семейството му.

Честит рожден ден и на Импалка!  Hug  bouquetВсичко най-хубаво ти пожелавам.

# 706
Честит рожден ден на милата Импалка на която пожелавам много здраве, усмивки, щастие и безкраен късмет   bouquet
И Джаред да почерпи  Mr. Green желая му много професионални успехи и много нови проекти, както и много семейно щастие.

# 707
Честит рожден ден на Импала!Да ни е жива и здрава и да ни радва все така!

Честит рожден ден и на Джаред !

bouquet  bouquet  bouquet

# 708
  • # супернатурална #
ЧРД на едната ми любов! Да е все такава, каквато е (демек класика) и да продължава да прави нашето местенце толкова уютно. Какво да и подаря, какво да и подаря...нека да е място за "шмуг" Wink

ЧРД и на другата ми любов! Прелест моя красива, талантлива, висока Grinning Слънчева усмивка и сладка трапчинка! Дано да си го гледаме още дъъълги години, и в други роли, де Grinning

Ай наздраве за двойния празник

и после

# 709
Джаред с шала  Joy Joy Joy

# 710
# 711
  • # супернатурална #
Само се дръжте да не паднете  hahaha

Като се абстрахираме от другото, прекрасен бедрен мускул  Heart Eyes Откога се облизваме мечтаем да го видим. Още ли има проблеми с ръката  Sad

Сега се загледах в Джен. Милата, нагласила се е за клуб, а той я е завел в нещо като...баничарница  newsm78 Мъже!  Laughing

# 712
Ама как знам кога да дойда Laughing !

Здравейте, мили мои! Благодаря ви от сърце за пожеланията   bouquet ! Желая всичко най-най-добро и на всички вас Hug . Малко сме в темата, но ми е супер уютно тук и най-вече във вашата компания Heart Eyes .

Денят ми стана още по-прекрасен, ще го запомня, защото:
- от години мечтаех да видя бедрата джаредови натюр и ето днес - дзак! Мога вече да се гътам Joy
- и едно невероятно съвпадение! В момента съм със сандали почти като на Джен Shocked , само че кафяви и с по-дебел ток. Купих ги преди години, за да ги нося с едни неприлично, ама мнооого неприлично къси джинсови панталонки. Както питаше Галчето ми в една чудесна тема: отива ми, но дали ми прилича? Приемам, че засега - да Mr. Green .

До скоро Heart Eyes

# 713
Галче  hahaha
Между другото страхотен бедрен мускул Mr. Green
И аз имам подобни обувки като на Дженката само, че моите са с платформа  Joy Според съпружието били доста перверзни Joy ама си ги харесвам.
Импалке  Hug
Въх дояде ми се пица сега  Crossing Arms

# 714
И аз искам пица  Joy

# 715
Лисок много искаш  Whistling
Ето една нали си ми дружка  Hug
Скрит текст:

# 716
Юхуу,Мистик   bouquet

# 717
  • # супернатурална #
Аа, искаме снимкиии, и на тези кафявите, и на тези перверзните  Laughing Може и аз да си купя, въпреки, че на тия килца нито ще ми отива, нито ще ми прилича  Mr. Green

Мислех да не ви развалям настроението, но ще си кажа да ми олекне. Под снимката имаше един гаден коментар по адрес на Джен. Гадни, подли женички с дребни, злобни душички  Crossing Arms Читав нет да не видят цял живот дано!

# 718
Женската злоба край няма начи! Много се дразня когато поподна на някоя готина снимка на мацка в нета и като скролна надолу и ми става лошо ooooh!

# 719
Сигурно е заради обувките Mr. Green .
За съжаление не са рядкост подобни прояви на злоба, завист, глупост, невъзпитание, ревност... или каквото там е. Като имаме предвид, че все пак Дженевив е по-харесвана, "приемана" от феновете, отколкото Данийл. Може би донякъде разбирам мотивите да се пишат подобни неща, а и иззад монитора и клавиатурата е безкрайно лесно. Лично аз се старая да изказвам мнение, което спокойно бих казала и в лицето на адресата му. Дори ако е негативна критика, винаги може да се обере по ръбовете, да се покаже задължителното уважение към събеседника.
Колкото до избора на съпруги на нашите любимци, уважавам го - не е като да са страдали от липса на женско внимание или да са глупави. Изградили са семейства, имат деца*, изглеждат щастливи, имат нужното спокойствие, за да работят пълноценно и да ни радват и да се закачат по конвенциите. На мен това ми стига Flutter .
Скрит текст:
(*) Няма по-приятна гледка от хубав мъж, мъкнещ дете - като магнит е. Усещам го на свой гръб Crossing Arms Mr. Green . Не стига, че ми кръжат около мъжа, ами и детето ми пипат и слюнчат. Ай ше им...  Rage

Отплеснах се, а всъщност влязох, защото вчера забравих да почерпя Embarassed :

(цъкабъъъл!)

Ето ме и мен в момента на сещането. Виждат ми се и чепиците hahaha .

Общи условия

Активация на акаунт