Баба Марта е на прага, за юлските бебоци мартенички стяга - Тема 10

• 29 881
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
И моите Др.Браун са амортизирани,но другите не са използвани изобщо.Иначе са пластмасови,не са стъклени.

# 136
  • Пловдив
А,пластмасови са.Тогава не е хубаво да се ползват пак.Пластмасата се износва.Моите са стъклени и са като новички,но стъклото носи и на търкане,миене и на стерилизация

# 137
Момичета здравейте ей 3 страници сте изписали - не мога сега да чета че имам гости , но бързам само да споделя и после по- късно ще наваксам - имаме си изненада- от 80% момче се оказа че ще си имаме 100% момиченце е на това се вика изненада - Миме ще те помоля за едно  stork-girl.
И сега сме в пълен шах- ха-ха - очаквай неочакваното. Ще свършвам че майка мие у нас после ще наваксам с четенето и писането - целувки мамчета и мерси че ме мислите.
Честити розови гащи  Simple Smile
Момичета аз съм се спряла на тези имате ли някакви наблюдения http://shopping.bg/chicco-starter-set-shisheta-step-up

# 138
Привет и от мен. Да се запиша минавам и да кажа, че в сряда ще гледаме сърцето на бебка. За ТК аз съм ок за 19 март. Трябва да се обадя в болницата да се запиша, нали така?

# 139
Здравейте момичета и от мен,

Да споделя и аз за обсъжданите неща. Ходя на работа и ако всичко е наред ще ходя още 2 месеца. В  сряда съм на консултация и нямам търпение да идва, за да ми кажат дали ми се е дигнала плацентата. Искам да попитам някоя от вас имала ли е проблем с по ниска плацента?
За майките и свекървите- с майка ми нямаме никакви проблеми- тя адски се притеснява за мен и гледа само аз да съм добре и спокойна. Свекърва ми е от типа- ММ да е добре, другото каквото е- винаги го хвали, защитава, но ми е все тая, защото не живеем заедно и ММ не и се вързва и не се вълнува от мнението и.
Относно организирането на среща с Пловдив ме бройте и мен там, ако е Събота или Неделя Simple Smile

# 140
  • Телиш/Плевен
MAMA_SANCHO, добре дошла в "розовия отбор"! newsm51

# 141
Julut, и на мен в 12 седмица доктора ми каза ,че плацентата ми е по-ниско като обхваща и част от шийката,но на ФМ в 18 седмица ме успокои,,че се е вдигнала.Стиискам палци!

# 142
Привет и от мен, момичета!

Много новини днес, честито на всички   bouquet Най-важното е, че са все хубави Simple Smile

Понеже обсъждате за използваните неща от ebay, само помпата знам, че не е хубаво да е използвана, особено при новородени. Колкото и да е запазена, според мен има риск някакъв. За всичко друго не мисля, че има проблем, когато пише, че са запазени нещата, наистина са такива. В моето семейство опита с ebay и употребяваните вещи от там е огромен (като започнем от кошчето за новородено и стигнем до косачки за трева), досега няма разочарования, описанията обикновено за изключително коректни.

Аз полееека започнах с покупките (по-скоро с поръчките по интернет)... Мислех да не бързам, но не се стърпях. То така става като седя по цял ден пред компютъра Simple Smile

Искам да си купя слинг този път, някой има ли опит с такова чудо? Дайте препоръки и съвети, че определено ми е на дневен ред.

Иначе мисля да си работя до края, ако всичко е наред разбира се. Струва ми се, че работата ми се отразява по-добре от седенето вкъщи. Не ми оставя време да се притеснявам и да си мисля глупости, държи ме във форма. Е, уморявам се наистина, понякога вечер съм смазана, но на сутринта всичко е наред.

Хубава вечер и стиснати палци за всички, които чакат с нетърпение да минат на ФМ!

# 143
  • Пловдив
MAMA_SANCHO честито и от мен и на всички останали   bouquet

# 144
petya_petya мен заради един нестле лайън ме направиха на боксова круша, ако бях пила кафе просто незнам какъв бой щеше да ми бъде хвърлен  Laughing Laughing Обаче ако мислиш да пиеш кафенце докато кърмиш, било по-добре и сега да пиеш, че да свиква бебето, че иначе повече им се отразявало... обаче това приятелка ми го е казала, не лекар!   food010
Mama Sancho браво за мацката! Ти къде беше на преглед?Искахте ли  видео? /на нас ни правиха, таткото нещо не е доволен обаче, кратко било, не било много ясно... Викам му-ти Колумбия пикчърс ли очакваше  Laughing Laughing/
Аз пък гледайки снимките от 3D установих, че не мога да  различа кое бебе кое е , ще е много мило да си приличат и след раждането все пак са разнояйчни   Praynig
JuJuto при мен имаше ниска плацента, но днес се оказа, че е повдигнала малко. За беля пък шийката ми се е поскъсила, но при мен това е от тежестта на матката, заради двуплодието,  тъй че аз не съм критерий.  thumbsup

# 145
Здравейте момичета Simple Smile
на 20-ти бях на ФМ при доц. Томова. Потвърдено е 100 % девойка. Миме моля те за един розов щъркел stork-girl
Плацентата в 17 седмица също беше малко ниска но сега на ФМ се оказа, че се е вдигнала. Така, че спокойно. Важното е да сме сппокойни и позитивни за да такива и  newsm30

# 146
Мерси момичета   bouquet

Ей сега смогнах да ви изчета- да си призная още не мога да осъзная новината - луда работа
Иначе да дребката всичко и е наред - с дълги крака - както се смя Томова. Отговаря си по седмица и така.И часа ми закъсня и мъжа ми успя да дойде и да я види. Само снимки не и направихме много че все си държеше ръката пред лицето.

Моник , петя петя- мерси за пожеланията за новият дом - а дано ще видим сега доколкото разбрах свекър ми ще го обсъди и с брата на мъжа ми и ще се разберат - колко , кога и т.н. - но има светлинка и това много ме радва, че иначе цялата сума от 50-55 хиляди евра много щеше да ни дойде.

На малкия му казах че ще има сестричка и той милия учуден и казва"е нали братче мамо" и аз му обяснявам че са объркали и той " о аз и нея ще  я науча да играем на колички"- голям ми е сладурко. Сега казвам на един  приятел и той "о чудно сега ще има розови рокли и джувки и аз го отрязах че може всеки друг цвят но не и розово, а и рокли и джувки като попорасне ще купувам - и със сигурност не розови - това е единственият цвят почти към които имам пълна непоносимост още от дете  - и той ми казва "е ще се примириш и сега всичко ново трябва да купиш тя не може да носи дрехите на баткото как ще ходи със сини панталони "- и аз си замълчах че както не съм спала много много не ми се спори ама какво значи не можело синьо да носи момиче - че аз цял живот синьо нося а нищо ми няма. А има и червено, зелено, жълто, оранжево и какви ли не още цветове- да ви призная малко ми е притеснено - аз с момичета много не се разбирам - най-добрите ми приятели са мъже - жените с които съм близка са по-малко от пръстите на ръката ми - никак не си падам по интриги, преструвки и т.н. характерни за някой представителки на нашият пол - много съм пряма каквото ми е на сърцето това ми е на устата без заобикалки, а това не се харесва много - дано се оправя с момата - аз съм с малко мъжко мислене и не си поплювам та ще видим как ще се разберем с малката дама - най-вероятно и нея ще я направим мъжко момиче като мен:-)

Very me Бях при Томова, имаме диск , но още не сме го гледали. Но тя все се криеше - на баткото още на прегледа беше по-добре като виждане имам предвид. Ама да тии ризная и аз така се шашнах от новината че е момиче а не момче че само гледах тъпо в екрана и си мислех за това.

# 147
  • Пловдив
Искам да си купя слинг този път, някой има ли опит с такова чудо? Дайте препоръки и съвети, че определено ми е на дневен ред.

Да и аз се интересувам.Какъв да купя?Кое връзване е добре за начинаещ?Първия път не ползвах,но сега ми се иска да ползвам,за да имам две свободни ръце за дъщеря ми

libellule ,честити розови гащи

# 148
  • София
Щастлива мама, от колко часа ти беше вчера прегледа при Марков. Аз бях от 14.20, но влязох в 15.00. Да не сме се засекли случайно в чакалнята  Simple Smile.
......

Часа ми беше записан за 15 и 20, но ние дойдохме към 3 и 35 някъде. Може би на входа сме се разминали. Аз бях с майка ми и с Ади. Мъжа ми паркира и дойде по-късно.  Радвам се, че и при вас всичко е наред. Да те попитам за миомата - ти от друг лекар ли си мислела, че имаш или какъв е случая при теб?

Lady April, не мога да кажа какво се надявах - аз хем исках момче, за да са различни, хем като знам какво е да имаш момиченце ми се искаше момиче пак, че ми е по-познато Simple Smile Обаче, много се радвам сега, де. Ще видя и от двете радости, а и таткото ще е горд. Има една приказка - Когато му се роди дъщеря, мъжа става Татенце, а когато му се роди син, става Баща Simple Smile

MAMA_SANCHO, честити розови панделки Simple Smile При мен с Ади беше същата работа - в 16 г.с. докторката каза 90% момче, ама другия месец ще ти кажа 100% и след това на ФМ като ходих - 100% момиче! За това няма да ме очуди, ако има още такива изненади като при теб Peace

# 149
  • Варна
MAMA_SANCHO ооо хич не се съгласявай на това, че момиче и розово вървят ръка за ръка. Ти си го казала има много други цветове. Освен изброените от теб аз бих купувала и лилаво, кафяво, бяло, бежово. Впрочем сигурно единствените розови дрешки, които ще има и моята кукла ще са дадени/подарени. Аз едва ли ще и купя. И впрочем познавам майки, които преспокойно си обличаха момиченцата с дрехи от батковците и хич не се и замисляха. Аз също ще ползвам някой от сина ми.
Ама днес наистина Мимето ще има доста работа с тия новини и щъркели!  Laughing Радвам се за всички с добри новини!

Общи условия

Активация на акаунт