Баба Марта е на прага, за юлските бебоци мартенички стяга - Тема 10

• 29 897
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Честито и от мен Миме аз въпреки че не знам пола може би утре ще го науча вижте какво намерих в Facebook  https://www.facebook.com/TutuWorld?ref=profile
Много са красиви на племенницата за първия рожден ден ще поръчам    bouquet Heart Eyes

# 181
  • Там някъде
Титанка, мерси за бързия отговор, ще изпия още едно хапченце.

# 182
lokosff безкофеиновото си не е кафе  Twisted Evil
Не се зачита  Laughing
Ти значи търсиш energy drink  Laughing

# 183
GG BG и аз съм чак на 7.03, мислех, че само аз съм толкова късно. Иначе и на мен не ми е от особено значение какво е, ще пазарувам чак края на май, ама няма да откажа да разбера, че да се похваля във форума  Laughing

# 184
Контракции не съм имала до сега (поне така мисля), боли ме корема през средата. Изпих едно хапче но шпа, надявам се да мине. Благодаря за бързите отговори:*
Мимето 14, Честита госпожица и добри новини.
Аз поне за сега нямам киселини и нищо не пия, освен витамините Биозин мама и ми изписаха Лактофлор Био+, и аз не разбрах за какво. Някой друг да го пие?

# 185
Mrs Raven - Моята гинеколожка ми е казала а и от собствен опит знам че по едно не се пие няма ефект - пият се по две- щом си пила в 6 ако можеш изчакай до 21:00 и пии 2 - да има малък интерва - хубаво е да има интервал от поне 3 часа.

Мимето 14 - Честито и на теб - радвам се че и при теб всичко е о.к-- цял ден и теб те мисля Simple Smile

За помощта- малкия само го отгледах и малката така мисля- аз не обичам да ми се щуркат в къщата и всеки да си налага мнението и да дава непоискани съвети- айде не благодаря- да даде господ само да родя нормално а не секцио, таткото има право на 15 дни отпуска и след това тримата с малката и баткото ще се справим сами.

Аз сега търсих пижамка на баткото и попаднах на онлине магазин Косара - ей че евтинджоси - доставката не е от евтините, но ако поръчам повече неща ще се избият.Така че и баткото и неродена мома ще се облагодетелстват Simple Smile

# 186
На мен ми казаха да пия магнезии не заради контракции, а защото ми е много стегната матката и трябва малко да се отпусне. Много странно ми стана, но така каза лекарят, че магнезият отпускал мускулатурата.
А иначе за помощта, при мен не само майка ми се е планувала отпуската за юли, но и свекървата и мъжът ми.

# 187
  • София
от цял час пиша този пост ..  Twisted Evil

На всички, които са били на ФМ - браво за хубавите новини и щъркелчетата! Аз съм на 27ми сутринта. Вече половината познати изтръгнаха от мен обещанието да им се обадя да кажа пола.. ще кажеш, че е толкова важно ..

Днес ми е много тъп деня. Чуствам се много изморена, боли ме гърло и всички мускули в тялото, както и главата. Явно се разболявам. Тъпча се с чай, смуча прополки и се пръскам с тантум верде. Не стига, че не съм достатъчно адекватна да се занимавам с дребен, а като капак на всичко на обяд и контракции получих. Направо не можех да стана.. Като малкият заспа легнах и аз, събуждам се след час- кълна се 10' не мога да фокусирам нормално - всичко ми се вижда двойно.. едвам станах, 2 парацетамола и се преместих на дивана, ставайки от време на време за да сготвя (егати 3 часовото готвене на супа и гювечета.. обелвам картофи, лягам. мия гъби, лягам...) А дребен скача около мен, хили ми се, иска си внимание и повтаря само след мен "ааааа, не!" Дано утре съм по-добре.. ох, оплаках се

....Само не знам колко милилитра трябва да взема Simple Smile Май не трябва да са най - малките, т.к това ще означава след месец да взимам нови ....Вие какво мислите ?
ето тук намерих тикава шишета : http://www.pakostnik.com/bg/vendorproducts.php?id=259

Според мен, можеш да вземеш, примерно едно 150мл, пък там на място ще се ориентираш. В крайна сметка шишетата не са дефицит и може да си ги купиш навсякъде по всяко едно време Wink Иначе формулата за хранене, това, колко трябва да изяжда бебето, беше нещо от рода на .. на колко месеца е детето х 10 + 110мл (примерно 3 месеца - 140мл, 4 месеца - 150мл)..

на мен много ми помага обикновена газирана вода. Предният път от време на време дъвчех талцид, но водата наистина е незаменима и винаги имам по 1-2 малки бутилки в хладилника.

# 188
  • Телиш/Плевен
Браво на Мимето и на останалите, които споделиха хубави новини за бебчетата си. Hug Все така да сме всички до термин!!!  bouquet

# 189
plesure,мерси за отговора  bouquet Златна си откъм съвети:)

# 190
  • Варна
Много хубави новини днес.  Hug

Plesure, бързо оправяне! Ужасно е да не си в кондиция, а малчо да си иска вниманието.  Hug

За храните по време на кърмене - яла съм много шоколад, пила сам кафе от време на време, в месеца с черешите ядох колкото мога  Mr. Green, с ягодите същата работа, абе всичко. Проблеми не съм имала с малкия.  Peace

За женските цветове - и аз се изприщвам от розовото, въпреки, че има някой неща, които ме грабват. Обичам червено, понякога цикламено, неутралните цветове и черно, както и тюркоазено  Blush Хубавото е, че за бебенцата се намират доста неща за момиченца и в мъжките секции. Докато обратното едва ли.  Mr. Green

И аз съм на 7.03 на 4Д. Lokosf, в Майчин дом ли е изгърмял ехографа? Дали ще мога на 7 да си видя бебенцето?  ooooh!

# 191
  • Бургас
Здравейте, дами!
От няколко дни надничам от балкона и се радвам на хубавите новини.При мен тези дни бяха в повече ангажиментите с децата, с работата, на козметик ходих.Кожата ми е суха и реших да се поглезя Mr. Green
За киселините пия газиранавода с резен лимон.Определено потушава пожара в стомаха ми.Сутрин си пия едно кафенце с удоволствие, след това закусвам със зор, но няма начин, бебенцето си иска неговото.
plesure, цедените лимони помагат много.Даво ти се размине разболяването.
Честито розови гащи на Мама Сънчо.
Канени сме на сватба на 05.04. и рокля си търся, подходяща за бременни.Ще се радвам, ако споделите мнения!
Пожелавам Ви хубава вечер!

# 192
Sorry za latinicata no sam ot tel. Mina I moeto FM vsochko e ok varvim po hrafik no sam malko razocharovana ot doc.Dimitrova mnogo na barzo me prekara za 10 min. No vajnoto e che bebo e dobte I ako moje edin SIN SHTARKEL

# 193
Здравейте мамчета,притеснена съм понеже резултата от цитонамазката ми е 3А ГРУПА и от лабораторията ми казаха,че се налага да се направи биопсия ,за по точни резултати:(
  Увериха ме че е безопасно ,но въпреки това не зная какво да очаквам ,ако някой има подобен случай моля за повече информация Cry

# 194
*Lilac* виж в сайта на Isabella Oliver, според мен там има най-прилични неща за бременни, ако имаш късмет да си намериш размера в EBay и Amazon продават доста евтино неща от този магазин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт