Баба Марта е на прага, за юлските бебоци мартенички стяга - Тема 10

• 29 832
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро на всички и Честита Баба Марта! Simple Smile
mur_2, добре дошла и леко бременеене 55
Lilac, да ви е жив и здрав рожденика nbirthday

# 466
  • София
lilac да ви е жив и здрав рожденника, много умен и послушен да расте   bouquet
честита баба марта и от мен на всички, румени засмени  Grinning
мър добре дошла, лека бременност  bouquet
моника, лек път, събирай много хубави спомени и те чакаме да разказваш Hug

имахме една неприятна история тези дни, освен че имах и много работа и затова малко съм ви поизпуснала.
в сряда дребния са го "пуснали" да си ходи, ама без никой да е дошъл да го вземе и без никой да забележи че никой не го взима, а него го няма в групата. мъжа ми като е отишъл, нашия стоял сам във фоайето с очи големи и насълзени и като спретнал един скандал ум да ти зайде.... госпожата в групата пък се скарала на детето, че не се е сетило да се върне, понеже всъщност било станала грешка и за друго дете били дошли.
на следв. сутрин отидох да разговарям с директорката като й обясних че детето е там от 6 години и до момента нямаме никакви забележки към дг и персонал, но това просто е абсурдно което се е случило и е супер стресиращо, както за детето, така и за нас като родители.
реакцията на директорката не беше особено адекватна. аз й обясних, че след като всяка година подписваме декларации кой ще го взима, и след като детето го взимаме след кат осе обадим по телефона, но никой не слиза реално да провери кой го взима, няма как да има безопасност. на което тя ми каза, че трябва някой да стои при другите в групата, ок, нямам против, но тр да се обезпечи и тръгването. обясних й че в крайна сметка добре че той не е тръгнал и съвсем сам да си тръгне, понеже дори охраната не го е питала защо стои сам и какво изобщо става. месец преди това пък някаква майка спретнала скандал, на който свидетел станал ицо, за това че детето й е било чак извън сградата стигнало, а то е 2 или 3 група.
не знам дали се разбира от обърканото изложение, но това е в резюме...
та  с две думи, след това вдигнах пушилка, ефект има за момента, да видим до кога и дано да няма други случаи, но като цяло съм освен стресирана и доста учудена на реакцията, сякаш аз съм виновна че съм обърнала внимание за дупките в системата им....сори за дългия пост, но ми дойде в повечко и реших да споделя, за да го имате предвид и вие занапред, и да не ви се случва.

усмихнат и слънчев ден на всички   bouquet

# 467
Добро утро .

Честита баба марта - да сте живи и здрави и много щастливи Simple Smile

Лилак да ти е жив и здрав малкият мъж и много много щастлив. newsm59

Елпет ужасно как не ги е срам може ли такова нещо- това е пълно безобразие - направо си плачат за жалба до главният инспекторат. Нас ни глобяват ако децата са сами, а те безнаказано. Ей полудявам така. Ами какъв стрес е това за детето пък чак му се и скарали. А ако някой го беше откраднал - ей дето казва мъжа ми с една бухалка - охраната, после учителката и за десерт директорката.

Аз се стягам за Айко - ако някой иска нещо да гледам да сподели:-)

# 468
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ. БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВИНАГИ ЗАСМЕНИ.
 smile3525 smile3525
Lilac да ви е жив и здрав рожденника и много късмет в живота да има.  smile3510

За спорта мнението ми е, че с времето детето само ще си покаже какво иска да спортува. Нашата кака мина през модерен балет, спортни танци,ходи дори и на шах, но за момента с най-голямо желание на танците.
Относно контенето то си идва отвътре - ние винаги сме накипрени, дрехите от доста време си избира сама и странното за мен е, че не преобладава розово. Аз също съм от тези майки, които не винаги са с грим и прическа. През повечето време косата ми е вързана на опашка  Wink
За педиатъра при мен е важно да ми е близо, да си вдига тел. по всяко време особено в началото, да не ти изписва и за най-малкото нещо антибиотик.

# 469
Добро утро мами  Hug Честита баба марта на всички , много здраве късмет и щастие занапред   bouquet lilac честит да е рожденника , всичко най-хубаво желая и на него

# 470

Lilac честит ти рожденик, нека най-големия син ти носи само радост, щастие и гордост! nbirthday

# 471
Добър ден и от мен!Честита Баба Марта!  Момичета кокичета, искам да ви "вържа" и аз по една от мойте мартенички !

Lilac Честит Рожден Ден , на малкото ти момченце! Да расте здрав и щастлив!

# 472
Бъдете здрави, силни и сплотени! Честита Баба Марта, мами!

# 473
  • Бургас
Миналата седмица ходихме на официално събитие, бях я понаконтила: чорапогащник, пола, нова блузка, опашка на косата и тя взе, че се пльосна по очи на улицата в прахоляка, омърля тоалета, разчорли се, ожули коленете и се разрева. Цялото контене отиде по дяволите  ooooh!
Hug Направо си представих картинката - да се смееш ли, да плачеш ли... душица!

Честита Баба Марта, майчета! Пожелавам на всички здраве и любов в семейството!
Лилак, много хубава дата да се родиш! Уцелила си момента! Специални поздрави за твоето семейство!

Ох, много работа има из къщи, но реших нищо да не правя днес! Уикендът е дълъг и ще наваксам. А и имам книжка за дочитане  Mr. Green

# 474
Честита Баба Марта милички !!! Бъдете живи и здрави,весели,засмени и безкрайно щастливи  Flowers Sunflower
 *Lilac*  да ти е живо и здраво момченцето  smile3510 Tada  ura Желая ви много щастие !!!

# 475
  • Пловдив
Честита Баба Марта на всички!

Лилак, да ти е живо, здраво и много щастливо голямото момче! Весел празник

duda78, най-вероятно имаш хемороид. Питай наблюдаващия те АГ, има свещички.

# 476
Честита Баба Марта на вас и семействата ви!

Лилак, честит празник на порастналото ти момче!  Много да ви радва, а вие да го слушате! Wink

В Пловдив времето е гадно и затова ще се отдам на готвене Mr. Green

# 477
  • София
*Lilac*, честит рожден ден на детенцето ти! Много щастие и прекрасно детство му желая!

Честита Баба Марта на всички, бъдете живи и здрави!

Няма с какво да се включа, за това само пускам предложения за заглавие на новата тема:

Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина!

Изписваме тема след тема, а ЮЛЧЕ малко расте в корема!

# 478
Честита Баба Марта и от мен на всички! Нека както ние, така и нашите бебчета сме живи и здрави, румени и засмени!

Лилак, честит рожден ден на твоето момченце. Да ти е жив и здрав! newsm59

Да се похваля, че вчера бях на ФМ и всичко с бебето изглежда наред, което ме успокои много. Беба не беше застанала много добре, но лекарят ни каза, че е момиченце, така че да помоля, Миме и аз за един розов щъркел на първа страница /термин 20-ти/. Единственото лошо е, че са ме налегнали пак контракции.

Иначе здраво сте писали в темата Simple Smile.Нямаше ме една седмица само, а вие от девета тема сте отишли на десета, че я и приключвате Shocked Едва ви изчетох

Да добавя и едно предложение за тема - Празникът на мама идва вече, в нас расте малкото човече!

# 479
Честита Баба Марта момичета!  lovekiss
Пожелавам ви да сте здрави и усмихнати и бебоците да са добре Simple Smile

Честит рожден ден на Лилак на хлапето и то да живо и здраво и безгрижно детство
 nbirthday Tada  ura  Party Time

Общи условия

Активация на акаунт