Баба Марта е на прага, за юлските бебоци мартенички стяга - Тема 10

• 29 844
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро и от мен .Честито на позналите пола и хубави новини.
Интересува ме после като родим ,нали ще си пишиме пак и даваме съвети ,че имам чувство че съм позабравила някои неща ,та съм сигурна че ще ми припомните:).
Вчера наш татко с малкия купиха козунак,уф че вкусно ,сигурно покрай тези празници великден ще кача малко килограми,тъй като досега не съм качила грам

# 76
Добро утро  Hug
Вчера ММ беше нощна смяна и малкия си легна при мен и като ме гушна и си сложи ръчичката на корема ми бебчето така се разрита... Heart Eyes и където малкия си сложеше ръчичката там риткаше и бебока  Heart Eyes Пойграха си малко преди лягане  Joy После малкия ме целуна и прегърна много силно и каза ,,Мамо, много го обичам това бебе, каквото и да е и момче и момиче пак го обичам" , а до вчера нямаше сила която да го убеди че може да е момче-искаше момиче и това е.
Усмихнат ден от мен, след снощи съм много положително заредена-предавам ви го и на вас  Hug
Мама_ангел ще си пишем но в вече родени бебета Simple Smile

# 77
Мама Цвети направо ме разплака за закуска  Heart Eyes много мило ми стана
Щастлива жена честити сини гащи
Мама Сънчо до колкото помня днес си на ФМ успех, оф и аз съм на ФМ а тука един сняг заваля  Cry

# 78
Здравейте и от мен! От доста време се опитвам да ви дочитам и не ми остава време за коментари, че на работа ми беше мн натоварено. Вече излязох в болничен. Пращат ме на ЛКК за удължаване, но много неща не са ми ясни. Има ли някой, който да е на "ти" с тези неща да ме светне...

Гледам, че пишете за свекитата  Mr. Green аз моята мн си я обичам  Hug и в тази връзка сега повечето от нас  ще са бъдещи свекита, включтелно и аз, та да ви разкажа една уж случка с една снаха и една свеки Simple Smile хихих

Една снаха не търпяла свекърва си, защото все нещо й правела забележки, месела се в живота на младите и т.н. Та решила снахата да си направи тетрадка. Купила тя наааай-голямата тетрадка, която видяла в книжарницата и почнала да пише:
Когато аз стана свекърва няма да правя така.... и напълнила тетрадката Mr. Green
Нещеш ли обаче един ден тя наистина станала свекърва и намерила тетрадката, в която тя навремето била писала. Зачела се: Аз като стана свекърва няма да правя така... и чела, чела и го задраскала първото и казала - Ааа, не съм била права Simple Smile И така задраскала цялата тетрадка.. Simple Smile)

Та мили маменца, всичко е въпрос на гледна точка, кой от къде гледа на нещата Simple Smile Е, понякога съвсем не е така... вярвам ви, виждала съм какво ли не, просто исках да внеса малко позитивизъм.
Гуш на всички!  Hug

# 79
  • Телиш/Плевен
Добро утро, тумбачета и хубав ден! Hug

Щастлива жена, честита синя новина! Heart Eyes

mama@cvetyHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

delizabeth, много яка историйка. Mr. Green

Мимето14, MAMA_SANCHO и всички, които днес са на ФМ или преглед - У С П Е Х! Flowers Four Leaf Clover pregnant

# 80
  • Пловдив
Добро утро и от мен честито на всички които са разбрали пола и за добрите новини.И аз утре съм на ФМ 16:00 часа и дано вече и аз да знам пола,но по важно е всичко да е наред.
Успех на всички които са на преглед днес Simple Smile и само хубави новини
Хубав ден на всички   bouquet

# 81
Аз съм в четвъртък на ФМ. Дано всичко да е наред. Иначе от тогава съм и в отпуска, та нямам търпение да избутам тия 2 дни... Laughing

# 82
  • Варна
Добро утро!  Hug

Елпет, в ebay ги гледам и наистина ми изглеждат доста запазени. Мисля да рискувам.  Peace

Щастлива жена, честита ти синя новина! Не разбрах само, ти на момченце ли се надяваше този път или ................

Тази сутрин си направих ревизия на гардероба.  ooooh! Определено ще трябва едно зареждане да се направи.  ooooh!

Кошница за кола - приятелка ще ми даде нейното на Бебе Комфорт. Използвано, но пък е много хубаво и доста легнало, в сравнение с това, което ползвах предния път. Миналия път ползвах кошницата до 6 месец, тъй като малкия много ревеше в него, понеже стоеше с гръб към движението и гледаше седалката. Беше един малък кошмар по едно време. Не можех да шофирам, малкия се дере отзад и се дави от плач.

# 83
Добро утро момичета  bouquet

Щастлива Жена - честити сини гащи и честити хубави новини  bouquet

Да Миме правилно помниш - Ще ми се смеете , но снощи до 3:30 не можах да заспя от вълнение за днес и сега се събудих и съм като парцал , но пак треска ме тресе. Успех и на теб днес.

Успех и на всички мамета на преглед Hug

За момичетата които са си харесали като мен Хаук Малибу XL - в петък нашите приятели които са с Хаук Малибу бяха у дома - количката вече се е разскърцала яко, а жената почти не го извежда( според нея нямало смисъл- то видиш ли нищо не разбирало, студено било и т.н. - мен ако питате не и се занимава ама това е друг въпрос ) това дете с нея - демек за моето ползване сигурно нейното ползване за 6 месеца се равнява на моето за няма и месец и това доста ме обезпокой- мъжа ми казва ти представяш ли си ако я ползваш както ти си я ползваш тя ще се разпадне за 3 месеца и ме убеждава да се върна на Cangaroo Angi. Реших да ви споделя да си имате едно на ум.

Мама ангел - ще си пишем има си отчетни теми за родилите по месеци Simple Smile- ох аз мисля днес след прегледа да мина през красно село на път за вкъщи там има дрешки и да купя нещо за бебенце.

Днес и мъжа ми ще казва на в офиса след ФМ и сега им пека кекс че те много обичат домашни нещица- като ме видят и все питат кога ще им направя я домашна баница, я кекс , я пай Simple Smile

Сега отивам да си пооправя косата че съм като развълнуван диригент - а и треска ме тресе и  не ме свърта на едно място Joy Joy Joy

А забравих на всичкото на + мъжа ми ми каза че моя свекър вчера намекнал, че можел да ни даде малко парички и да ни помогне да си купим жилището в което живеем - естествено и ние ще теглим кредит - още нищо незнам и незнам и за какви пари говорим и ще стане ли , но много се зарадвах - така искам детенце да си има корени и да не се налага да се мести като мен ( аз вчера ги броих с моя мъж и се оказа че за скромното ми съществуване от 33 години зареди проблемите на нашите съм се местила 8 пъти - продадоха и родният ми дом и това много ми липсва на моменти - понякога когато ми е тъжно сядам на пейка пред блока където съм израстната - и на моменти се чувствам като гаврош - та не искам това и за моите деца - корените са важно нещо)

# 84
Здравейте мами,аз вчера се прибрах от болницата,сега съм добре не ме боли корем,нямам контракции.
Утре съм на ФМ при д-р Стратиева, и на ехокардиография при доц.Павлова дано всичко е наред с бебока Simple Smile
Хубав ден отмен Simple Smile

# 85
Здравейте мами,аз вчера се прибрах от болницата,сега съм добре не ме боли корем,нямам контракции.
Утре съм на ФМ при д-р Стратиева, и на ехокардиография при доц.Павлова дано всичко е наред с бебока Simple Smile
Хубав ден отмен Simple Smile

Добре дошла   bouquet. Знам от собствен опит какво е в болница и как се притесняваш за контракциите и т.н, нали аз 2 пъти вече бях, а до термина ми има още доста време !
Приятно лежане в къщи ти пожелавам и без повече болници с хубаво и здраво бебе на финала Simple Smile

# 86
Добро утро мили дами  Hug желая късмет и само хубави новини на мамите , които следва да ходят на ФМ , Щастлива жена честито за сините гащета , а относно свекървите аз моята много си я обичам на голяма душица съм попаднала , приятен и усмихнат ден дами  newsm18

# 87
Добро утро мили мами честито на разбралите пола и стискам палци на тези които днес са на ФМ аз съм утре и честно казано умирам от любопитство : бебо какъв пол ще е дали всичко му е наред колко е голямо  и т.н  .

# 88
  • Телиш/Плевен
Ще ми се смеете , но снощи до 3:30 не можах да заспя от вълнение за днес и сега се събудих и съм като парцал , но пак треска ме тресе.
Аз напълно те разбирам, защото се чувствам по същия начин преди всеки преглед. Heart Eyes Винаги ходя сутринта в 7 и приятелките ми все ме питат как ставам толкова рано и защо не си доспивам и не отида към 10 примерно. Но те си нямат идея какво вълнение изпитвам и ако зависи от мен, бих отишла не в 7, ами в 3 през нощта. Laughing
Много се радвам и на хубавата новина от свекъра ти, дано всичко се нареди както сте го замислили. Hug Успех на ФМ още веднъж!!!  bouquet

ninka_76, добре дошла отново и стискам палци това да ти е последно пребиваване в болница преди термин.  bouquet

# 89
Оф Мама Сънчо и аз съм така от притеснение ще ми се пръсне сърцето.Мерих си кръвното ОК е 120/70, но пулса 111  Crazy и за капак на всичко не знам от притеснение ли е, но тази сутрин си  Sick червата.
На мен ми е притеснено не само заради самия преглед, ами и за това че ММ няма да може да дойде с мен, а ще ходя с майка ми. Прегледа ми е в Тутракан а то е на 75км от Разград и аз ще карам а тука взе че натрупа сняг  Mr. Green и не че ме е страх, но........ не спряха да ми звънят от сутринта внимавай виж какво е времето......а на мен само това ми трябва сега какви ли не мисли взеха да ми минават през главата  newsm12

Общи условия

Активация на акаунт