Баба Марта е на прага, за юлските бебоци мартенички стяга - Тема 10

• 29 820
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Щастлива жена, честити сини гащи!
ninka_76, браво. Дано устискате положението и не се налага да лежиш скоро в болница. Утре те чакаме с хубави новини. Стратиева ще идва в Пловдив чак на 15.03 и има да си чакам...
Мимето14, лек път.

Аз съм в болничен от почти първия ден, по медицински причини, иначе щях да си работя.
Нямам нищо от батковците, всичко съм раздала и ще купуваме, НО след раждането. Като стана 30 седмица, ще направя списък само с неща за болницата и тях ще купим. След случката миналата година, не искам да има нищо предварително. Ужасно е да си тръгнеш от болницата с празни ръце.

# 91
При сухи зърна, намажи ги само със зехтин и се оправят, не е хубаво да се люспят или махат с ръка.
Благодаря не знаех и не съм обърнала внимание   bouquet , а с балсама за тяло на палмарс става ли,той също е много мазен? newsm78

Не. Не налагай каква да е козметика, предназначена за търговски цели. Само зехтин. Малко ще ти се осветли ареолата, но временно. Сега аз съм ок, след като имах същия проблем. Така ме посъветваха от училището за бременни.

# 92
 Привет и от мен в новата тема,днес е и моят ден за ФМ

# 93
  • София
миме ,стискам палци и не се насмитай преди пътя, леко и спокойно, който иска да т е задминава, ти си имаш задачка  Hug
ninka_76, добре дошла отново и аз стискам палци това да ти е последно ходене в болница  Hug
yulianka, mama_sancho, стиснати палци и за вас за ФМ, на отчет после  Hug
Lady April и аз така мисля, ама е хубаво човек да смени мисли. а за помпите (по-конректно ел. помпа на авент) какво мислиш, както и другите мами пазарували от чужбински сайтове, вкл. ползвани неща - аз не съм пазарувала от други сайтове и затова така настоятелно. купувала съм ползвани неща само от Бг. то така или иначе на помпата силиконовите "накрайници" им се сменят, което излиза добре... не знам за помпата се чудя много.... хелп?!

допълнение за посещението в ТК:
преди малко звъннах, много любезно ми казаха, че повечето жени се записват на ден на отворените врати, а на не на училището за родители. казаха, че няма проблем да присъстват татковци и деца. обиколката се прави на болницата и се обяснява, трае около 1 час. и забележете сега- следващата свободна дата към днешна дата е 19 март.
ако искате да помислим и да видим кога да ходим, може да е в края на март, може април, кажете вие, аз като че ли нямам особени претенции, просто трябва да знам понеже още работя, а то е през седмицата и през деня - от 13 ч. Peace

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 11:10 от elpet

# 94
Привет !!

Почвам ви отзад напред  Simple Smile

elpet: И аз нямам претенции.Стига да знам по-от рано, за да се освободя от работа не ми е проблем. На 19 март също бих могла. Мерси, че си се обадила и питала  Hug

Успех на всички мами, които са на ФМ днес !

Мимето: Карай си бавно и внимателно и всичко ще бъде наред.

MAMA_SANCHO: Пожелавам ти да купите мечтаното от вас жилище. На нас ни предстои същата стъпка, защото сега сме в един малък двустаен. Нямам търпение да си имаме ново жилище с детска стая.

Мами, вие ще ходите ли на ФМ - трети семестър?? Аз много се чудя. Но е време да реша, защото както знаем часовете свършват.

# 95
  • София
Мами, вие ще ходите ли на ФМ - трети семестър?? Аз много се чудя. Но е време да реша, защото както знаем часовете свършват.
аз да, пак при доктор чучумишев, каза ми нещо от сорта на 28 седмица да ида, ако добре съм запомнила Peace

# 96
Благодаря ви момичета   bouquet  bouquet

Миме няма страшно всичко ще е наред.  Hug Hug

Аз тръгвам мами - стискайте палци - Ох на мен мъжа ми ми звънна да тръгвам сам че са го задържали в офиса и няма да успее - много криво ми стана  Cry Confused ама здраве само бебо да е о.к.

# 97
  • Сандански
Здравейте, момичета  Hug и едно   bouquet за Мимето за хубавата темичка
Относно работата: аз още работя и смятам да работя (ако всичко е ОК) до 45 дневния болничен. Работата не ми е натоварена, но единственото ми неудобство е че по цял ден седя на стола зад компа и като си тръгна от работа много ме боли опашната кост. Добре, че ММ ми угажда и всяка вечер маршируваме по един час в градския парк, че да се раздвижа и да ми мине тази болка, и така до другия ден newsm12
За гърдите и аз не съм пробвала да се стискам и не смятам да го правя, защото си ме болят и ми е неприятно. Но мен друго ме притеснява, зърното на едната гърда ми е някакси деформирано, не е както другото, все се успокоявам, че може би е нормално, но май ще трябва да попитам лекаря на другият преглед.  
Покупки може би съм една от малкото мами, която все още нищо не съм купила, но смятам като вляза в 7-мия месец с ММ да накупим по- важните неща и нещата необходими за изписването.
Успех на всички, които тези дни са на ФМ и да се върнете с хубави новини   bouquet
 Хубав ден на всички  Hug Heart Eyes

# 98
  • Пловдив

Мами, вие ще ходите ли на ФМ - трети семестър?? Аз много се чудя. Но е време да реша защото както знаем часовете свършват.

Не,няма да ходя.Нито предния път съм ходила.Не виждам смисъл.Ако всичко на втората ФМ е наред.

# 99
Здравейте мами и от мен Simple Smile
Успех на мамите които днес отиват на ФМ. Моята е чак на 06,03 вече нямам търпение
Хайде хубав ден ви желая аз отивам да пия кафенце Simple Smile  food010

# 100
Добър ден  Hug Пожелавам ви успех на прегледите и само положителни емоции!Много теми,които сте коментирали изпуснах,но се борим с болести,наваксваме уроци вкъщи и много се гушкаме с баткото...като мога ще наваксам.Да се похваля-започнах да излизам на малки разходки  Simple Smile

# 101
Здравейте мами Simple Smile пожелавам успех на всички, на които им предстои ФМ, честито на узналите пола, както и да пожелая на мамите, които бяха в боницата да не се връщат там до раждане  Heart Eyes
За свекитата, аз с моята нямам проблеми, работим заедно, тя ми е работодател и се разбираме, свекъра също е добър човек, те са разведени и ние, живеем с него врата до врата, човека ми готви разни манджички, прави ми кремчета...много е миличък  Wink За покупките, моите родители решиха да поемат разходите по раждането в болницата, майка му на ММще ми купи количката, а баща му кошарата и скрина  newsm68 Общо взето на нас ни остава да си купим ел. уредите и дрешките за бебка  4470

Забравих да вмъкна, че моята ФМ е чааааааак на 19.03  ooooh!

# 102
elpet да ти кажа и аз не съм сигурна за помпите от ибей, обаче ако те устройва механична помпа, виж какъв комплект има тук: http://www.mothercare.com/Philips-Avent-Complete-Natural-Starter … 5,default,pd.html

# 103
Здравейте и от мен!
Снощи не можах да спя от болки в гърлото и ужасна хрема, затова сега си поспах хубаво Embarassed

Стискам палци на всички, които днес са на прегледи. Моят е утре, дано вече разбера това срамежливо бебче мома ли е , мъж ли е  Joy

После пак ще ви нагледам.

# 104
  • София
elpet да ти кажа и аз не съм сигурна за помпите от ибей, обаче ако те устройва механична помпа, виж какъв комплект има тук: http://www.mothercare.com/Philips-Avent-Complete-Natural-Starter … 5,default,pd.html
много ти благодаря, слънце, но аз си имам механична, пак е на авент и идеята ми е че цеденето с електрическата следва да е в пъти по-бързо, затова ми се ще такава Hug

Общи условия

Активация на акаунт