Имахме съвсем малко колики които бяха за няколко минути и се изразяваха с малко рев и свиването на крачетата!Започнах да му давам чай от копър и спряха,сега сме на 2 месеца и нямаме никакви колики!Дали от копъра или от режима който се опитвам да спазвам стриктно да яде на 3 часа изчезнаха коликите,нямам никаква представа.Вече 1 месец почнахме със сокчетата и много ни харесват пие ги с удоволствие.
Минахме и през гъбичките в устата,но слава богу и това отмина бързо,благодарение на старомодният метод със содата и меда,тъй като лекарката ми изписа дектарин,но той от 1 месец вече е спрян и го няма по аптеките.Сега сме малко болни,но не е нещо сериозно,само сополки и лека кашлица!Получихме и обрив по цялото тяло,едни ситни пъпчици с бели връхчета.Педито каза,че още се чистел и били вследствие от някакви хормони.Но аз имам подозрение,че може да са вследствие от памперсите,тъй като се зачетох тук че и други бебковци са получили от памперс ! Надявам се и това бързо да мине.Иначе маникат ми е много кротко и добро дете спи си,яде си,игра и започна вече да "говори"!Исках да ме посаветва някоя мама за въпроса с разходките,тъй като все още ме е страх да го изкарвам за повече време навън за да не се разболее!Някоя мама да сподели как е при нея
Това е общо взето от нас !Много ми харесва темичката и ще се старая по-често да влизам
Ама как не като предметът е изцяло теория на вероятностите и математика - аз ако исках да уча нещо подобно, щях да вляза в Техническия или в някоя математическа специалност. Бъкел не разбирам. Таааа сега чакаме резултатите защото беше писмен изпит, но не са ми големи очакванията. Ако вържа тройката, хоро ще играя!! 
Не съм чувала някой друг да е почнал толкова рано. Аз давам само вода със захар, защото още не можем да изчистим жълтеницата, а също и чай от копър. Не смея да му давам нещо повече, защото знам, че се почва по от късно. За разходките - какво те притеснява в дължината? Ако бебчо е ОК и ти нямаш проблеми със смяната на памперсите на открито и кърмене/ядене на открито - защо не? Аз не смея повече от 2,5 ч., защото не искам да го разголвам на открито и да сменям памперс февруари месец, колкото и да е топло за сезона. Ще си изчакам да дойде април-май преди подобни изпълнения да правя. Иначе вече 2 пъти съм го кърмела на открито, тъй като предсрочно стана раздразнителен - често ми се случва да огладнее по-рано и му давам на поискване. 
Ще споделиш ли как се справяш по отношение на останалата част от семейството - отделно готвиш за тях или и те спазват с теб?
И мисля да я почна, но се замислям именно за това - баткото и таткото какво да ги правя? 
И ние днес бяхме със специален тоалет по повод празника.
Пък и щом е математика.. не ми говори.
Това твое решение ли е или по съвет на педиатър?
Та вероятно истинските майчински идват като свърши и болничния от педиатъра или са си такива парите през цялото време? Не знам дали задавам правилно въпроса си...
Днес пробвахме количката и е у-ни-кал-на!!
Понякога за някои неща съм адски капризна и като имам изисквания, имам в повече.
Чак ми иде аз да седна в нея и таткото да ме бута, а после да се сменим.