Отговори
# 390
# 391
За съжаление трябва да ви съобщя, че потребител sexy_girl е фалшив и верочтно нуждаещ се от психологическа помощ. Прочетете до край http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=768026.msg27635199#msg27635199 Жалко за такива хора...
smile3501 Панди-Шерлок Холмс  Mr. Green
Никой не се усъмни, тц тц

# 392
  • София
Мамчета, минавам само да ви изпратя  Hug и   bouquet

Прочетох коментарите и имам да пиша, но съм сама с малката ( и тя е опъпчена и то зверски), а след малко съм на фризьор, че ще ходим на снимки.

Момичета, и вие много ми липсвате, специални  Hug

По другото ще пиша после

# 393
За съжаление трябва да ви съобщя, че потребител sexy_girl е фалшив и верочтно нуждаещ се от психологическа помощ. Прочетете до край http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=768026.msg27635199#msg27635199 Жалко за такива хора...

#Crazy #Crazy #Crazy не само че лъже за тризнаците, но и за още едно детенце. Що за луди хора. Няма ли кой да я докладва на админите на форума???? Оф, просто не знам как изобщо на някого му хрумват такива неща, а се оказва, че е пълно с подобни персони...

А на теб, Панди, браво - втори път се отбелязваш като зоркото око на виртуалното пространство

# 394
Здравейте!  Hug Моето бебе е на 3 седмици и като по-опитни  искам да ви попитам кога трябва да е първото посещение при ортопед?  newsm78

# 395
Момичета, признавам си, че имах съмнения за този потребител, но по ред причини си пазех съмненията за себе си. Този път ми сигнализираха на лични.  Peace

За кърмата ми - ами най-вероятно е резултат от диетата... Sad Колкото и всичко да си ям, и то обилно, колкото и да е балансирана, май това, че ям протеини, особено млечни, едва веднъж на 4 дни (а млечни май хич), си казва своето. Поне така ме "светнаха" в темата за 90ДД. Но пък си задавам въпроса как кърмят без никакъв проблем майки, чиито бебета имат АБКМ и съответнонапълно се лишават от млечни, тоест наистина ли кис./прясно мляко са толкова важни за производството на кърма???  newsm78 Иначе съм предприела всичко възможни мерки, за които се сещам. Кърмя често, понякога и на 2 чАса, пия по 2,5-3л вода и чай за кърмачки (от българския) на ден, правя си горещи бани на гърдите, а всеки 4-ти ден (плодово-зеленчуков) ям и ядки, особено орехи. Но май няма много ефект от всичко това. Снощи за първи път усетих, че детето ми си легна гладно след сучене, събуди се след час и пак сука каквото се беше насъбрало... НО пък после си  спа като къпана до 7.30 сутринта, само в НЕЙНОТО ЛЕГЛО (което е чудо), с 2 събуждания за кратко хранене. Не искам да кажа край на диетата, защото: 1. Не я разглеждам като "диета", а като здравословен режим на хранене, с който определено нищо не ми липсва. 2. Все още не съм сигурна на 100%, че намаляването на кърмата е от диетата. Може просто да е някакъв период, имала съм ги и с каката. 3. Не вярвам, че трябва да се върна на безразборното плюскане на какво ли не, че да имам мляко.  Rolling Eyes Та искрено се надявам и се моля, че с по-често сучене съвсем скоро нещата да се нормализират..... ДАНО! Объркана съм, не зная какво да правя.

Зузи, кажи моля те за сминдуха - по колко вариш и пиеш на ден и какъв ефект усещаш.  Hug

Sunny.kiss , на ортопед м/у 1-3 месеца.  Peace

# 396
Панди , може и да е пак някаква криза на растежа  Thinking

КОфтито при 90 дд е че се яде само 3 пъти. Аз например към 4-5 следобед огладнявам зверски. Първия и втория ден си позволих по 1 ябълка. После видях че не отиват на добре нещата и започнах да се наливам с вода, за да не мисля за ядене.

# 397
Аз поръчах по интернет някакви капсули сминдух, но имам вкъщи един голям пакет сминдух на прах, купуван като подправка за не знам си какво, не помня да съм го ползвала. Той дали може да ми влезе в употреба за увеличаване на кърмата, някой има ли идеи?

# 398
Привети от мен!
babyface -  От Карлово се местим. Ти във Варна ли живееш?
Това за sexy_girl направоооо ме втрещи! Болни мозъци на всякъде!  #Crazy
Аз продължавам с опаковането.. За капак пък Изабела тези дни нещо се е вкиснала и все ми е в ръцете или я люлея в кошчето за кола..  направо давам заето вече! Каката и тя само бели прави, ама то дете-играе му се, не мога да я вържа на едно място да седи.
Малката от онзи ден ми хърка с носа, няма течащи сополки иначе, та си мисля, че просто и се е събрал секрет. Купих морска вода да и пръскам и след това опитвам да и ги изсмуча с аспираторчето,ама нямам успех нещо. Може би е фалшименто  newsm78 На Бертони е... Някоя мама ползва ли такова нещо и на коя фирма е, ако е доволна?
Аз съм до тук, че задълженията ме зоват..   Grinning
Поздрави   bouquet

# 399
.......... Няма ли кой да я докладва на админите на форума????.............

А да забравих. Явно има, защото от днес профилът й е "дълбоко замразен"...........

Иви4ка, да и аз това си мисля за кризата на растежа, но пък нали е уж само 2-3 дни? При нас вече е повече........ Ти как си?

# 400
Е тая Секси ли е несекси ли е каква е ,ама сигурно е доста болна женица,че и никнейма и не отговаря на визията най-вероятно.Да е жива и здрава hahaha
Панди,за мен диетите нямат нищо общо с това колко кърма ще произвеждаш,и моята сега не е като преди 3-4 седмици,нормализира се струята,доста по-меки са ми гърдите,дори понякога като ги гледам и се чудя дали има нещо в тях изобщо,но щом Бобчо си хапва с мерак,значи всичко е ок.Сдъщеря ми ядях по 1 път на ден Crazy(ку-ку ще кажеш)обаче плътно си я кърмех до 2 години.Апък и още повече ти не приемаш режима си за "диета",а здравословно хранене,така че няма от какво да се притесняваш.По- скоро притеснението би намалило или не дай боже спряло кърма. baby_neutral
за сминдуха,нищо незнам.

Hugна всички.

# 401
И после пак да чуем, че между нас има параноички, дето не искат достъп на всеки до ФБ групата Tired

# 402
Мами, имам един въпрос трябва ли след всяко кърмена да се цедя. Детето ми изсуква от едната гърда около 100 гр. Днес ми идваха на гости две познати, за да видят малкия и казаха че трябвало да се доизцеждам след кърмена. Малкият повече от 130 гр. не ми изяжда на едно хранене, а е на 36 дена. Голям ли е шанса да развия мастит щом като не се доизцеждам

# 403
Вилинка, не ти е фалшименто аспиратора. Както и преди съм казвала Бертони си вдигнаха летвата за качество на стоките  Peace (май излиза като реклама, но то се вижда и по клиентите ми  Peace). Може би са по-на дълбоко и за това не можеш да ги изсмучеш.  Thinking
И аз като мама Тодорова в началото след раждането ядях по 1 път на ден. Каката беше болна в къщи и докато оправя едното, другото, че стаята, че и себе си и то станало никое време, но кърма имаше  Peace Панди, в началото на темата има други 2 теми за кърмачки и 90-дд. Доста споделят че не им е намаляла кърмата. Ама знае ли - то от човек до човек има разлика  Peace
Иначе резултата който си постигнала до момента е супер. Браво на теб.
И аз вървя бавно, но славно  Hug Нямам наблюдения за моята кърма, защото ние сме на смесено и аз както писах имаме проблеми с кърменето. Само ме ядосва тази моя щерка  Tired Но дори и сутрешното кърмене да си остане (което тя и това упорито отказва от 3-4 дена) все е нещо  Peace
Аз лично смятам, че съм дала достатъчно от себе си с цялото това цедене вече месец, че и през нощите  Tired
Кайлис - права си за групата  Peace
Дано по-скоро ти минават болките в кръста  Hug

# 404
Панди, пия таблетки, поръчах ги от тук С доставката излизат 20.80 лв и идват за един ден. Аз усетих полза след 2-3 дни, а при повечето жени се усеща още на първия. Пия по 2 таблетки 3 пъти на ден

За въпросната потребителка нямам думи...хора всякакви ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт