Според мен така ще си докараш свръхлактация. Това, което е изяло детето, е напълно достатъчно, за освобождаване на напрежението в гърдата.
За сега не мажа с нищо аз.
На вас колко време ви казаха, че трябва да остане за да се прибере пъпчето? За пъпките, нито ние нито някой друг я е целувал по лицето(въпреки че ни коства огромно усилие да се стърпим да не я нацелуваме 
В огромна чуденка съм какво да правя, но подробно ще пиша утре или в понеделник. Лека вечер! 
Леле докато успея да публикувам и 24 нови отговора, та видях, че си писала че и ти пиеш такъв чай, а за млечните продукти въобще не се притеснявай, дори някъде четох че прясното мляко е най опасно заради алергични реакции и колкото и да го обичам съм го спряла тотално. И още нещо в тази връзка- "кравите не пият мляко" 
Иначе са доста ароматизирани, но миризмата на мен ми е по- приятна отколкото на Памперс.
.

Аз съм почитател и много обичам, но ММ не е голям фен. Въпреки това и аз по-натарък съм запланувала един самостоятелен уикенд
Хубаво да си изкарате 
Браво на ТМ.
браво
Оправяй се бързо
.Според мен тя ще се завърне или вече се е завърнала с нов профил.Много неприятна история
.
Препоръчани теми