Панди-Шерлок Холмс
не само че лъже за тризнаците, но и за още едно детенце. Що за луди хора. Няма ли кой да я докладва на админите на форума???? Оф, просто не знам как изобщо на някого му хрумват такива неща, а се оказва, че е пълно с подобни персони...
Колкото и всичко да си ям, и то обилно, колкото и да е балансирана, май това, че ям протеини, особено млечни, едва веднъж на 4 дни (а млечни май хич), си казва своето. Поне така ме "светнаха" в темата за 90ДД. Но пък си задавам въпроса как кърмят без никакъв проблем майки, чиито бебета имат АБКМ и съответнонапълно се лишават от млечни, тоест наистина ли кис./прясно мляко са толкова важни за производството на кърма???
Иначе съм предприела всичко възможни мерки, за които се сещам. Кърмя често, понякога и на 2 чАса, пия по 2,5-3л вода и чай за кърмачки (от българския) на ден, правя си горещи бани на гърдите, а всеки 4-ти ден (плодово-зеленчуков) ям и ядки, особено орехи. Но май няма много ефект от всичко това. Снощи за първи път усетих, че детето ми си легна гладно след сучене, събуди се след час и пак сука каквото се беше насъбрало... НО пък после си спа като къпана до 7.30 сутринта, само в НЕЙНОТО ЛЕГЛО (което е чудо), с 2 събуждания за кратко хранене. Не искам да кажа край на диетата, защото: 1. Не я разглеждам като "диета", а като здравословен режим на хранене, с който определено нищо не ми липсва. 2. Все още не съм сигурна на 100%, че намаляването на кърмата е от диетата. Може просто да е някакъв период, имала съм ги и с каката. 3. Не вярвам, че трябва да се върна на безразборното плюскане на какво ли не, че да имам мляко. 

На Бертони е... Някоя мама ползва ли такова нещо и на коя фирма е, ако е доволна? 

(ку-ку ще кажеш)обаче плътно си я кърмех до 2 години.Апък и още повече ти не приемаш режима си за "диета",а здравословно хранене,така че няма от какво да се притесняваш.По- скоро притеснението би намалило или не дай боже спряло кърма. 
на всички.
(май излиза като реклама, но то се вижда и по клиентите ми
). Може би са по-на дълбоко и за това не можеш да ги изсмучеш. 
Панди, в началото на темата има други 2 теми за кърмачки и 90-дд. Доста споделят че не им е намаляла кърмата. Ама знае ли - то от човек до човек има разлика 
Нямам наблюдения за моята кърма, защото ние сме на смесено и аз както писах имаме проблеми с кърменето. Само ме ядосва тази моя щерка
Но дори и сутрешното кърмене да си остане (което тя и това упорито отказва от 3-4 дена) все е нещо 

Препоръчани теми