Че и бебоците през няколко дни родени... И дойде и една мацка, бременна с майски близнаци, та ще сме картинка просто 

Дано Влади да ми е все така добричък и лаком.

Бебетата просто растат. Повечето са преминали 6-седмичната възраст, установили са добре кърменето и подобно развитие на ситуацията е сравнително очаквано за едно здраво доносено бебе. Макар и често да е временно... в очакване на зъбките.
Какви ли не мисли ми минаха през главата. Но днес сутринта се събудих с леко течение, надявам се да е цикълът и всичко да е наред. И пак съм в чуденка как да се предпазваме, знам, че вече обсъждахте тази тема тук.
на всички
Хапват ми се твърдо сварени яйца за салатка, а не съм сигурна дали може.
Както беше написала Пандичка - да вкарам храненето си в ред. Сега хапвам де що видя, всичко ми се яде все едно съм бременна. 

Всяка капка е ценна, така че щом си решина да продължиш с кърменето, усилията си заслужават.
Не знам какви лекарства ще вземаш, при нужда , може да се направи справка за съвместимост с кърменето и да обсъдите с лекарят ти, колко време /ако изобщо/ е нужна паузата.
Каката 3-ти ден си е у дома. Засега нищо сериозно, но й се е засилила перманентната й задна хрема, подкашля и за всеки случай си я задържам. Вчера точно реших да извадя инхалатора и се оказа, че съм загубила маркуча.
Побеснях! Не съм го ползвала, откакто се окепазих с дишането на лайка в 7-ми месец (някои от вас сигурно помнят)... И сега не го откривам. Представителството на фирмата е доста близо до нас и щях да ида пеш, но каката няма да издържи, та днес съм поръчала и силно се надявам още днес да го доставят! На всичкото отгоре не мога да ида до ЛЛ, защото не искам да мъкна и бебо с мен, а ММ замина спешно в командировка, майка ми се тръшна с вируса, съответно и на баща ми не давам да идва (за всеки случай). Сутринта в 8 звъннах на ЛЛ да дойде у нас след приключване на сутрешната си смяна. Ми май я събудих. Работела само от 9.30-13.30, май в 8 я събудих.
И можела да дойде чак към 17.00. Направо думи нямам. Имам и куп други неща за вършене, но не мога да мръдна с двете деца, едното болнаво. Добре, че бебка е супер добричка - само папка и спинка (пу-пу!!), че каката си иска доста внимание и на моменти и сега откачам, а представям си ако бебка беше неспокойна. Молете се тя да не се разболява, а каката да не се влошава!!

Ти не каза ли, че си доволна от Фарма Стор аптеки? Защото аз точно там търсих и нямаше никакъв Фенугрийк (пък имаше какви ли не други хр.добавки) .В друга аптека открихме на Фенугрийк на Nature's way - 15лв някъде, пак по-добре от този на Now - 20лв....

Хапват ми се твърдо сварени яйца за салатка, а не съм сигурна дали може.

Вярно голям мъж си отглеждаш 

И ние сме така. Като почне да си блъска главата...лелее мале. Днес направо щеше да ми избие зъба. А кой знае него как го е заболяло. И другото-за търкането
Оооххх момичета бебетата ни май доста си приличат. На един език говорят!

и не съм установила странични ефекти.

Дано на Лиз да и се размине, пък кака да я пускаш пак на градина и да ти се мирне главата 

на всички
Вчера водих бебо до ЛЛ,понеже таткото ни е болен и вчера и малкия се събуди със сополи.Преслуша му гърдичките,прегледа му гърлото и ушичките всичко е наред.Предписа му Тетрисал спрей за нослето.Също така от няколко дни му се люпи кожата на веждите и вчера като станахме чак бяха станали жълти корички,та погледна и тях.Това били млечни корички,та сега ще го къпем със специален шампоан,който ги премахва.Дано бързо да му мине,че май го сърбят,защото постоянно се търка там
Дано и сополите бързо да минат
,че на 18-ти сме на консултация и тогава щяха да му слагат ваксините,но може и да му се разминат сега.
После прекарахме 4 часа в парка на една много хубава площадка, заедно с Вики и Десита. Дъра-бъра, беше много приятно.
А каката е със съмнения за синузит, правиха й снимка, но нещо не се доверявам само на мнението на пед. и се надявам скоро да стигна до УНГ да я погледне и тя. Иначе в момента нещата не са много драматични, но ще си остане у дома до края на седмицата. Само да се подобри, пък аз ще се справя.
Как ти е гърба и кръста? Успяваш ли по-малко да оставяш М и да не си нон-стоп със слинга?
Хайде идвай си и с Рос ще дойдем на разходка в Пв.

) Сложиха ни и двете ваксини
А за акцента дали става от веднъж-при мен и трите пъти стана от веднъж....