), но просто никакво време не ми остава напоследък, а и за последните няколко дни ми се събира 5-6 часа сън общо. Надявам се тия дни да се включа по-активно. Имам една питанка към консултантите по кърмене, но бих била благодарна и някоя от вас да се включи:

). Не знам точно от какво е, само мога да предположа: През последната седмица Алекс много сучеше, успокоявайки коликите си и ползвайки ме за залъгалка и като се замисля всеки път това се случваше с дясната гърда. Стоял е по час час и нещо, като активното сучене(за хранене) е не повече от -10-12 мин.. Моята грешка е ,че не съм мазала в този период зърната с Лансинох, което правех всеки път (още от първия ден), не слагах подплънки, а зърната се допираха до нощницата ми. Днес забелязах, че на болезненото зърно имам нещо като коричка с големината на главичка на топлийка, но не съм забелязала да имам рана, а уж оглеждам всеки път. По принцип редувам гърдите на всяко хранене, но днес изцеждам дясната и додавам от лявата, тъй като на всичкото отгоре ми се струва, че и лактацията намалява, за което взимам мерки. Моля ви дайте съвет какво да правя...С какво да мажа? (Сега на всеки час мажа с кърма, после Лансинох и оставям на въздух). Как да процедирам за намаляване на болката? (наистина на моменти е нетърпима (при засукване особено)) От какво може да се е получило? Може ли да се е получило претриване на зърното и от това така силно да боли? Може ли да е млечница? 
за сметка на това да се намали употребата на захарни и тестени изделия. Шоколадът не спада към тях
Ще се радвам, ако намериш нещо полезно за себе си в горните редове. 
После спира след като приключим с млякото. И преди това също не къркорят-поне аз не ги чувам. Но по време на ядене е нещо страшно. 
Иначе аз там съм Вероника Хаджииванова
Милия,до вчера постоянно с мен,гушкане,внимание. Сега никакво време не ми остава. И все му казвам-хайде,бързо,давай,не сега
И въпреки това,ми казва:- Мамо,да се гледа бебе не е лесно! иска много внимание!" Душичка!
какво ти се е случило! Мъжа ти и двойката-майната им,ама това с крака ти
Купи си мазилото на Вишневски за изгорялото. Много бързо ще ти оздравее. 
И ние сме така. Като почне да си блъска главата...лелее мале. Днес направо щеше да ми избие зъба. А кой знае него как го е заболяло. И другото-за търкането
Оооххх момичета бебетата ни май доста си приличат. На един език говорят!
. За къпането не ми е светил, но за сока няма да го лъжа. За цикълът - днес ми се нормализира и е по-слаб, ама предните дни като река. На теб може би ще се забави, аз не кърмя, или не поне изцяло. Но кърмата ми сякаш малко се увеличи понеже денем го слагам поне 2 пъти да суче, ей така да се успокоява на гърда, пък и да изсуче каквото има, колкото и да е малко. Не знам какво изсуква, но все е гладен и изпива шишето.
При нас име Ремедиум и си пазарувам от нея, като цените ми се виждат най-поносими в сравнение с околните аптеки.Препоръчани теми