, а следобед организирах питка за роднините /знам, че трябва в неделя, но така е по-удобно за всички/. Инструктирах ги за намалението в Комсед в Скай сити 
Иначе днес го водих с мен до офиса,после на разходка та от 8 чак в 17 се прибрахме.Спокоен е!Купих му и чадър за количката.
За времето-същата работа в 7 ставам в 12 лягам и към 4 през ноща пак за хранене ставам (то си отиват 30-40мин.) и то какво остава..... 
Ама не мисля че е проблем. То какво може да е-това са фекалии. Имат и колики-сигурно те влияят ..... Трябва да питаме педиатър
. При нас продължи 2 седмици и забелязах,че веднъж нормален цвят. После зелено...
което ме навежда,че може това за окислението да е вярно. Не се притеснявай,но ако искаш се консултирай с педиатъра Ви. 
Ама не мисля че е проблем. То какво може да е-това са фекалии. Имат и колики-сигурно те влияят ..... Трябва да питаме педиатър
), другия да ходи само един от нас, но другия билет изгаря. Абе не знам защо, ама помощта на мен все ми излиза през носа.
Аз си спомних как ми се счупи тока преди защитата на дипломната работа и дипломния ръководител ми го кова:) После вика да не казвам а жена му, че щяла да иска да й поправи всички обувки:)))
15лв. за 600гр. То верно се връзва като Милумил с пътя.... На мен ми го носят от Германия за 4 евро,та колкото можем ще издържим. Гадове!Инае млякото е много добро-не отстъпва на Милупата със сигурност!
повече и харесва от Хип. Лекарката спомена, че този месец ще си навакса теглото и за предният.За 2мес и половина е 6кг и 64 см.. Като цяло забелязвам, че с неохота яде млякото. Дърпа в началото и като се засити спира. Яде на 4 часа като последното хранене е в 23,30ч, а първото в 7,30-8,00ч. Яде по 120мл и веднъж в деня 150мл., но това е много рядко.
Док каза, че "ще се наблюдаваме" да видим
Док каза, че още имаме колики освен това. И предложи да разреждаме млякото в по-малко вода отколкото пише, пнеже като е по-гъсто по-трудно се повръща хмммм 
Най-добре е кърмата, ама който я има. Между другото на Фенугрийка пише да не се пие по време на бременност - та не знам дали е ок да се пие при кърмене в такъв случай 

Препоръчани теми