Избор на сушилня - 5

• 477 510
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 2 010
  • На брега на реката
Рошличка,
Сигурна бях, че така ще стане.  Joy
Относно функцията намачкване, при теб явно си е заложена. Функцията против намачкване точно това прави - врътва ги през 10 мин. в продължение на 2 часа, след приключване на сушенето. При моето Беко има бутон от който се включва и изключва, но аз си го държа постоянно включено.

# 2 011
Благодаря на всички за съветите!  bouquet Снощи вкъщи ме чакаше Бекото - 7 кг.  Heart EyesДаже вече направи няколко цикъла и съм много доволна!  Laughing

Честито  Peace
В крайна сметка на кой модел се спряхте ......

# 2 012
"Лесно гладене" ги вади леко влажни, не пресушени, за да се гладят по-лесно  Wink.

# 2 013
След дълго чудене взех АЕГ-то. После на 116 стр от темата влязох в линка да удалжа гаранцията и изписа, че е успешна и толкова. Вече 5-6 дни не са ми върнали по мейла документ-потвърждение. Как да се го получа.

# 2 014
http://www.technomarket.bg/products/09144043/zanussi-zdp-7202pz
Днес взехме тази за 500 лв, много ми харесва, има програми за вълна и смес, освежаване и отложен старт, дизайнът много ми допада, сушихме прани бебешки на ръка от снощи, заедно с мокър халат и за 50 мунути всичко беше сухо. Утре ще е истинският тест със сушене след пералня.
Ред.Нямам думи, много съм доволна! Суши чудесно, сгъвам и прибирам в шкафа! Пуснах една микс и една само памук, силно съм възхитена, машинката е чудесна! Произведена е в Полша през октомври тази година, шуми не много, поносимо е, 65 децибела е.

Последна редакция: пн, 07 дек 2015, 14:45 от Krem112

# 2 015
Здравейте и от мен! НАй-сетнр и аз съм щастлива собственичка на поредната "слугиня" у дома. Днес ММ се прибра със сушилня AEG LAVATHERM T 77684 EIH Heart Eyes Въпросителните в главата ми са мнооого, започнвам да ви чета и да ви следя Hug

# 2 016
Здравейте някой може ли да ми помогне с упътване за сушилня BOCSH- WTE-86304=
Предварително благодаря!

# 2 017
След дълго чудене взех АЕГ-то. После на 116 стр от темата влязох в линка да удалжа гаранцията и изписа, че е успешна и толкова. Вече 5-6 дни не са ми върнали по мейла документ-потвърждение. Как да се го получа.

Аз регистрирах сушилнята преди две седмици и чак днес получих имейл с допълнителната гаранция  Rolling Eyes

# 2 018
В средата на октомври   имах намерение да взема сушилня , но се опасявах от сметките , които ще последват. Сега давам отчет.За цял месец ползване  всеки ден  ,понякога и по две сушилни  на ден изразходвана ел.енергия  от сушилнята е за около 15 лева.Много  доволна  newsm10. Сушилнята е Беко с термопомпа.

# 2 019
  • София
В средата на октомври   имах намерение да взема сушилня , но се опасявах от сметките , които ще последват. Сега давам отчет.За цял месец ползване  всеки ден  ,понякога и по две сушилни  на ден изразходвана ел.енергия  от сушилнята е за около 15 лева.Много  доволна  newsm10. Сушилнята е Беко с термопомпа.
Би ли споделила кой точно модел на беко е ?
Да попитам запознатите- Когато купувате сушилня с 5г. гаранция, която трябва да се регистрира /примерно аег или електролукс/ от магазина ли ви дават код, който трябва да се регистрира или как става регистрацията? Защото в момента гледам един модел - в един сайт пише за такава гаранция в друг не пише, а цената им е еднаква, та се чудя има ли значение от къде ще се купи? /не че съм тръгнала да я купувам де, още обмислям такава покупка и се оглеждам/

# 2 020
На моята ми дадоха 5 години от магазина- просто лист за удължена гаранция, и отделно с касовата бележка май беше или някакъв код от опаковката, не помня, я регистриах на сайта за 10 години на мотора
Така че- зависи си 

# 2 021
# 2 022
  • София
Благодаря за отговора! Simple Smile
Аз си тъна в размисъл за марка, модел и какво трябва да има една сушилня, като програми и т.н., че хич не са евтини. Crossing Arms

# 2 023
Който е купувал наскоро BEKO DPY 8506 GXB1 нека сподели каква и беше цената. До преди черния петък беше 900 и няколко лева, а сега е 1059. #Cussing out http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BEKO-DPY-8506-GXB1/p/680627

# 2 024
  • Sofia
На тези пари бих погледнал AEG и Електролукс (пак с кондензаторна термопомпа).

Общи условия

Активация на акаунт