Избор на сушилня - 5

• 478 666
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 2 070
Аз от самия шум на сушилнята не се притеснявам.Знам,че са шумни. Притеснява ме това постоянно силно бръмчене от към отдушника. Не знам от къде точно идва и кое го издава.

# 2 071
  • София
Кое точно го издава, ще ти каже техник. Дори и някой със същия модел да се включи, ще бъде само предположение. Залагам на компресора - поне при мен се чува от там. Но не постоянно, възможно е, защото все пак са различни машини (моята е с термопомпа примерно,инверторен двигател).
Иначе си спомням как си сменихме 35-годишния хладилник Привилег от Квеле със супер-дупер нов и как ни се дорева още първата вечер от компресорния шум  Shocked Е, свикнахме, ама нощно време гледаме да не забравим да затворим вратата на кухнята  hahaha

# 2 072
Аз от самия шум на сушилнята не се притеснявам.Знам,че са шумни. Притеснява ме това постоянно силно бръмчене от към отдушника. Не знам от къде точно идва и кое го издава.

Провери дали правилно си я нивелирал,ако е добре просто свиквай с шума.

# 2 073
Нивелирана е.Вчера си играх дълго време докато я нивелирам добре. Току що говорих със сервиза и за тях не е нормален този силен бръм и ще ме посетят.

# 2 074
  • София
Здравейте,plamenmr! Аз съм със същия модел сушилня и такъв шум не съм чувала. Кажи след като дойдат от сервиза какво са установили ? Иначе аз съм много доволна от сушилнята- пу, пу. Ако мога  с нещо да погна насреща съм .

# 2 075
Благодаря за информацията tedydeyan. Това исках да чуя. Сигурен бях,че нещо не е наред. Ще пиша какво са казали техниците.

# 2 076
Здравейте, plamenmr! И аз съм с този модел сушилня. Действително има някакъв по- скоро жужащ звук от време на време. Но не бих го определила като силен бръм. Като че ли първите няколко пъти  се чуваше по-отчетливо. Сега или е намалял или съм му свикнала. Но все пак и аз бих искала да знам какво са казали техниците.

# 2 077
Ще пиша.Само да видим кога ще се наканят да дойдат.

# 2 078
  • на Мелмак
Обичам я вече тази сушилня  Crazy
До скоро си мислех , че този уред ще ме разочарова и ще е поредният в къщи , но почти всеки ден ме разубеждава  Grinning
Благодаря и на вас , че ми помогнахте и обяснявахте  bouquet

# 2 079
Момичета, имам проблем. От една седмица забелязвам , че когато чистя филтъра на вратата, всъщност когато вдигам тази пластмасовата част и скърца, а преди не  го правеше. За това говоря  http://static14.gorenje.com/mabagor/imagelib/full-land/b/8/b8257 … e17_104625_fp.jpg Дано сте ме разбрали, че много тъпо го обясних. Sad

# 2 080
Момичета, имам проблем. От една седмица забелязвам , че когато чистя филтъра на вратата, всъщност когато вдигам тази пластмасовата част и скърца, а преди не  го правеше. За това говоря  http://static14.gorenje.com/mabagor/imagelib/full-land/b/8/b8257 … e17_104625_fp.jpg Дано сте ме разбрали, че много тъпо го обясних. Sad

Малко първобитно...но с голям ефект.
Мазни пластмасовите пантички с гел или крем за бръснене.

# 2 081
muoil и другите, какво мислите за следното...моята сушилня има програма за освежаване с пара, която работи с някаква си топка Whirlpool, която не влиза в комплекта. Не виждам някъде да се продава тази джаджа, имам освежаване с пара на пералнята, което не съм ползвала даже и не ми е толкоз зор да освежавам с пара, но от друга страна като има такава функция, си искам и топката. От къде да си я взема  тази топка Thinking Отчайващо малко аксесоари се продават за сушилните и пералните, то даже свързващ китове няма, камо ли топка за освежаване с пара...хм

# 2 082
Току що ми се обадиха от сервиза. Напълно непрофесионален отговор от тяхна страна. Според този,който ми се обади за сушилни с компресор това било нормално.т.е. компресора издава този звук. Въпросите му бяха крайно непрофесионални.Пита ме колко струвала сушилнята.Даже и за модела не ме пита. А на моите въпроси дали постоянно работи този компресор и т.н. си измънка нещо и не ми даде точен отговор.Щом нагрява и суши значи всичко било наред.Рядко идвал в града в който живея,но като имал път щял да мине. Напълно некоректно и неадекватно отношение.

п.п. Но ето какво открих,че пише в инструкциите за употреба,на което не бях обърнал внимание:

"Когато за първи път включите сушилнята, звукът от работата на компресора или движещата се течност може да е силен. Това не е знак за неизправност и няма да се отрази на правилната работа на уреда. С времето работните звуци на уреда и шумът ще намалеят."

Това ме успокоява до известна степен.

# 2 083
И аз се бях интересувала. Оказва се че тази топка се пълни с вода, тя е просто на дупки и въртейки се вътре разплисква вода върху дрехите. Позната която има сушилня като нашите но по-нисък клас ми показа че в нейното упътване въобще не се споменава тази топка а и тя я има тази програма. За работа с тази програма в нейното упътване пише след като се сложат сухи дрехи в сушилнята с пулверизатор да се понапръскат с вода, до максимум 200мл и да се пусне програмата.
Лично аз пробвах по този начин. Веднъж бях натъпкала много пране и имаше много намачкани чаршафи - такава им е материята нямаха гладене. Сложих само проблемните чаршафи. Понапръсках ги с 200 мл вода и пуснах тази програма - излязоха много по-малко намачкани и вече нормално си ги изгладих.

# 2 084
Здравейте, искам да си взема сушилня. Чудя се обаче къде да я държа, мокро помещение нямам. Кажете ми някои варианти за поставяне на сушилня на нестандартни места. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт