Избор на сушилня - 5

• 477 272
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
 Явно програмата,която ползваш не е удачна. Твърде висока идва температурата. От 10г. ползвам сушилна и до сега нямам нито един съсипан цип. Ползвай програма за синтетика,ако се наложи пусни я два пъти,но не мисля,че е опция да топиш ципове при всяко пране.

# 211
  • Русе
Странно, за първи път чувам подобно нещо. Явно наистина е висока температурата. Но пък и аз суша почти всичко на екстра сухо и не съм имала проблеми.

# 212
Май май сте прави, явно съм използвала неподходяща програма, днес ще пробвам на синтетика да видим ще съсипя ли нещо.

# 213
АЗ се обърках - кое е по-добро като опция - сушилня или пералня с пара?

# 214
Съпружка, най-добре е да имаш сушилня отделно от пералня, а дали парогенераторът ти е сушилнята или на пералнята няма никакво значение - той все ще си върши работата. Просто си направи бюджетната сметка кое колко общо като сума ще ти е. Ако наличните сушилн с пара с необосновано скъпи, си купи отделна кондензационна термопомпена сушилня, която е клас А и отделно пералня с парогенератор. В моя случай е обикновена пералня и сушилня с парогенератор, която е обаче клас Б. Но такава имаше и аз много й се израдвах, защото наистина парогенераторт ми помага много по отношение на "гладенето" на мъжките ризи, а и спестява много време, но по тази причина сушилнята ми е клас Б и консумира доста ток. Така, че ако пералнята ти има парогенератор, клас А е и отделно сушилня клас А+, ще имаш по-ниска електроконсумация, а здачата на парогенератора ще бъде изпълнена. 

# 215
Със сигурност ще са отделно пералня и отделно сушилня. Аз не обичам да гладя, а и освежаването с пара ще ми е полезно, така че ще се възползвам, просто не знам дали тази пара да е на пералнята или на сушилнята. Намерих повече перални с тази опция и ще ми е по-лесно да избера такава и съответно сушилня към нея клас А.

# 216
Ами да, това е най-доброто решение. Пожелавам с радост да си ги ползуваш и да ти остава повече свободно време да се разхождаш в района, да ходиш на кино, театър и концерти!

# 217
  • София
Момичета, моля ви за помощ. Току-що ми докараха Беко 7330. Инсталирахме, но отзад, на гърба на сушилнята има нещо като дунапренче - трябва ли да се маха или да си стои така.

# 218
АЕГ-то за 999 лв ли остана единствения вариант с парогенератор?
Тя е клас В обаче, има ли такава клас А?

# 219
И аз това се чудя...

# 220
Със сигурност ще са отделно пералня и отделно сушилня. Аз не обичам да гладя, а и освежаването с пара ще ми е полезно, така че ще се възползвам, просто не знам дали тази пара да е на пералнята или на сушилнята. Намерих повече перални с тази опция и ще ми е по-лесно да избера такава и съответно сушилня към нея клас А.
А може ли на мен да посочиш перални с пара, че аз нещо не се ориентирах от предлаганото в магазините. Не че си търся сега де, но искам да се ориентирам как вървят като цена. Аз имам сушилня Миеле от сигурно 5 години /нова я взех/ и няма някакви кой знае какви екстри. Но има една програма на български означава нещо като "заглаждане" и дрехите съвсем добре изглеждат - някои няма нужда да се гладят. Особено пък на програма "Горни ризи" и ако не е натъпкан уредът. Има и отделна програма "Джинси". Просто исках да напиша, че добра сушилня може да вади дрехите почти изгладени и без парогенератор. Обаче моята си е клас Б - тогава нямаше А. Сега предполагам има обаче.

# 221
# 222
Днес гледах брошурата на Технополис и ми направи впечатление сушилня на Панасоник, нов модел има функции за освежаване с пара.
Някой ползва ли сушилня Панасоник?
В къщи май нямаме техни електроуреди  newsm78

# 223
...
Сега аз да те питам за Милето - заслужава ли си парите, защото много се чудя, дали да не изчакам и да избера Миле. 
Моето си заслужава всяка стотинчица(хм, левче де).  Laughing

# 224
Мимии, кой е твоя модел?

Общи условия

Активация на акаунт