Избор на сушилня - 5

• 477 494
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 2 715
Здравейте, купих си тази сушилня gorenie http://www.gorenje.bg/produkti/golemi-domakinski-uredi/peralni-i … ini/d8665n/415086 явно нещо не правя както трябва, защото много дълго суши и освен това прането излиза леко влажно. Вчера суших чаршафи над 3 часа. Сега въртя 4 бр. Тениски на програма около час и половина и отново ги извадих леко влажни. Има ли някой друг с gorenie да ме посъветва на кои програми да суша. Нещо се обърках  newsm78

# 2 716
  • София
Здравейте, Аlvelina!
Аз имам същата сушилня. При мен съща суши по-дълго. Вие на каква програма сушите чаршафи? На колко оборота пере пералнята. Аз най-често използвам програма- mix за прибиране. Дрехите трябва да са около 2.5-3 кг. максимум.  Като цяло съм много доволна от сушилнята -пу, пу. Филтрите трябва редовно да се почистват.

# 2 717
Здравей! Моята е Горение, подобен модел.
Първо много зависи пералнята на колко оборота центрофугира. Моята стара пералня беше 500 оборота и сушилнята и при мен сушеше 3 часа и много често се случваше да ги изкарва леко влажни. След това си реших проблема когато някой тук в темата ми каза да използвам "слънчицата" , те са 1, 2, 3 за максимално сухи дрехи, тогава вече пак си сушеше по много, но поне си ги вадех напълно сухи.
Сега съм с нова пералня 1200 оборота и сушилнята за около час , час и половина ги изсушава.
Използвам най -често синтетита ултра за наши дрехи и на детето, и памук ултра за хавлии, за чаршафи си има програма XL.

# 2 718
Аз съм с по долен модел от посочената. При мен суши така:
Пералнята / 6кг. полупълна + центрофуга на 800 оборота пускана на два пъти.
Сушилнята/ на микс за гардероб за два часа излизат сухи ,тук таме по ластиците на дънките леко се усеща влага.

# 2 719
  • София
Аз да попитам, в какво слагате обувки, за да не се мятат из барабана?
В упътването ми пише, че обувки и вълна се слагат в кош за вълна. Идея си нямам, какво представлява...  Thinking

# 2 720
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Например:

или

# 2 721
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Аз обувките ги закачам на плоски тиранти и ги застопорявам на вратата.

# 2 722
  • Страната на приказките
А откъде може да си закупим такъв кош?

# 2 723
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Кошовете са различни за всеки модел/марка сушилни. Трябва първо да провериш каква е за твоята. После, или в по-големите магазини, или онлайн (по-вероятно второто)

# 2 724
tedydeyan и hienata76, много Ши благодаря за отделеното време. Нямаше ме няколко дни и не съм пускала сушилнята. Днес ще пробвам с Вашите програми.
Пералнята ми е 1100 оборота, но обикновено пера на 800 Rolling Eyes

# 2 725
tedydeyan и hienata76, много Ши благодаря за отделеното време. Нямаше ме няколко дни и не съм пускала сушилнята. Днес ще пробвам с Вашите програми.

Използвай пълния капацитет на центрофугата 1100. Аз съм на 800,защото толкова и е максимума и даже се оглеждам за по нова високооборотна пералня.

# 2 726

Използвай пълния капацитет на центрофугата 1100. Аз съм на 800,защото толкова и е максимума и даже се оглеждам за по нова високооборотна пералня.
Ами не мога да използвам пълните обороти, защото само на най-високите градуси и най-дългите програми мога да избирам тези обороти. Пуснах повторна центрофуга. Сега съм пуснала да суша хавлии на програма памук стандарт с слънце 3, да видим какво ще извадя.

# 2 727
  • Пловдив
Алвелина,присъединявам се към съветите по-горе.И аз съм с такава сушилня и съм много доволна Simple Smile В началото докато свикна и аз бях с влажни дрехи,но с времето научаваш коя програма и колко пране да слагаш.Микс за гардероб ми е най-любима  Laughing

# 2 728
Още веднъж ви благодаря. С допълнителна центрофуга и програма памук стандарт, извадих съвсем сухи хавлии. Heart Eyes Програмата ми беше 3 часа, но ми се струва, че приключи доста по-бързо, възможно ли е, или не съм си засякла времето?

# 2 729
  • Sofia
Сигурно е приключила по-бързо. Един единствен път моята суши 3 часа, след като свекърва ми ми даде едни нецентрофугирани, само отцедени дрехи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт