Избор на сушилня - 5

• 477 303
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 2 880
  • Sofia
Има различни програми, в зависимост колко сухи ги искаш. Имам програма extra dry, но най-често използвам тази за гардероб. За марките - от това, което изчетох - с повечето няма да сбъркаш. Бош, Сименс, миеле - висок клас. Среден - горение, електролукс, уърпуул..всичките сушат. Гледай да е енергоефективна, с голям капацитет и да има деликатно, смесено  Peace

# 2 881
Има различни програми, в зависимост колко сухи ги искаш. Имам програма extra dry, но най-често използвам тази за гардероб. За марките - от това, което изчетох - с повечето няма да сбъркаш. Бош, Сименс, миеле - висок клас. Среден - горение, електролукс, уърпуул..всичките сушат. Гледай да е енергоефективна, с голям капацитет и да има деликатно, смесено  Peace

Супер. Благодаря за бързия отговор  Simple Smile

# 2 882
  • Бургас
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004JJOHVG/ref=s9_simh_gw_g20 … p;pf_rd_i=desktop

в линка има изображение как се сушат обувки в сушилнята. Знам, че има специални модели, които си имат своите скари и "дупчици". Моята не е такава, та питането ми е да споделите как процедирате?

# 2 883
Techmart http://www.techmart.bg/ в момента има 5 години пълна гаранция на всички сушилни, а този уикенд и -10 % на всичко( вкл. тази сушилня http://www.techmart.bg/products/product_details/32192)
Погледни там ( да знаеш че сайта им е мнооого скапан) За гаранцията го пишеше някъде в началото, но в момента ми излиза само банера за блек фрайдей, но тъй като вчера си купих сушилня от тях все пак, мога да потвърдя че дават гаранция 5 години наистина

Happy, благодаря много за споделената информация!  bouquet
Спестих 210лв, трябва да черпя  Hug

Вече две седмици ползвам сушилнята и съм много доволна. Изпробвах повечето програми, все още нямам гафове  Crazy

След 5 месеца ползване, мога да кажа, че инвестицията в сушилня е една от най-успешните. Без да мога да я сравня с друга, но все пак с отлични впечатления, мога да препоръчам по-горе описания модел. Благодаря много на всички мнения в темата, защото бързо успях да се ориентирам и да направя добър избор  bouquet

# 2 884
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004JJOHVG/ref=s9_simh_gw_g20 … p;pf_rd_i=desktop

в линка има изображение как се сушат обувки в сушилнята. Знам, че има специални модели, които си имат своите скари и "дупчици". Моята не е такава, та питането ми е да споделите как процедирате?

Рядко суша обувки. Закачам ги на плоски тиранти на този принцип 
Скрит текст:

# 2 885
  • Страната на приказките
Да попитам, коя програма е по-щадяща - синтетика или микс? Мислех, че синтетиката суши на по-ниски температура, но имах няколко свити дрехи. На микс, предвид, че е за смесени, температурата по-висока ли е или по-ниска? На коя е по-добре да суша, за да избегна свивания по-нататък?
И още един въпрос... Heart Eyes  дали ще мога да изсуша няколко чифта обувки, като ги сложа в мрежичката за чорапи и бельо? Едни чехли, едни гуменки и едни детски обувки? Да си се търкалят заедно? Опитах това с връзките на вратичката, но явно не е много плътна вратичката, обувките просто се изсулиха под тежестта си в сушилнята.  Blush

# 2 886
Свитите дрехи едва ли ще се свият повече. При мен програмата за синтетика е по-щадяща, тази за микс е за много малко килограми.
Обувките ще изсъхнат за ден-два и навън, вече е топло.

# 2 887
  • На брега на реката
Да попитам, коя програма е по-щадяща - синтетика или микс? Мислех, че синтетиката суши на по-ниски температура, но имах няколко свити дрехи. На микс, предвид, че е за смесени, температурата по-висока ли е или по-ниска? На коя е по-добре да суша, за да избегна свивания по-нататък?
И още един въпрос... Heart Eyes  дали ще мога да изсуша няколко чифта обувки, като ги сложа в мрежичката за чорапи и бельо? Едни чехли, едни гуменки и едни детски обувки? Да си се търкалят заедно? Опитах това с връзките на вратичката, но явно не е много плътна вратичката, обувките просто се изсулиха под тежестта си в сушилнята.  Blush
Ако завържеш връзките на възел /в края/ и този възел и извън сушилнята мисля, че няма да се изсулят.

# 2 888
  • с/у ОколоМръсТното

гледай си етикетите на дрехите и не суши смесено.
Ако е памук, действай с програми за памук, но никога не суши докрай, за да не се свиват.

Ако е синтетика - действаш с тази програма.

Обувки да се сушат в сушилнята? Уау... Знаеш ли колко струва да си смениш ремъка (ако го има на пазара)?

tweety_1202 - създава влага. Мда...

# 2 889
  • Страната на приказките
Благодаря за отговорите, момичета!  Heart Eyes
А не, не съм сушила обувки, гледах, че ги закачат за вратичката, но при мен не се получи. Докато се чудя, те почти си изсъхнаха  Simple Smile

# 2 890
Моята сушилня е от по-простите и няма програма микс, така че смесено суша на синтетика за гардероб и ако се наложи, след края на програмата досушавам само памучните за 10 минути. Но обикновено всичко е сухо в края.

# 2 891
Добре , а ако има знак на дрехата - забранено за сушилня , на каква програма ги сушите ?

# 2 892
Ми ако ти се рискува може само духане, без топлина, за 20 минути примерно...макар ме забранените обикновено са или вълнени, които ще се свият 100%, или леки изкуствени, за които няма смисъл.

# 2 893
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Всички дрехи суша на синтетика за гардероб. Пускала съм и дрехи, на които пише, че не стават за сушилня на тази програма (обикновено натискам опцията "деликатно") и не е имало проблеми. Зави си разбира се от самата дреха. На око преценявам бих ли я прежалила при гаф Simple Smile
Всичко излиза идеално сухо. До сега, мисля че само една или две тениски на мъжът ми излязоха леко свити.

Обувки да се сушат в сушилнята? Уау... Знаеш ли колко струва да си смениш ремъка (ако го има на пазара)?

Обувки може да се сушат в сушилня стига да не се въртят в барабана. За тази цел има три варианта:
1. Да имаш специална кошница, обикновенно се купува отделно
2. Има и торби, които се закачат на вратата
3.  Ако успееш да ги застопориш с връзките им или по друг начин за вратата, без да нарушаваш херметизацията й. 

# 2 894
Абе от къде тия торби за вратата?

Общи условия

Активация на акаунт