Избор на сушилня - 5

• 474 469
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 3 045
  • София
Човек с 2-3 перални, за да си пере "чистите" дрехи отделно от мръсните, но пък любител на втората ръка и на всички чужди течности, минали през нея  smile3555

# 3 046
Човек с 2-3 перални, за да си пере "чистите" дрехи отделно от мръсните, но пък любител на втората ръка и на всички чужди течности, минали през нея  smile3555
Аз си ги дезинфекцирам и изчиствам, не ме мисли. Въпреки всичко предпочитам продукт, произведен за немско, отколкото за източния пазар. Милето ми е обеца на ухото.

# 3 047
  • София
Момичето не е писало, че държи изключително да е нова. Давам и алтернатива. Това, което съм пуснал, нова е 1199, като за 600, колко да е амортизирано, като се знае кога е произведена.
Я покажи къде е 1199лв. нова, че аз я намирам само в чужди сайтове за по 900 евро и в 1 бг сайт в който е за 2 190,00 лв.  Rolling Eyes
http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL29seC5iZy9hZC9zdXNoaW … jbXNnMzMxNDU2MDM=
Скрит текст:
Пак пускам линка, за който питах одеве. Кажете какво значение имат чертите от страни на уреда, зависи ли от модела или серията. Тук първата снимка са на долу, на реалните снимки са на кръг. На сета на Боша - на пералнята са хоризонтални, на сушката на кръг, но втората е по - нов модел. На стария Сименс са надолу, на новия на кръг. Милето са хоризонтални, но са една серия. Има ли закономерност newsm78

# 3 048
http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cDovL29seC5iZy9hZC9zdXNoaW … jbXNnMzMxNDU2MDM= Сбъркал съм една деветка - 1 119 Е, на осми ред.

# 3 049
  • София
Oстави деветката, покажи ми бг /или друг/ сайт, в който се продава за 1119лв.? В този, който си показал се продава за 600лв. и в същия пише, че струвала 1119лв. - ок, ама къде се продава за тая цена - покажи? Май никъде Mr. Green.

# 3 050
Oстави деветката, покажи ми бг /или друг/ сайт, в който се продава за 1119лв.? В този, който си показал се продава за 600лв. и в същия пише, че струвала 1119лв. - ок, ама къде се продава за тая цена - покажи? Май никъде Mr. Green.
Ми има телефон, питай.

# 3 051
  • София
Ми има телефон, питай.

Само където сумата е в евро, иначе спора е интересен.  Mr. Green

# 3 052
  • София
Скрит текст:
Ми има телефон, питай.

Само където сумата е в евро, иначе спора е интересен.  Mr. Green
Верно е в евро ooooh! Laughing Иначе за толкова евро - много надута цена.

# 3 053
  • София
Аз си ги дезинфекцирам и изчиствам, не ме мисли.
Изобщо не те мисля. Което не пречи да ти се смея.
Значи можеш да изчистиш и дезинфекцираш машина, използвана незнайно как и от кого, пъхал незнайко какво вътре, незнайно колко време, да си я ползваш след това с кеф, дори да го намираш като повод да хвалба, но не можеш да изчистиш също толкова успешно нова машина (купи си я от Германия, не виждам какво може да те спре, освен, например, вродено клошарство) между две пранета на чисти долни гащи, и още по-чисти чорапи

# 3 054
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Моят мъж разсъждава като sandokanchev Simple Smile За това декември си взехме Бошка, която е с дата на производство 11.2014 и струва в БГ 1800 лев., а ние я взехме немска 2-ра ръка за 500 лв. Simple Smile Ами - нямам никакъв проблем Simple Smile Предоволна съм от нея Simple Smile Та, ММ си разсъждава -> по-добре 2-ра ръка на 1-2 години правена за немско, отколкото нова на тройна цена правена за източния пазар Simple Smile И да се скапе след 4-5 години ще си е изплатила парите и няма да ни е яд Simple Smile Все пак се върти поне по 2 пъти на ден, че сме си много хора Simple Smile
Алтернатива си е 2-рата ръка и понякога не е за пренебрегване ... Все пак днес не произвеждат уредите с идеята да са много трайни ..., ако беше така щяхме да се замислим за нова ... Но всички уреди ги правят да изтраят 4-5-6 години и да се подменят ...Преди не беше така ... ей, го - имаме една пералня Уърпул на 18 години - работи перфектно пущината Simple Smile Чакам я да се счупи и да купя друга - ама не ще Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 08:53 от Почти безобидн@

# 3 055
https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1& … Sp8oiA1GaLHxSQ1nQ  В Амазон е от 1159 Е, намалена на 896 + 55 доставка. И на още едно място на 975 + 55 Е доставка, което не е точно1119 Е, но ми е достатъчно. А за клошара, ще замълча, нали съм възпитан.

# 3 056
  • София
От един месец съм с показана от Afrodita http://www.techmart.bg/products/product_details/30337
Доволна съм изключително от машинката , вкъщи цялата едра бяла е Уърпул и нямам оплаквания от нищо  Peace

# 3 057
Някой може ли да ми помогне с идея какво може да означава на сушилнята да й излиза надпис да долея кондензатор ooooh! ooooh! Излиза веднага след надписа да й почистя филтрите.
Сушилнята е Миле, вързана е директно да се източва в канала. Не би трябвало да й се долива каквото и да било и съм в чуденка с този надпис

И ако обичаш да ми обясниш кой е този Сиеменс с 10 години гаранция. newsm78 newsm78 newsm78

Има перални с 10г. гаранция, но само на Мотора!Например AEG. Но това си е уловка, защото мотор рядко се чупи.

http://www.aeg.nl/service--support/10-jaar-motorgarantie1/
Обикновено го слагат като голям надпис и ако не дочетеш, си оставаш заблуден, че пералнята е с такава гаранция

# 3 058
  • Бургас
Как ви се струва тази сушилня. Изглежда обещаващо
http://www.tehnomix.bg/bosch-wtw-83560-by

# 3 059
Някой може ли да ми помогне с идея какво може да означава на сушилнята да й излиза надпис да долея кондензатор ooooh! ooooh! Излиза веднага след надписа да й почистя филтрите.
Сушилнята е Миле, вързана е директно да се източва в канала. Не би трябвало да й се долива каквото и да било и съм в чуденка с този надпис

И ако обичаш да ми обясниш кой е този Сиеменс с 10 години гаранция. newsm78 newsm78 newsm78

Има перални с 10г. гаранция, но само на Мотора!Например AEG. Но това си е уловка, защото мотор рядко се чупи.

http://www.aeg.nl/service--support/10-jaar-motorgarantie1/
Обикновено го слагат като голям надпис и ако не дочетеш, си оставаш заблуден, че пералнята е с такава гаранция

россс,

Отговорът ти е абсолютно коректен и на мен ми е добре известен.
Въпросът ме беше към един съфорумец с чудати изказвания. Rolling Eyes

Имаш ли парна функция на сушилнята?
Кой модел е тя?
При мен иска наливане на вода, ако искам да включа пара.

Общи условия

Активация на акаунт