Избор на сушилня - 5

• 477 459
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 330
  • София
България сервиз/Г сервиз, те са едно и също.
Процедурата се оказа че е: Цялостно разглобяване на уреда, пълно почистване на уреда, почистване на кондензаторите (топлообменници) на пара и вода и отново сглобяване на уреда.

# 331
Процедурата се оказа че е: Цялостно разглобяване на уреда, пълно почистване на уреда, почистване на кондензаторите (топлообменници) на пара и вода и отново сглобяване на уреда.

Питай тук http://www.djotex.com/и сравни цените. От тези съм много доволна, за разлика от България сервиз, дето ми скъсаха нервите неколкократно. Препоръчаният от мен сервиз ми смени лагери на пералнята за 150 лв, но я взеха и върнаха абсолютно безплатно. Щото България Сервиз има да ги чакаш и да се организират с транспорта....Три пъти точно ме лъгаха  и стоях в къщи да ги чакам напразно.

# 332
  • София
Благодаря! Те ремонтират ли АЕГ, защото звънях на няколко сервиза, които казаха, че не ремонтират  такава марка уреди.
За следващи ремонти ще имам предвид препоръчания сервиз, защото не съм много сигурна дали отново ще ползвам услугите на България/Г сервиз.

Специално за този случай ще платя сумата, защото нямам нерви вече. В петък очаквам да ми се обадят и да кажат кога следващата седмица ще ми върнат сушилнята.
Направиха 15% отстъпка заради забавянето Simple Smile

# 333
Благодаря! Те ремонтират ли АЕГ, защото звънях на няколко сервиза, които казаха, че не ремонтират  такава марка уреди.
За следващи ремонти ще имам предвид препоръчания сервиз, защото не съм много сигурна дали отново ще ползвам услугите на България/Г сервиз.

Специално за този случай ще платя сумата, защото нямам нерви вече. В петък очаквам да ми се обадят и да кажат кога следващата седмица ще ми върнат сушилнята.
Направиха 15% отстъпка заради забавянето Simple Smile
Да ти кажа, нямам представа дали точно с АЕГ биха се заели да ремонтират, но не пречи да питаш. Аз нямам такава марка уреди, на мен са ми ремонтирали Горение - пералня и съдомиялна и Бомпани /фурна/ . От всички ремонти съм много доволна. България сервиз ме държаха три месеца без миялна /уредът беше в гаранция/. Повече марки сервизирани от тях никога няма да взема, или направо ще се откажа от гаранцията.

# 334
  • София

Не забравяй да вземеш документ за извършената процедура - подпечатан, подписан, в случай че уредът продължи да не работи... 150 лв. е жив обир за такова нещо, но какво да се прави. Дано всичко е наред.

# 335
  • София
Ще взема документ задължително. И се надявам, че ще получа и касова бележка.

Междувременно се обадих на Джотекс, казаха, че услугата за моя модел сушилня при тях е 70 лв, което включва всичко: вземане и връщане + основната профилактика. Така че за следващия ремонт знам към кого да се насоча.

# 336
Ще взема документ задължително. И се надявам, че ще получа и касова бележка.

Междувременно се обадих на Джотекс, казаха, че услугата за моя модел сушилня при тях е 70 лв, което включва всичко: вземане и връщане + основната профилактика. Така че за следващия ремонт знам към кого да се насоча.
Хубаво е да знаем, че все пак има такава профилактика на сушилните. И хубаво е да знаем за разликата в цените на сервизите, които я предлагат. Благодаря.

# 337
  • София
milittana, и аз благодаря за контактите на сервиза!
Имай предвид, че това е по-високата цена за профилактика, защото моята сушилня се оказа, че е по-сложна. За други модели цената е по-ниска.

# 338
  • Варна
 Тая работа нещо ми намирисва. Каква е тая профилактика? Няма да е зле да помолим Шани да се намеси и да обясни за какво иде реч.

# 339
  • София
Ами като всяка друго машина, която засмуква въздух, явно в един момент се задръства с власинки, мъхове и прах. Друг е въпросът доколко това може да накара сушилнята да спре да работи - малко ме съмнява. Най-много да стане неикономична и неефективна. Разсъждавам си.

# 340
  • София
Бях решила, въпреки разликата в цената да не сменям сервиза в момента. Те обаче явно още не започнали и нямам представа кога все пак ще направят профилактиката. Сега се чудя дали да не се откажа от тяхната услуга.

Притеснява ме следното - как мога да съм сигурна, че няма да си получа сушилнята обратно с някаква друга повреда, например получена при транспорта. Какво бих могла да направя, за да съм спокойна, че няма да ми я върнат с умишлено повредена.

# 341
Ами питай ги Учените от БГ сервиз - би трябвало да ти дадат някаква гаранция ако ти профилактират машината.
Но ако се откажеш - безплатно няма да минеш - те вече са направили диагностиката, което си е с пари...
Така че може би - забравИ и простИ и се кръстИ да няма подобни случаи.

# 342
  • София
Така и направих. Т.е. Потвърдих още веднъж да действат и написах, че се надявам да компенсират с бързина. Ще пиша след като всичко приключи (щастливо надявам се).

# 343
Така и направих. Т.е. Потвърдих още веднъж да действат и написах, че се надявам да компенсират с бързина. Ще пиша след като всичко приключи (щастливо надявам се).
Да не те плаша, обаче точно от там са ми връщали миална /2 пъти/ с твърдението, че работи, а като я пусна, тя не работи както трябва. Накрая с разликата в надморската височина се оправдаха  Wink Става въпрос за 2 квартала на София, не за Хималаите. Както и един "капацитет" в лицето на техник ме посъветва как да си извадя пластмасова част, попаднала вътре между казана и барабана. Съветът му беше да пусна пералнята на 95 градуса, та частта, която е попаднала там да се разтопи и изтече. Вижте му акъла и образованието. Ето такива "мозъци" ни оправят уредите......в този така наречен "сервиз". Не ща да ги чуя повече.

# 344
  • София
Съветът му беше да пусна пералнята на 95 градуса, та частта, която е попаднала там да се разтопи и изтече. Вижте му акъла и образованието. Ето такива "мозъци" ни оправят уредите
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Направо ме просълзи!
Аз съм много зла с всякакви техници, майстори и пр. сволоч. Изобщо такива приказки не ми минават. Не че не се пробват всеки път.

Общи условия

Активация на акаунт