Избор на сушилня - 5

• 477 480
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте някой да има идея Сушилня Сименс S4651 коя година е произведена?

# 346
Здравейте, реших се най - накрая да сменя  пералнята , и да купя  отделно  сушилня .
Тк  досега  бях с Аристон  , новата  пералня и  сушилня  ще са  от  серията Хот пойнт , последен модел  със всички   екстри .
Пералня - http://www.hotpoint.bg/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%B … /pid_F084599BG.do
Сушилнята  бих искала  да е  от този клас -  http://www.hotpoint.bg/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8_h/%D0%A1%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8__AAQCF_81_U_%28EE%29/pid_F071920BG.do
Досега  единствено ме е спирало това , че няма как  да отделим специална  стая  за   сушене , мокро помещение  с прозорец ...
Ново поколение сушилня  може ли да се инсталира  в коридора ? Притеснява  ме  да  не мухляса  къщата ...
Има ли някой, който  я  ползва  ?
Досега никога не съм  ползвала сушилня...

Последна редакция: сб, 25 окт 2014, 14:27 от Bluevelvet

# 347
Темата за сушилни живо ме интересува. И ние сме се насочили към аристон, клас А.
Дано някой се включи да изкаже мнение

# 348
аз лично ще ви завиждам  Grinning благородно разбира се. Купувайте смело и със здраве да си ги ползвате. Аристон е велика марка, технологиите сега са много напред и нагоре, няма от какво да се притеснявате. А и май не работят с БГ сервиз  Party виждала съм в София сервизът им е на Красно село.
Блу - няма да ти мухляса къщата, споко. Ще се затопли със сигурност Simple Smile

# 349
А и май не работят с БГ сервиз  Party виждала съм в София сервизът им е на Красно село.
Joy Да, това само по себе си е предимство, съгласна съм. Всъщност най-масово купуваните марки се сервизират от омразния ми БГ сервиз.

# 350
Здравейте. Искам да попитам момичетата, ползващи Сушилня BEKO DCU 7430-трябва ли да е включена към  мръсен канал или събира водата в контейнер?

# 351
Здравейте ,от скоро имам сушилня .Въпросът ми е ,как се справяте  със сушенето на дрехи ,които имат ципове ,скоро ,когато суших такава дреха ,след изваждане от сушилнята - беше развалена машинката на ципа.

# 352
Не съм имала проблеми с ципове, но ги закопчавам, преди да ги пусна в пералнята, за да не тропат толкова.

# 353
  • Варна
Здравейте ,от скоро имам сушилня .Въпросът ми е ,как се справяте  със сушенето на дрехи ,които имат ципове ,скоро ,когато суших такава дреха ,след изваждане от сушилнята - беше развалена машинката на ципа.

Имаше преди време подобно оплакване. Ползвай по-щадящи програми.Програмите за синтетика са на по-ниска работна температура. Дрехите пак ще изсъхнат,но няма да се загряват толкова и циповете ще оцелеят.

# 354
  • София
На моята машина програмите за синтетика имам наблюдение, че са на по-висока температура от тези за памук, което винаги ме е озадачавало. Като вадя дрехите, са много загрети. А след програмите за памук - доста по-малко.

Иначе за циповете - не съм имала развален досега, също ги закопчавам, да не тропат. Но ми се е случвало да се набръчкат - явно конецът, с който са зашити, се е свил от сушенето (това се случи на два поларени суичъра на детето, на които си пише, че не сушат в сушилня, но аз не се съобразявам такива "подробности"  Joy)

# 355
Най-сетне има хубави модели на изплащане без лихва в Технополис и Техномаркет.
Има два модела на АЕГ, едната по-скъпичка.
На мен ми хареса този модел WHIRLPOOL AZA-999
http://www.technomarket.bg/products/09131771/whirlpool-aza-999
Някой има ли такава или подобна, качествени ли са?

Иначе си харесах Панасоника с термопомпата, но е към 1400 лв и го няма на изплащане без лихва, така че ще пропусна  Sad

# 356
  • Пловдив
Моята сушилня има някаква "особена" настройка - финно регулиране на резултата от сушенето. Може да се настрои от L00 до L03. Настройката важи при всички програми на памук и синтетика, както и след изключване на пералнята, но не е пояснено точно какво означава и каква е разлката в различните степени.  newsm78

# 357
Здравейте. Искам да попитам момичетата, ползващи Сушилня BEKO DCU 7430-трябва ли да е включена към  мръсен канал или събира водата в контейнер?
И двата варианта са възможни.

# 358
Най-сетне има хубави модели на изплащане без лихва в Технополис и Техномаркет.
Има два модела на АЕГ, едната по-скъпичка.
На мен ми хареса този модел WHIRLPOOL AZA-999
http://www.technomarket.bg/products/09131771/whirlpool-aza-999
Някой има ли такава или подобна, качествени ли са?

Иначе си харесах Панасоника с термопомпата, но е към 1400 лв и го няма на изплащане без лихва, така че ще пропусна  Sad
Здравейте, и ние бяхме харесали AZA-999 на Whirpool, най-вече заради 6 години гаранция. Сега е на промоция 959 лв е Техномаркет, но по-горе бяха дали мнение, че не са много надежни. AEG гледах, че също има промоция но е 1499 лв за този модел 96699IH..

# 359
  • Русе

Ако имаш канал, използвай го. Моята е в канал и не се налага да изхвърлям след всяко сушене. Ако нямаш - може и в спалня да я сложиш.

Никога не съм имала подобен проблем, а суша доста неща с ципове. А и не ги закопчавам също.

Общи условия

Активация на акаунт