Избор на сушилня - 5

• 477 387
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 255
  • Русе
И моята е така, суша и денем, и нощем. Винаги си е включена опцията, защото дори и да съм вкъщи не винаги мога на момента да ги извадя.

# 256
При мен тази функция е автоматична, не е необходимо да ч избирам, но не е с безкрайно врметраене, а само около 30 минути. Затова суша само  докато не съм се гътнала в леглото. Понякога това е и късно през нощта, но по-често през деня.

# 257
  • с/у ОколоМръсТното
... нямам навика да суша нощем...

и добре правиш.
Уреди работещи без надзор после струват скъпо.

# 258
Шани, искрено ме разсмя LaughingТо и аз като да съм една надзирателка..., но мразя да върша всяка работа по 2 пъти, макар че ми се е случвало да я върша и по 3 - проба- грешка.

# 259
... нямам навика да суша нощем...

и добре правиш.
Уреди работещи без надзор после струват скъпо.

Ох, недей, знам, че е така, ама пералнята често я пускам безнадзорно  Embarassed

Иначе много страдам, че фурната не се изключва сама, ама едва ли бих я оставила нея сама да си пече

# 260
На моята един час ги върти, но има опция да го изключа това. Оставям я да суши нощем, не е чак толкова зле положението.
raja_nikol, нашата фурна има опция да се програмира и да се изключва сама, но и аз не смея да я оставя и да си легна да спя. Инак миялната ми работи основно нощем, понякога и пералнята.

# 261
Нощем оставям да работи само миялната и понякога машината за хляб. Всичко друго през деня, защото пералнята се чува като центрофугира, сушилнята също се чува, а и сутрин нямам време за простиране и сгъване на изпрани или изсушени дрехи. Сега като стана влажно и студено и дрехите имат нужда от сушилня, започнах вечер да пера, простирам за един ден на балкона колкото поне малко да изсъхнат дрехите и другата вечер ползвам сушилня и прибирам. Поне малко мисля че така се спестява ток и го предпочитам, отколкото нощем да работи сушилнята.

# 262
Аз пък не забелязвам разлика в сметката за тока, всичко суша, само най- свидните неща не смея  Mr. Green Моята е клас В при това

# 263
Не виждам никакъв смисъл да простирам и после да суша в сушилня. Тази хамалогия с мъкнене по простори и прибиране, а после досишаване в машина ми се вижда много изнервяща и време губеща.

# 264
Не виждам никакъв смисъл да простирам и после да суша в сушилня. Тази хамалогия с мъкнене по простори и прибиране, а после досишаване в машина ми се вижда много изнервяща и време губеща.

Peace Да не говорим как се омирисва навън, от комините, все едно не  е прано. Нищо не изнасям навън зимата, сушилнята, отгоре слагам сушилник  за по- фините неща и съхнат 2 в 1   Mr. Green

# 265
Аз нямам простори даже, така че е изключена напълно възможността да простирам и после да суша.  Laughing
Пера и суша едиствено през деня.
Не се отразява на сметката с повече от 10лв. по принцип ползването на сушилнята...

# 266
И ние се замисляме за купуването на сушилня, но клоним към варианта втора употреба. Какви марки бихте ми препоръчали и на какво трябва да се обърне внимание при избора? Мислим да я слагаме на остъклената тераса, защото само там имаме място, т.е. трябва да е кондензационен тип или бъркам  newsm78 Всяко ваше мнение ще ми е от полза.

# 267
Аз ти препоръчвам не втора употреба, а такава с транспортен дефект.
Моето АЕГ е такова, драскотината ми спести около 300 лв  Peace

# 268
Може да погледнем и тези с транспортни дефекти. В Пловдив някой знае ли за такъв магазин?

# 269
  • Варна
Здравейте! Включвам се в темата да ви следя, защото и на мен ми предстои покупка на сушилня.
Аз имам също добро мнение за електроуредите с транспортен дефект - имам пералня Бош от такъв магазин, която ми служи вярно вече 7 години. Мисля сушилнята също от такъв магазин да я взема, въпреки че преди няколко дни случайно с мъжа ми влязохме в магазин с върнати лизингови електроуреди, но те все пак са използвани определено време. Така че ще обикалям магазините и ще реша. Прочетох назад няколко теми и горе-долу се ориентирах за какво да следя.
Пожелавам на всички успех с покупките   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт