Избор на сушилня - 5

• 477 459
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 315
 От 2 дни съм със сушилня AEG с транспортен дефект,нова,за немския пазар.Имам някакво описание от англ. на Бг,но не отговаря на разположението на копчетата.
 Модела е този http://www.computeruniverse.net/products/90457148/aeg-t75280ac.asp
 основните програми са ми долу-горе ясни,но тези за синтетика и деликатно-не .Днес се мъчих да суша пухени якета и добре,че я отворих по-рано,щяла съм да ги опека newsm78
 моля,ако някой има същата или подобна да драсне(може и на лични),думичките около програмното копче  Praynig
  Благодаря!

# 316
Привет на всички!
И на нас ни се налага спешно да купим сушилня.. Опитах да прегледам темите, но не можах да изчета абсолютно всичко. Та, може е и да е коментирано, но не намерих точен отговор.
Колебаем се между тези:

http://www.computeruniverse.net/products/90555074/siemens-wt46w261.asp

http://www.gorenje.de/waschepflege/waschetrockner?c=412061

Ще съм благодарна, ако някой даде съвет и мнение коя ще е по-добрата.

Въпросът ми е: ще мога ли да изсуша напълно /за гардероб/ пълна пералня, която е с капацитет 6 кг? Едната сушилня е за 7 кг, другата за 8. Дали ще може да изсуши изцяло всичко или ще трябва да суша на два пъти една пералня?

Предварително благодаря за отговорите!   bouquet  bouquet  bouquet

# 317
Да. Пералнята ми е 6 кг., сушилнята - 7 и се справя.

# 318
Да. Пералнята ми е 6 кг., сушилнята - 7 и се справя.

# 319
  • София
По принцип колкото са по-малко дрехите, толкова по-хубаво и равномерно се изсушават. Затова моят съвет би бил да вземеш сушилнята с по-голям обем.
А и сравнение между Сименс и Горенье... е като между Фолксваген и Застава  Laughing Изобщо не би трябвало да имаш съмнение коя е по-добрата. 

# 320
Красиви са, но много се развалят.
понеже и ние се бяхме спрели на Whirpool AZA-999, за тях ли е коментара, че много се развалят ?

# 321
Да, с радост я махнахме и си взехме АЕГ на промоция.

# 322
Момичета как си организирате транспорта от http://www.computeruniverse.net? И имат ли някаква гаранция уредите

# 323
  • Пловдив
Девойки, искам да питам нещо - моята е Електролукс и няма отложен старт. Мислите ли че е възможно, да я включа в тока през таймер - тоест да и дам настройките, и като се включи, тя да си тръгне да суши, или си фантазирам нещо  newsm78 в смисъл при мен има механично копче, което трябва да избера и после копчето за старт почва да мига, че и писука, да го натисна. Не знам, дали може да се свършат тези две опарации на уред без ток и да тръгне в избраното време машината. Тези ми размисли са в светлината на по-скъпия ток от този месец  Sick

# 324
  • София
Здравейте, да попитам и в тази тема Simple Smile

Някой дали има представа колко струва основна профилактика за сушилня АЕГ (модела е Т59840 ако има значение).
Спря да суши, даваше някаква грешка. От 2 седмици е в сервиз и днес ми съобщиха, че няма повреда, но е за основна профилактика и цената, която искат е 150 лв+ допълнително да платя транспорт 16 лв. Става въпрос за сервиз в София.

# 325
  • София
Обяснха ли ти какво точно означава профилактика?
Не съм чувала за такава процедура, но каквото и да е - звучи ужасно скъпо.  Наскоро се интересувах от профилактика на климатици и видях, че демонтиране на вътрешното и външното тяло, отнасяне в сервиз, разглобяване и основно почистване на всички компоненти, връщане и монтиране: 80-100 лв. Струва ми се, че каквото и да правят на сушилня, няма общо с монтаж и демонтаж на две тела и разглобяването им...
Звучи много съмнително да й няма нищо на машината, да дава грешка, а да иман нужда от "профилактика".....

# 326
  • София
И аз това се чудя. От близо месец чакам, 1во да вземат сушилнята за ремонт и след това да кажат какво и е . Тя в 1 момент спря да дава грешка, просто след като пусна някоя програма работи но реално не суши дрехите, което обясних на хората от сервиза. Миналата седмица ми казаха, че е проблем с компресора, а днес се обадиха че не е повредена, а просто трябва както писах основна профилактика и ако съм съгласна да платя сумата следващата седмица ще си я получа. Първоначално бях толкова щастлива, че идва края на мъките, че не се замислих, но по-късно се осъзнах...
Изпратих им мейл с молба за разяснение и очаквам отговор, но ще ми е много полезно ако някой има представа от цени за такова нещо.

# 327
  • София
Сервизът какъв е? Оторизиран ли е?
Много съмнително ми звучи обяснението. Не съм чувала за такава процедура. Което не означава, че няма, разбира се.
Пиши като ти обяснят какво точно ще правят.
И на всяка цена изискай документ, ако решиш да ти я профилактират. Потърси в интернет какво точно трябва да съдържа, за да можеш после да се оплачеш в КЗП. Можеш и към съд да се обърнеш, когато се окаже, че нищо не са оправили. Но се подготви документално за всеки случай.

# 328
  • София
Сервиза е оторизиран. Миналата седмица ми писаха, че има установен проблем в компресора, но не са сигурни, каква е точната причина и за това на 17.10 ще свикат екип от специалисти, който да се заеме със случая.
Днес тъкмо се чудех дали да не ги потърся, за да разбера какво в станало, че минаха още 3 дни в чакане и те се обадиха, че няма нужда от ремонт, а от основна профилактика.

# 329
Сервиза е оторизиран. Миналата седмица ми писаха, че има установен проблем в компресора, но не са сигурни, каква е точната причина и за това на 17.10 ще свикат екип от специалисти, който да се заеме със случая.
Днес тъкмо се чудех дали да не ги потърся, за да разбера какво в станало, че минаха още 3 дни в чакане и те се обадиха, че няма нужда от ремонт, а от основна профилактика.
"Установен проблем в компресора" и "няма нужда от ремонт" нещо не ми се връзва. Кой е сервизът ако не е тайна?

Общи условия

Активация на акаунт