Избор на сушилня - 5

• 478 684
  • 3 120
  •   2
Отговори
# 435
  • София/Варна
Благодаря за отговора.
Въпроса ми за лашкането беше, защото останах с впечатление, че ако не се извадят почти веднага от сушилнята се мачкат. А аз не съм "перфектна" домакиня и за пералнята почти винаги забравям да я извадя веднага след като се изпере, предполагам, че същото ще е и със сушилнята.

# 436
Като стоят вътре са по- намачкани. Аз пускам пералнята на отложен старт през нощта, като стана ги пускам в сушилнята, за час са готови, вадя веднага и сгъвам.
Ако е включена функцията да ги върти от време на време също е по- добре Peace

# 437
Сушилнята ми е най-обикновена, суша всичко в нея, включително и няколко ръчноплетени пуловера. Не съм имала гафове досега.

# 438
Здравейте , бях ви  споделила че  ще избираме  сушилня и  пералня  ..
колебая се между  Миеле  -
http://shop.mcm.bg/index.php/sushilni/komplekt-wkg130-tkg650.html

И  на Аристон последен модел  сушилня  и пералня  ....

Какво  ви  е мнението ?  Hug

# 439
  • Варна
Миеле, разбира се!

# 440
понеже много често се споменава Miele, мисля, че на всеки е ясно, че това е възможно най-доброто, но пък и цената е в пъти над другите марки. Просто е добре да сравняваме сходни продукти/марки като качество. Най-евтините им модели са обикновено над цените на най-скъпите на другите марки.
Разумно може би, всеки търси най-добро за парите си, като дали ще дадеш 800 лв за Беко, или 2000 лв за Miele, естествено означава и друг клас продукт, друго качество.

# 441
понеже много често се споменава Miele, мисля, че на всеки е ясно, че това е възможно най-доброто, но пък и цената е в пъти над другите марки. Просто е добре да сравняваме сходни продукти/марки като качество. Най-евтините им модели са обикновено над цените на най-скъпите на другите марки.
Разумно може би, всеки търси най-добро за парите си, като дали ще дадеш 800 лв за Беко, или 2000 лв за Miele, естествено означава и друг клас продукт, друго качество.
Да, съгласна съм с това. Но когато аз избирах сушилня всъщност дилемата ми беше между уред за 1800 лв на Електролукс и към 19050 за Миеле и избрах второто, за което и за момент не съм съжалявала. Сега разбирам, че има сушилни и по 800 лв - вече си струва да се замисли човек за разликата.....

# 442
Благодаря  много  !  Засега  сме за  вариант    пералня и  сушилня  за  5000  хил  на  Миеле .  Другия    вариант е за 10  хил и  идва    двойно по - скъпо .   Надявам се да   остана   доволна  ...

# 443
Да се отчета.
Все пак мързелът надделя и пуснах цялото пране наведнъж на смесената програма. Изсуши го перфектно, само две ризи на мъжа ми са по-намачкани. Нищо свито или деформирано. Следващият път ще трябва да пусна ризите с по-малко пране. После пуснах едни хавлии на памук за гардероб и станаха сухи, меки и пухкави.
Смесената програма беше по-дълга, но другата си преизчисли времето и свърши по-бързо от очакваното.
Като цяло съм доволна от новата помощничка, само ще трябва още малко да я проуча.
И да видя сметката за ток в края на месеца.
Mr. Green

# 444
Здравейте.Днес се реших и купих AEG-ELECTROLUX T59880.Въпроса ми е към имащите същия или подобен модел.След като мине знакчето за ютия(първо при мен),започва да върти на втория етап-едно слънце.Точно тогава от машината започва да се чува един вибриращ шум.Бих го определил като помпа на пералнята но по-изнервящ.Това нормален шум ли е?Има ли промяна в шума на вашите машини когато преминават през различните етапи на сушене?
Благодаря предварително.

# 445
Въпросът ми не е много по темата, но ще съм благодарна за отговори. Сушите ли дрехи, на които пише, че не може да се сушат в сушилня? Често ми се случва на памучни пуловери, доста фини да е този знак и се чудя защо  Embarassed

# 446
Някой да ползва вентилационен тип сушилня на терасата? Разбрах, че точно този тип не правят влага или конденз на терасата, а и не носят риск за уреда при спада на температурите под нулата. Моля, дайте инфо по темата, благодаря предварително ....

# 447
Благодаря  много  !  Засега  сме за  вариант    пералня и  сушилня  за  5000  хил  на  Миеле .  Другия    вариант е за 10  хил и  идва    двойно по - скъпо .   Надявам се да   остана   доволна  ...

Комплектът  пералня + сушилня за 10 000 лв са професионални.

Bluevelvet  ти хотел ли имаш? Ако не, то нормалните пералня и сушилня са достатъчни.
Посочената от теб промоция  за 5000 лв не е много на сметка мисля. Цената в каталога на Миеле е по-малко: 1299+1199 =2398 евро.
Каталожната цена винаги е най-висока. И като са и в комплект, би трябвало пак да е по-евтино. newsm78
Виждала ли си ги на живо?
Тези са Chrome Edition. На мен White Edition (с белия капак ) ми  харесват повече, но да речем , че това е въпрос на вкус..

Аз имам подобна  пералня (с Twin Dos, Power Wash и Steam Care), но е с бяла врата.
Няма такъв кеф като качество на изпиране и най-вече това, че прахът (течният) се добавя автоматично по време на прането и то в минимално количeство-около 30 мл на пране.
Сега съм в проучване на модел за сушилня. Дори вече си избрах (моделът е ТМR 640 WP), но чакам около Коледа или след Hова година някоя промоция. При цена по каталог 1569 евро, ако има пак както през август 20 % са ми около 300 евро спестени, затова още не съм поръчала.
Тогава(през август) толкова струваше пералнята и със спестените 300 евро платих за 10 годишна гаранция, за да не се притеснявам, понеже има страшно много електроника.

Последна редакция: нд, 09 ное 2014, 01:16 от liana_2

# 448
Няма ли все пак някой да отговори поне да един въпрос?

# 449
  • София
Няма ли все пак някой да отговори поне да един въпрос?
Явно никой няма подобен модел.
По принцип звукът леко се променя, но дали твоят е нормален - може само техник да ти каже.

Общи условия

Активация на акаунт