Избор на сушилня - 5

• 475 264
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 1 515
  • на Мелмак
Аз като ви чета - сега ще си поръчам топки за сушилнята , която все нямам  Mr. Green
С тази работа - по 10 - 12 часа 7 дни в седмицата - дано успея и със сушилня скоро да се сдобия , но ще започна от топките  Laughing

# 1 516
  • София
Ако помниш/пазиш опаковка - какви са? Вълнени като показаните, или други?

# 1 517
Моите изглеждат така http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://g03.s.alicdn.com/kf/HT … MgCFYQJLAodMLkI-g , но са на друга марка, пишеше таралеж на немски.

# 1 518
http://earthlovingmama.com/2014/04/30/homemade-wool-dryer-balls- … ier-dryer-sheets/
Такива ползвам вече година 5 бр. и съм много доволна, не са мръднали Peace

# 1 519
Здравейте! Искам да попитам коя от двете марки е за предпочитане за пералня,комбинирана със сушилня: Indesit или LG. Не знам точните модели, синът ми ме пита по принцип.Ако някой има впечатления, ще съм благодарна да ги сподели. Благодаря!

# 1 520
  • София
Здравейте! Искам да попитам коя от двете марки е за предпочитане за пералня,комбинирана със сушилня: Indesit или LG. Не знам точните модели, синът ми ме пита по принцип.Ако някой има впечатления, ще съм благодарна да ги сподели. Благодаря!
Според мен нито една от двете. ooooh!

# 1 521
Между другото, това е и моето мнение.

# 1 522
  • София
Бих си избрала LG(без да имам точно сушилня), всичко тяхно, което имаме е повече от добро и бяла и черна техника.

# 1 523
  • До морето
Здравейте,  решихме да купуваме сушилня най-накрая, но единственото място, където може да я сложим е остъклена малка тераса. Всичко наред, ама отизохме в магазина и ни казаха, че температурата на помещението никога не трябва да пада под 5 градуса.  Изчела съм половината тема и никъде никой не споменава за това, а видях, че много момичета са си сложили сушилните на терасата.  Може ли някой да сподели акъл как е решил проблема?  Благодаря предварително!

# 1 524
  • София
Ами да, това не е само за сушилни, но и за повечето уреди изобщо, еле пък работащи с вода.
А на терасата ти пада ли под 5 градуса? На повечето остъклени  Т не пада толкова много, дори и да не са с изравнена направо с вътрешната Т.

# 1 525
  • Русе
Напълно вярно е. В зависимост от остъкление, изолация, ..., външни температури, определено може да падне температурата под 5 градуса. Налага се да се затопля терасата. Имам няколко такива познати. Имам познати дето по принцип не си отопляват кухнята (цял ден няма никой, вечер набързо сготвят, хапват), та и хладилника им спира да работи.

# 1 526
Здравейте, има ли някой със сушилня BOSCH WTW84162 , да изкаже мнение за модела и въобще какво мислите за тази марка?
Благодаря предварително!
П.П. Не е ли по-удобно да е с прозрачен люк  Thinking
http://www.bosch-home.com/de/produkte/waschen-trocknen/trockner/ … TW84162.html#tab2

# 1 527
Моето мнение е, че на тези с прозрачен люк по-добре им се затваря люка и прилепва по-добре към уплътненията. Да филтъра не е на самата врата, а под нея, но това не затруднява достъпа или почистването.

# 1 528
  • До морето
Ами да, това не е само за сушилни, но и за повечето уреди изобщо, еле пък работащи с вода.
А на терасата ти пада ли под 5 градуса? На повечето остъклени  Т не пада толкова много, дори и да не са с изравнена направо с вътрешната Т.

Нямам представа до колко ще пада, за първа зима ще е остъклена, тя е много малка, задна тераса, дограмата е хубава, но все пак  newsm78 И не ми стана ясно дали не трябва да е под 5 градуса, когато работи, защото не е проблем да я пускам само през деня или да пускам там една духалка за малко или по принцип не трябва да пада под 5 градуса, дори и когато не е включена?

# 1 529
  • София
По принцип не трябва да пада под 5 градуса (или колкото е посочено), както и не бива да е прекалено влажно - заради електрониката в машината. Проблемът не е само, че може да замръзне останала вода някъде във вътрешността. Електрониката не работи правилно извън посочените диапазони. Може и нищо да не й стане на сушилнята, може и да се развали. В общи линии действаш на свой риск.

Общи условия

Активация на акаунт