Избор на сушилня - 5

• 475 262
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 1 620
Реших вече , ще взимаме  Party сега се чудя Електролукс или Горение  newsm78

# 1 621
А за тази какво ще кажете , дали е хубава  newsm78

http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-WHIRLPOOL-HSCX-90420/p/683168

# 1 622

Тази чак мен ме изкушава сега...Пише, че има дори паро генератор...
Има ли някой с WHIRLPOOL да сподели  Praynig

# 1 623
Всеки с Парогенератор казва, че го е ползвал изключителня рядко. Аз нямам личен опит, но си го спестих като екстра.
Wirpool-а ми е беден откъм програми нещо.

# 1 624
Wirpool-а ми е беден откъм програми нещо.
Какво липсва като програма?

# 1 625
Ами виждам Автоматична програма вероятно е Памук, няма Смесени тъкани, няма Синтетика, нямаш Хавлии/Завивки/Възглавници. Не виждам има ли регулиране на градусите на сушене, за степени със сигурност има Гладене/Гардероб/Екстра сухо. Нямаш програма за време сама да си настроиш или Кратка програма - ако нещо има да се досушава или е нещо тънко и бързосъхнещо.
Не мога да кажа, че ползвам на 100% всички програми, но основните са ми Смесени тъкани с модификация на температурата - дали са блузи, тениски или долнища, Памук за дънки, програмата за Хвлии/Чаршафи също постоянно ползвам, Синтетика, Програма за време понякога, Завивки и Възглавници.
Никога не съм ползвала Хигиенната програма, при Wirpool ще да е Бебешката аналог и тази за Ризи, ММ не носи често.

# 1 626
Всъщност има доста от изброените неща, но просто в Технополис не са ги написали

http://www.tehnomix.bg/product/11215/whirlpool-hscx-90420.html

# 1 627
За това е хубаво да се види или по-пълно описание както в случая или на място самия уред.
В случая коментирах линка на Технополис  bouquet

# 1 628
Devil_Rose, благодаря ти! Все пак с твоя пост ме мотивира да потърся по-пълно описание  bouquet

Аз вече сериозно се чудя коя искам  Laughing

# 1 629
  • София
Ние сме с whirlpool, без парогенератор. Ина общо взето всички програми, които сте написали , че липсва. Явно не им е пълна информацията в сайта. Доволна съм от нашата.

# 1 630
Здравейте, издирвам ръководство за употреба на Сименс siwatherm txl 2500.
Освен това се интересувам дали и как се дезинфекцира сушилня втора употреба?

# 1 631
  • София
Здравейте, издирвам ръководство за употреба на Сименс siwatherm txl 2500.
Освен това се интересувам дали и как се дезинфекцира сушилня втора употреба?
http://www.e-manual.eu/en/search-5/siemens+siwatherm+txl+2500

# 1 632

От скоро я имам същата. Избрах я защото ми хареса като параметри(особено класа на кондензация) и ако забележите няма решетка отпред на филтъра (докато всички други сушилни имат я кръгла, я правоъгълна) и от никъде не духа.
Тъй като имах проблеми с висока влажност в къщи и поява на мухъл изключително внимавах сушилнята да не отделя влага и топъл въздух в стаята. Сега няма нито влага, нито топъл въздух. Единствено задната стена и стъклото отпред се затоплят. Пара още не съм ползвала - то се води освежаване с пара.
Относно програмите си има памук, еко памук (най-икономична), смесена, за фини дрехи, за вълна, синтетика, проветряване, за обемни артикули (две олекотени завивки със силиконизирани влакна съм сушила),освежаване с пара и програма със задаване на време (през 10 минути се изменя). Програмата за време не виждам смисъл от нея - нали си има сензор за изсушаването, защо ще ми се наложи сама да определям време? Има като опция бързо изсушаване - с по висока температура за по-кратко време и нежно изсушаване - с по-ниска температура за по-дълго време (дънки има ли суша по-нежно от страх да не свия някой чифт). Сензора за влажност се настройва спрямо проводимостта/твърдостта на водата с която перете (знам че това е опция при Миеле, не зная дали другите имат това като опция). Засега съм много доволна - май и лятото няма да простирам!!! Ако имате въпроси-питайте.

# 1 633
ако забележите няма решетка отпред на филтъра (докато всички други сушилни имат я кръгла, я правоъгълна) и от никъде не духа.
Тъй като имах проблеми с висока влажност в къщи и поява на мухъл изключително внимавах сушилнята да не отделя влага и топъл въздух в стаята. Сега няма нито влага, нито топъл въздух. Единствено задната стена и стъклото отпред се затоплят.
Все отнякъде излиза този въздух, явно духа отзад.

# 1 634
Това е че обикалях като луда - няма и няма. С една запалка по едно време да видя течение къде става. ММ вика - тя върти един и същ въздух. Ама ме съмнява.
На никоя от стените няма вентилационни отвори също. Или поне аз не ги виждам че са там. Дори и отзад.

Общи условия

Активация на акаунт