Избор на сушилня - 5

• 475 338
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 1 650
Е, нашата дилема приключи. Поръчахме AEG-то за 1099лв с 5г пълна гаранция. Има мноооого програми.
От Whirlpool-a ни отказа пластмасовото "палче" за затваряне на вратичката, а и мисля, че имаше по-малко програми...В неделя ще ни я докарат. Купихме и кита за монтаж над пералня. Остава да намерим кой да помогне с това... ще споделя мнение само да я пусна!

# 1 651
  • София
кита се монтира много лесно, само един болт се завива и сушилнята се слага отгоре.

# 1 652
Бамбарадамбара, какъв е вашия? Ние уж сме с универсален, а по обясненията на този те технополис трябва да св пробива....

# 1 653
  • София
за аег и електролукс.
реших че щом сушилнята ви е аег сте взели него  Rolling Eyes
http://www.technopolis.bg/bg/Accessories/%D0%A1%D0%92%D0%AA%D0%A … EG-SKP11/p/687417

най-трудното е да се вдигне сушилнята, ние се справихме двамата с мъжа.

# 1 654
Може ли и мен да ме насочите с мнения. Харесва ми бекото, по-малко консумация на енергия и голяма гаранция/като се има в предвид, че ще е на външна тераса/. От друга страна ме е страх, че понеже е по-нисък клас може да  свива дрехите. За уърпула нямам мнение. Колежки имат стари  модели и казват,че нямат стеснени дрехи.Другото което е,че консумацията на енергия е с 0,6повече и гаранцията ѝ е само две години,но пък има функция пара.Ето ги и моделите:
http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BEKO-DPY-8506-GXB1/p/680627
https://www.technomarket.bg/products/09143065/whirlpool-hscx-80420

# 1 655
Бамба, а на самата пералня как се монтира?
Хм, сега звънях в технополис и каза,че и този на AEG се захваща с пробиване на пералнята...

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 21:43 от Love_fairy

# 1 656
  • София
нищо не сме пробивали.
освен нещо да са променили , ние го купувахме преди около година.

# 1 657
Благодаря, Бамба. Ще го върнем този. Видях какъв да вземем..ама що тъй ни каза този човек.ууф

# 1 658
# 1 659
Благодаря, Бамба! Утре ще го сменим!

# 1 660
Благодаря, момичета, май ще накарам утре мъжо да ходи да купи сименса. _мариана, благодаря за информацията. От технополис предлагат удължена гаранция +3г за +200лв отгоре. ММ вика да сме я взимали оттам, щото техномикс не ги бил чувал. Тая сушилня златна стана. Май ще се обадя утре на този техномикс да видя имат ли и те удължена гаранция.

# 1 661
  • София
За мен Техномикс са по - читави от Технополис (лично мнение) Simple Smile

# 1 662
  • Къде ли не
Благодаря, Бамба. Ще го върнем този. Видях какъв да вземем..ама що тъй ни каза този човек.ууф
Така са ти казали, защото както казах преди няколко страници, нищо не разбират! Аз също съм със свързващ кит за AEG и Electrolux и нищичко не  ни се е налагало да пробиваме, чак ми е смешно като го чета и пиша! Както е казала Брамбадамба се захваща само със завиването на един гоооолям болт за пералнята, а краката на сушилнята се пъхат в едни канали на кита.

# 1 663
Та покрай моето проучване разбрах за някои параметри които не се коментират тук и най-накрая си избрах тази. И работата стана.

Моля те да споделиш тези параметри!

# 1 664
На някой да му е излизала грешка Е60  на сушилнята?

Общи условия

Активация на акаунт