Избор на сушилня - 5

• 475 266
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 1 740
Според мен прозрачния люк по-добре уплътнява и се затваря по плътно. Аз в началото не държах на него, но полсе да. Има значение как се затваря вратат - на Сименс и Бош е с метална кука, другите повечето са с пластмасова. И пак зависи колко е устойчива - някои са много зле. При положение, че се отваря с дърпане без механизъм и копче аз държах да е здрава куката.

# 1 741
  • София
За тази сушилня на Миеле където дадох линк никой не пише , някой с Миеле няма ли ?
А между АЕГ и Електролукс кое е по - добро като и двете се правят на едно място ?
Аз съм с ткв 550. Писах по - горе, че съм доволна. Разликата е в килограмите за сушене и вратата. Peace

# 1 742
  • София
Предстои ми купуване на сушилня, започвам да следя темата. Досега не съм имала такъв уред и ми е полезно да чета мненията. Не съм се спряла на нещо конкретно, гледах основно на Аристон, АЕГ и Сименс. Тази АЕГ с 5 г. гаранция ми допадна, ще я мисля  Simple Smile

# 1 743
  • До морето
Мерси за гаранцията, то малко да имаш, ама навреме да ти дойде  ooooh!

Ние в началото гледахме Електролукс, защото пералнята ни е такава, предната също и съм много доволна. В края на краищата сравнявахме, сравнявахме и освен допълнителната гаранция надделя и това, че барабана на АЕГ е неръждавейка, а на Електролукс- не!

# 1 744
Би ли споделила куката на капака метална ли е
Мерси

# 1 745
  • До морето
Би ли споделила куката на капака метална ли е
Мерси

Малко по- късно, че сега работи  Laughing

# 1 746
Мерси
Аз довечера ще я гледам в магазина, ма знам ли ги, някой път нямат мостра дори на силно рекламиран промоционален продукт, затова питам тук.

# 1 747
  • До морето
Метална е Wink

# 1 748
gatanegra благодаря  Simple Smile

# 1 749
Аз също съм.с АEG-то от няколко дена. Всеки ден я пускам..чак днес вече изпрах всичко. Вратата е с метално 'палче' и се заключва много добре! Това ми беше едно от изискванията, като избирахме сушилня.

# 1 750
  • София

От скоро я имам същата. Избрах я защото ми хареса като параметри(особено класа на кондензация) и ако забележите няма решетка отпред на филтъра (докато всички други сушилни имат я кръгла, я правоъгълна) и от никъде не духа.
Тъй като имах проблеми с висока влажност в къщи и поява на мухъл изключително внимавах сушилнята да не отделя влага и топъл въздух в стаята. Сега няма нито влага, нито топъл въздух. Единствено задната стена и стъклото отпред се затоплят. Пара още не съм ползвала - то се води освежаване с пара.
Относно програмите си има памук, еко памук (най-икономична), смесена, за фини дрехи, за вълна, синтетика, проветряване, за обемни артикули (две олекотени завивки със силиконизирани влакна съм сушила),освежаване с пара и програма със задаване на време (през 10 минути се изменя). Програмата за време не виждам смисъл от нея - нали си има сензор за изсушаването, защо ще ми се наложи сама да определям време? Има като опция бързо изсушаване - с по висока температура за по-кратко време и нежно изсушаване - с по-ниска температура за по-дълго време (дънки има ли суша по-нежно от страх да не свия някой чифт). Сензора за влажност се настройва спрямо проводимостта/твърдостта на водата с която перете (знам че това е опция при Миеле, не зная дали другите имат това като опция). Засега съм много доволна - май и лятото няма да простирам!!! Ако имате въпроси-питайте.
Здравей, все така доволна ли си? Някакви забележки появиха ли се? Как я намираш откъм шум, когато няма ципове и копчета? Палчето на вратичката пластмасово или метално е? Барабана е неръждавейка, нали?

# 1 751
_мариана критериите ми при избора бяха други и не съм обръщала внимание много на нещата които питаш но за шум - ами нормална сушилня, шуми като пералните преди години. Сега пералнята ми е много тиха но когато чух на майка ми 15 годишната пералня шумят еднакво. Палчето е пласмасово от дебела пласмаса. Сега се зачетох че това се коментира - проблем ли се явява? То и на старата пералня беше пласмасово. А барабана си е нераждавейка - и пласмасови ли има? Нали барабана е това в което се поставят дрехите? Защото ако питате за казана незнам какъв е.

# 1 752
Аз също съм.с АEG-то от няколко дена. Всеки ден я пускам..чак днес вече изпрах всичко. Вратата е с метално 'палче' и се заключва много добре! Това ми беше едно от изискванията, като избирахме сушилня.
Шумна ли е, че в описанието на Технополис няма децибели

# 1 753
Шумна ли е, че в описанието на Технополис няма децибели

65 децибела...Видях една , която беше 64. Общо взето май са в тоя порядък. Моята седи в мокро помещение, което ми е само за пералня и т.н. и честно казано не мисля, че е шумна. Като затворя вратата едва се чува.

# 1 754
И аз се записвам.Почвам да се оглеждам  за сушилня.Бюджетът ми е 1200лв макс.Очакват ли се по-големи коледни намаления в големите магазини?

Общи условия

Активация на акаунт