Избор на сушилня - 5

• 478 677
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 2 145
Нашата въобще няма решетка под люка
http://p1.pazaruvaj.com/full/325029945.whirlpool-hscx-90420.jpg

# 2 146
Да, определено не духа изобщо, нито загрява. Предната ми Бош доста повече загряваше и подухваше. Може да е до модел, знам ли, но пък моята е свободностояща и доста ме дразни шумът. Около нея няма какво да го абсорбира и си е шумничка.
muoil много ме дразни че всеки път трябва специално да включвам въртенето на дрехите след приключване на програмата. Ако забравя- не се включва. Имаш ли представа, май имаше начин с комбинация бутони да се настрои да е винаги включено  newsm78 Но сега не го откривам. Може и да съм го чела за друга сушилня, докато си харесвах модел.

# 2 147
Това с опцията за въртене след приключване е дразнещо. В стремежа си да са енергийно ефективни уредите винага е изключена по подразбиране. Аз свикнах да си я пускам. Дори и да не е пъсната дрехите ще се завъртат докато изстинат. А с опцията - до 12 часа след това.
Изпробва ли освежаването с пара?

# 2 148
Не още. Всъщност зарязани в сушилнята дрехи ги пускам на това, но без вода...стават си горе долу приемливи  Embarassed Нямам пръскалка и не съм ги пръскала. А когато бабата или дъщеря ми ползват сушилнята, просто слагат и пускат ( на програмата по дифолт- еко сушене БЕЗ въртене след това) и често имам зарязани в сушилнята дрехи, които НЕ са се въртяли след това и са измачкани. Ей затова искам да е включено по дифолт, защото аз й свикнах и го пускам, но те не.

# 2 149
Да дразнещо е с тези програми по дифолт. Мен съдомиялната ми е така - на всяко пускане иска да почва Еко програма.

# 2 150
  • София
Брех, моята пък обратно по дефолт върти 30 мин след приключване на програмата, вече ако искам по-дълго трябва да пускам допълнително.
Но аз почти винаги ги вадя веднага или в рамките на 5-10 мин след приключване.
И миялната ми не е еко, стартира се на последната използвана програма.

# 2 151
Ми  Rolling Eyes А де.
То с миялната проблем няма, и двете ги е гнус да я пипат  Laughing и си я пускам само аз  Laughing

# 2 152
Брех, моята пък обратно по дефолт върти 30 мин след приключване на програмата, вече ако искам по-дълго трябва да пускам допълнително.
Но аз почти винаги ги вадя веднага или в рамките на 5-10 мин след приключване.
И миялната ми не е еко, стартира се на последната използвана програма.
Да те и нашите са така. HAPPY иска и допълнителното да си е влючено по дифолт. То е въртене до 12 часа след приключване.

# 2 153
https://www.technomarket.bg/products/09141219/gorenje-d-7564

С тази сушилня съм. До сега винаги, когато съм я ползвала съм си била в къщи и веднага щом приключи цикъла на сушене и на дисплея изпише "End" съм я изключвала. Сега обаче забелязвам , че когато след като изсуши и постои известно време така, дисплея изгасва, все едно сушилнята не работи.
Това нормално ли е или е възможно детето да е пипало копчетата и да е  включило някаква защита?

# 2 154
Šunšhine Самоизключват се за ефективност след края на програмата.

# 2 155
Šunšhine Самоизключват се за ефективност след края на програмата.

Благодаря за бързия отговор!

# 2 156
  • Варна
Предстои ни закупуване на сушилня и ви чета от известно време. Да е с термо помпа, бюджет 900-1000 лв, като марка засега сме се спрели на Беко или Хотпоинт. Пералнята ни е Хотпоинт, на 3 години и миналата година и сменяха барабана. Сега пак поскърцва от време на време. От сервиза ми казаха, че имат повече Хотпоинт за поправка от Беко и да търся уреда с най-дълга гаранция. Миналия месец имаше модел Беко в сайта на Техниполис с 5 години гаранция, но сега не виждам такъв.  newsm78  Ако имате други успешни попадения- ще ги разгледам. Относно миризмата- въпросът ми е- излизат ли миришещи на прах/ омекотител и меки и пухкави (особено за хавлии и кърпи)? Забелязвате ли по-малко домашен прах, след като сте почнали да сушите със сушилня? Много ме дразни, че като прибера дрехите от телта, има някак си много ситни прашинки. От бебешките памучни и муселинови завивки особено. Като фандъчета по пода са, въпреки чистене на прах всеки ден и пода с прахосмукачка през ден. Ще ми елинминира ли сушилнята този проблем? Благодаря!  bouquet

# 2 157
Имам въпрос към HAPPY и muoil, както и всички други момичета с WHIRLPOOL HSCX-80420: Колко често ви светва индикатора и се налага да чистите долния филтър? Защото аз очаквах да е през около 5 цикъла на сушене, но реално ми се налага да го чистя всеки път или всеки втори път, а това ми се струва доста често. Иначе този на вратичката знам, че се чисти след всеки цикъл, но дори да не е изчистен, неговия индикатор не свети, а този на долния - да newsm78

# 2 158
  • София
flufi - аристон не бих си взела. А и като гледам опита ви с пералнята, съвсем се чудя как  ти идва да си вземеш още един техен уред. За сушилните им май едно хубаво мнение не съм видяла до сега.

За аромата - спорен е въпроса, някои казват, че сушилнята им убива всякакъв аромат от прах/омекотител, други не. Моите си миришат, въпреки, че без нея  със сигурност е по-силен аромата. Но пък има ароматизиращи, омекотяващи и т.н. кърпички за сушилня, с които си излизат доста ароматни. Меки и пухкави са ми и без омекотители.
Прашинки и фандъчета при прибрани от простор дрехи не съм виждала, но предполагам ще е по-добре.

# 2 159
Имам въпрос към HAPPY и muoil, както и всички други момичета с WHIRLPOOL HSCX-80420: Колко често ви светва индикатора и се налага да чистите долния филтър? Защото аз очаквах да е през около 5 цикъла на сушене, но реално ми се налага да го чистя всеки път или всеки втори път, а това ми се струва доста често. Иначе този на вратичката знам, че се чисти след всеки цикъл, но дори да не е изчистен, неговия индикатор не свети, а този на долния - да newsm78
И при мен долния филтър светва а горния не. Не му обръщам внимание. От време на време го чистя. То май е със напомняща функция. Нали си суши добре? А веднъж в седмицата като махна филтрите чистя и с тънкия накрайник на прахусмукачката и вътре в кухините в които влизат филтрите.
Flufi - с времето мъхчетата намалят. Не се случва от веднъж обаче а постепенно. Поне преди през ден виждах сума валма и хайде с прахосмукачката а сега са по-рядко.
Относно аристон - сама се оплакваш от пералнята а се чудиш пак за такава. Беко са добри, но при бюджет 1000 лева няма ли по-добри марки. Разгледай по магазините и направо ги питай коя марка в момента е с 5 години гаранция.

Последна редакция: вт, 22 дек 2015, 23:01 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт