Избор на сушилня - 5

• 478 677
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Варна
Благодаря ви за отговорите. Ок, значи отпада Хотпоинта. Предната ми пералня беше Електролукс, пак не бях доволна. От Аристона съм доволна като работа- просто е с нов барабан. Но аз не жаля уредите- те служат на мен, не аз на тях. Мисля, че напоследък така са произведени всички уреди, че едвам да си покрият гаранцията и до там. Това ми каза и сервизният техник. За Бош, Сименс и АЕГ още като купувахме пералнята разбрах, че за да е качествен уреда, цените почваха от 1000. А сега като става въпрос за сушилня, сигурно ще отиде към 2000 цената. До към 1000 какво бихте избрали? Има един модел Беко сега намален с много малко на 999 лв. Ще изчакам и 26.12, когато излиза новата промоция на Технополис.

# 2 161
  • София
Здравейте, Flufi!
Може да погледнете  gorenje за около  1000 лв. Имат добри модели според мен и са с три год.  гаранция.

# 2 162
  • София
Благодаря ви за отговорите. Ок, значи отпада Хотпоинта. Предната ми пералня беше Електролукс, пак не бях доволна. От Аристона съм доволна като работа- просто е с нов барабан. Но аз не жаля уредите- те служат на мен, не аз на тях. Мисля, че напоследък така са произведени всички уреди, че едвам да си покрият гаранцията и до там. Това ми каза и сервизният техник. За Бош, Сименс и АЕГ още като купувахме пералнята разбрах, че за да е качествен уреда, цените почваха от 1000. А сега като става въпрос за сушилня, сигурно ще отиде към 2000 цената. До към 1000 какво бихте избрали? Има един модел Беко сега намален с много малко на 999 лв. Ще изчакам и 26.12, когато излиза новата промоция на Технополис.
Аз също уреди не жаля уреди, но с 3 годишен уред, който за 2 години да му се наложи смяна на барабана и след година пак да скърца, никога не бих си купила отново същата марка.
И понеже твоето далеч не е единствено оплакване от аристон пералня сушилня, съвсем не бих си купила.
Та от двете марки бих избрала  беко. АЕГ също имат за 1100лв.
Горе си обсъждаха whirlpool и те са около 1000 лв, електролукс мисля също имат.
Иначе, предполагам с този бюджет и с личен опит бих повторила със зануси, нашето не се предава. Но това е субективно, т.е. просто защото съм си доволна от сегашната.
тук има някоя друга промоция.
http://www.tehnomix.bg/category/416/sushilni-s-termopompa.html?page=1
https://zora.bg/каталог.html?page=1&promo_type=0&words=&cat_id=74&price_min=0&price_max=1999&brand_id=&order=p.promo_type,p.price&pc=15&display=1&promo=&package=&free_ship=

В момента има един електролукс с 5 год. гаранция http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-ELECTROLUX-EDH-3684-PDE/p/688314 както и някоя друга промоция, но 5-те год. са до 26-ти.

Може би е хубаво и малко инфо за сервизното обслужване да потърсиш, въпреки, че май много-много не се споделя.

Последна редакция: ср, 23 дек 2015, 08:56 от Angel_Dust

# 2 163
Долния не ми светва на всяко сушене, но на всяко 3то със сигурност. Но ние имаме дългокосместа котка, и общо взето космалаците са навсякъде, мисля че и това има значение. Очаквах че ще свети често. При мен като светне, си е яко задръстен. 
Обмислям да слагам изсъхнала мокра кърпичка на долния филтър, с цел после да я махам и хвърлям,в место да го чистя  Embarassed Че както казах, винаги е яко задръстен
Иначе аз я взех от тук, редовно имат 5 годишна гаранция на уреди http://www.techmart.bg/static_administration/images/content_libr … SUG%20DEKEVRI.pdf  В омента отново имат такава промоция.
Тогава и допълнително намаление 10-15% май имаше, та падна под 1000 лева и е с 5 годни гаранция, пу пу.
Имам миляна Беко и съм безумно доволна пу пу. Продавача спомена, че персонала си купуват Беко, защото е с добро съотношение цена/качество. Доста момичета имат и са много доволни.

# 2 164
  • Варна
Още в началото някак си се бях насочила към Беко. Благодаря ви за споделените мнения. Няма много марки да гледам повече, че колкото консултанти, толкова и мнения Simple Smile Ще вземем някое от двете Беко-та. Дано излезе сполучливо.  bouquet

# 2 165
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Момичета ... има ли някой инструкции за Bosch Ecoмаxx 6 ... Днес я взехме ... още е в колата ... Да видим как ще е ...

П.П Нашата е WTW84360 ... намерих в сайта на Бош инструкции за WTW84361 ... на външен вид изглежда същата ... Пак там намерих и за нашата инструкции, но на англ.

Последна редакция: ср, 23 дек 2015, 21:02 от Почти безобидн@

# 2 166
  • Страната на приказките
Моята пералня има максимум 800 оборота. Ако пускам повторно центрофугата, това ще помогне ли на сушилнята или е безсмислено?

# 2 167
Още в началото някак си се бях насочила към Беко. Благодаря ви за споделените мнения. Няма много марки да гледам повече, че колкото консултанти, толкова и мнения Simple Smile Ще вземем някое от двете Беко-та. Дано излезе сполучливо.  bouquet
Ако това ще помогне,аз имам пералня Беко от 7 год. и нищо и няма,претърпя и едно преместване от едно жилище в друго,като хамалите си бяха акана хамали ,изподраха и счупиха някой мебели ,но това е друга тема,сменяли сме и само копчето за включване и изключване ,че аз малко по джаста праста го карам, оглеждам за сушилня и чета -Беко ще е bouquet

# 2 168
  • София
Моята пералня има максимум 800 оборота. Ако пускам повторно центрофугата, това ще помогне ли на сушилнята или е безсмислено?
Ще помогне.

# 2 169
Да, ще помогне да се скъси цикъла на сушене.

# 2 170
  • Варна
LG директ драйв пералня + сушилня - върха на сладоледа

# 2 171
Забелязвате ли по-малко домашен прах, след като сте почнали да сушите със сушилня? Много ме дразни, че като прибера дрехите от телта, има някак си много ситни прашинки. От бебешките памучни и муселинови завивки особено. Като фандъчета по пода са, въпреки чистене на прах всеки ден и пода с прахосмукачка през ден. Ще ми елинминира ли сушилнята този проблем? Благодаря!  bouquet

Драстично намаля праха вкъщи, почти го няма никакъв. А "фъндъчетата" по пода тотално изчезнаха, обираме по някой и друг косъм с мопа, разредихме и пускането на прахосмукачка

# 2 172
Забелязвате ли по-малко домашен прах, след като сте почнали да сушите със сушилня? Много ме дразни, че като прибера дрехите от телта, има някак си много ситни прашинки. От бебешките памучни и муселинови завивки особено. Като фандъчета по пода са, въпреки чистене на прах всеки ден и пода с прахосмукачка през ден. Ще ми елинминира ли сушилнята този проблем? Благодаря!  bouquet

Драстично намаля праха вкъщи, почти го няма никакъв. А "фъндъчетата" по пода тотално изчезнаха, обираме по някой и друг косъм с мопа, разредихме и пускането на прахосмукачка

+1 Не ми се вярваше , обаче наистина е така !

# 2 173
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Такааа Simple Smile Да дам отчет за нашата Бошка Simple Smile Първо да кажа, че пера на 18 годишна Уърпулка Simple Smile, която си работи перфектно и не се дава Simple Smile Ей, такава е:
Скрит текст:
... лошото е, че е на 800 оборота и сравнително е добре като сухота прането, когато е пълна ... иначе си е мокричко, което пък се отразява на времето на сушене в сушилнята - увеличава се ... Но последвах съвета от няколко поста по-нагоре и пускам по 2-3 пъти само центрофуга ..., та се пооправиха нещата Simple Smile

Иначе Бошка си я експлоатирам от 4 дни по 2-3 пъти на ден Simple Smile Отидохме за друг модел, но го нямаше и купихме тази. После се разрових и установи, че е модел от 07.2011 година. По фабр. номер установих, че нашата е произведена 11.2013 ... Кога са я купили в Германия, кога и как са я ползвали и защо е изхвърлена - не знам, но изглежда като чисто нова ... Направи ми впечатление, че и етикетите по нея са все едно сега е излязла от магазина. Единствения кусур на външен вид - слагали са нещо отгоре и има едни 10 кв. см. издрано, но е козметично и не пречи на функционирането Simple Smile За сега съм много доволна от работата на Бошка. Планирам да си поръчам от Али-то следващите дни ей, такива топки Simple Smile
Иначе това е нашата Бошка, купена за 500 лв. (с немски надписи е):
http://www.tehnoideal.bg/bg/catalog/id/315.html

# 2 174
  • Варна
Незнам за тия топки,но аз имам едни други червени квадратни и леко зъбати  такива дето освен,че вдигат невъобразим шум в сушилнята друг ефект няма  Stop

Общи условия

Активация на акаунт