Избор на сушилня - 5

• 478 660
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 2 265
  • София
Здравейте и от мен!
От днес съм горд собственик на сушилня Сименс wt45w460by. Не съм я пускала още, но гледам, че няма никаква книжка нито на български, нито на английски в комлекта с опътвания! Някой може ли да ме насочи, къде да търся?
И още нещо, от къде да си купя топки, с които да суша пухени дрехи и завивки? Питах вчера в Технополис, нямаха.
Благодаря предварително!

# 2 266
  • Бургас
Здравейте и от мен!
От днес съм горд собственик на сушилня Сименс wt45w460by. Не съм я пускала още, но гледам, че няма никаква книжка нито на български, нито на английски в комлекта с опътвания!......

Моята сушилня е същата. Ръководство за употреба има в сайта на Сименс, може да си го изтеглите от там. Топки за сушилня има в JYSK. Аз си направих вълнени, по този начин  http://www.diynatural.com/how-to-make-wool-dryer-balls/

# 2 267
  • София
Здравейте и от мен!
От днес съм горд собственик на сушилня Сименс wt45w460by. Не съм я пускала още, но гледам, че няма никаква книжка нито на български, нито на английски в комлекта с опътвания!......

Моята сушилня е същата. Ръководство за употреба има в сайта на Сименс, може да си го изтеглите от там. Топки за сушилня има в JYSK. Аз си направих вълнени, по този начин  http://www.diynatural.com/how-to-make-wool-dryer-balls/
благодаря! Тези топки само за сушилнята  ли са или се слагат и в пералнята?

# 2 268
@petia_tag, откъде си закупихте сушилнята, ако се сметне за спам, може на лично съобщение да ми пишеш. Че вече почти два месеца търся нещо на по - достъпна цена и никъде нищо интересно не излезе като промоция...

# 2 269
  • София
@petia_tag, откъде си закупихте сушилнята, ако се сметне за спам, може на лично съобщение да ми пишеш. Че вече почти два месеца търся нещо на по - достъпна цена и никъде нищо интересно не излезе като промоция...

от Технополис, но не беше на промоция. Харесахме я просто!

# 2 270
  • Бургас
благодаря! Тези топки само за сушилнята  ли са или се слагат и в пералнята?

Вълнените ползвам само  в сушилнята. Тези от Jysk  мисля ,че могат да се ползват и в пералня.

# 2 271
  • София
и вълнените може да се перат. но там не виждам мн смисъл, освен ако не се пере нещо с пух.

# 2 272
  • София
Благодаря за отговорите!
Аз най-вече за неща с пух искам да ползвам топки.

# 2 273
  • София
моите обаче не са домашно правени топки и нямат проблеми с прането, другите може и да имат, идея нямам.

# 2 274
Здравейте и от мен!
От днес съм горд собственик на сушилня Сименс wt45w460by. Не съм я пускала още, но гледам, че няма никаква книжка нито на български, нито на английски в комлекта с опътвания! Някой може ли да ме насочи, къде да търся?
И още нещо, от къде да си купя топки, с които да суша пухени дрехи и завивки? Питах вчера в Технополис, нямаха.
Благодаря предварително!
И моята е същата марка  и модел,упътване си поисках на бъл.език от Технополис,разпечатаха ми го.

# 2 275
Здравейте на всички и честита Нова година,бъдете здрави.Да премина към въпроса,че вече не знам какъв път да хващам.Преди месец си взехме с мъжа ми по препоръки на продавача в Технополис тази пералня http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BEKO-DCU-7430/p/680566 ,били много качествени и така.Включихме я сложих на мъжа ми тениски за под блуза памучки суши ги час,като от 2,15м започна да си скъсява времето.Програмата беше памук сухо за гардероба.ИЗВАДИХ ГИ ПО КЪСИ ОТ ПЪПА МУ.Смених програма на синтетика и сухо за гардероба,пак ми ги свива ,но не много,не и няма как да се докараме всички в къщи,то такива размери в които тя ни прави  #2gunfire newsm78.Моля ви,ако някой има такава,нека ми помогне със съвет или избор на програма,че да не правя такива поръжение,нямам възможност да си подменям дрехите.Забравих да кажа синтетично суши 45мин и край,няма намаляне няма и удължаване.Отчаяна съм,не са много парите ,но не и малко.Много ви благодаря

# 2 276
С НАГРЕВАТЕЛ Е

# 2 277
И нашата е с нагревател (и е от най-евтините модели) и досега за 5 години съсипана дреха нямам.
Когато суша смесено (прала съм памук и синтетика), суша на програмата синтетика за гардероб. Ако има недоизсъхнали памучни дрехи, вадя сухите и пускам за още 10-20 минути, но това се случва рядко. Хавлии, чаршафи суша на екстра сухо, памучно бельо - на памук за гардероб.
Това, за което се сещам, е да не би тениските да са смесена материя или да имат ликра в състава си. 

# 2 278
  • някъде там
Това е моята сушилня, която ползвам повече от месец
http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BEKO-DPY-7405-XHW3/p/680611
Страхотен избор, голям благодат, този уред и хлебопекарната, са ми незаменими помощници. Почти забравих ютията, предвид, че мразя неизгладени дрехи, гладя всичко и всичко ми е на закачалки.

Нямам свити или повредени дрехи, суша на памук за гардероб.
Супер успешна покупка!

# 2 279
  Момичета в процес на избиране на сушилня съм. Искам да попитам какви програми най-често използвате? И проблем ли е ако няма програма за детски дрехи, на памук ли ги сушите?

Общи условия

Активация на акаунт