Избор на сушилня - 5

• 478 595
  • 3 120
  •   2
Отговори
# 2 565
  • София
От никъде нищо не духа. ММ проверява със пламък от запалка защото не му се вярваше. Задната страна се затопля.

Оооо това е много добре!

# 2 566
От никъде нищо не духа. ММ проверява със пламък от запалка защото не му се вярваше. Задната страна се затопля.

Оооо това е много добре!

Снощи се завъртях пред работещата сушилня и усетих лек, фин полъх ,топъл въздух да ми "гали ухото" newsm78. Нямах време да проследя от къде идва струйката. Но ми се стори ,че е някъде около закопчалката на капака. На следващото пускане ,ще обикалям около нея. Някой с подобни симптоми...с Горението?

# 2 567
  • на Мелмак
Да, това забравих - няма духане , влага , пара, конденз ....
мисля, че по- напред някъде бях споделила , че се радвам , че съм я взела , защото от прочетеното в темата за проблеми , филтри , програми и всякакви еудобства и препятствия аз не съм срещнала нито едно засега с моят скромен опит.
Но има и девойки с по- дълго ползване точно на Сименс.
Те също не са се оплакали, което си е от значение.

# 2 568
  • Варна
Ние още не сме избрали сушилня, поради стечение на обстоятелствата, затова още гледам модели и ви следя Simple Smile. От коя верига закупувате уредите? Тъй като във Варна няма Техномикс, а имат добри предложения, ще се радвам, ако някой се включи с мнение за качество, обслужване, сервиз. Последните години купуваме уредите си от Технополис и Емаг, в Техномаркет не съм и влизала, след няколко неуспешни покупки.
Мнения за този модел? Нямаме уред Уърпул и нямам никакъв поглед върху тях:
http://www.tehnomix.bg/product/11215/whirlpool-hscx-90420.html
Ако имате и други предложения до около 1000-1100 лв ще ми помогнете. Досега се бях спряла на ето това Беко:
http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BEKO-DPY-8506-GXB1/p/680627
От Хотпоинта ме отказахте Simple Smile  bouquet

# 2 569
Точно на предната страница има същия въпрос и коментари след него, включително до поста преди твоя.
Явно е доста популярен моделът, доста хора сме се обзавели с него. Цената изглежда супер. Peace

# 2 570
  • Варна
Точно на предната страница има същия въпрос и коментари след него, включително до поста преди твоя.
Явно е доста популярен моделът, доста хора сме се обзавели с него. Цената изглежда супер. Peace
Извинявам се- може би не се изразих правилно. Видях го в Техномикс на по-добра цена от цитирания линк и исках мнение за веригата магазини, освен за уреда.  bouquet

# 2 571
  • Sofia
Шегуваш се, нали? Simple Smile Уж следиш, а на предната страница се коментираше обширно за пореден път whirlpool hscx 90420 Grinning

Аз пазарувам от Techmart, които имат магазин и във МОЛ Варна.

http://www.techmart.bg/products/product_details/32690

До колкото разбирам, в момента (до утре, 5ти Февруари) имат и допълнителната 10% остъпка и би трябвало да ти стъпи тази сушилня на 989лв. Не мисля, че можеш да си купиш по-добра сушилня от тази под 1000лв. С термопомпа, инверторен мотор и капацитет 9кг.

# 2 572
  • Sofia
Видях го в Техномикс на по-добра цена от цитирания линк и исках мнение за веригата магазини, освен за уреда.
Имай предвид, че тази сушилня се продава нормално между 1100 и 1250лв. Едно е да ти направят остъпка, съвсем друго е ако цената е твърде изгодна. Може да става дума за върнат продукт от клиент или с някакъв козметичен дефект. Попитай в магазина каква е уловката. В тяхните общи условия е описан точно този сценарии - ако като клиент върнете дадения продукт, който е разопакован/пробван/използван - възстановяват сумата базирайки се на състоянието в което се връща. След това се продва с намалена цена като "втора ръка".

# 2 573
  • Варна
Шегуваш се, нали? Simple Smile Уж следиш, а на предната страница се коментираше обширно за пореден път whirlpool hscx 90420 Grinning

Аз пазарувам от Techmart, които имат магазин и във МОЛ Варна.

http://www.techmart.bg/products/product_details/32690

До колкото разбирам, в момента (до утре, 5ти Февруари) имат и допълнителната 10% остъпка и би трябвало да ти стъпи тази сушилня на 989лв. Не мисля, че можеш да си купиш по-добра сушилня от тази под 1000лв. С термопомпа, инверторен мотор и капацитет 9кг.

ОК, шегувам се. Описанието на програмите в сайта на Техмарт доста се различава от посочените в другите два. Коя информация е вярна?

# 2 574
Сайта на Техмарт е отвратителен, преди дори едва ми се отваряше.  Иначе сушилнята си е същата,  моята е такава и е от там

# 2 575
  • София
Видях го в Техномикс на по-добра цена от цитирания линк и исках мнение за веригата магазини, освен за уреда.
Имай предвид, че тази сушилня се продава нормално между 1100 и 1250лв. Едно е да ти направят остъпка, съвсем друго е ако цената е твърде изгодна. Може да става дума за върнат продукт от клиент или с някакъв козметичен дефект. Попитай в магазина каква е уловката. В тяхните общи условия е описан точно този сценарии - ако като клиент върнете дадения продукт, който е разопакован/пробван/използван - възстановяват сумата базирайки се на състоянието в което се връща. След това се продва с намалена цена като "втора ръка".

Имаш пред вид, че на тази цена в техномикс 999.00 е вероятно да е връщан продукт ли?

# 2 576
  • Варна
Би било изключително некоректно да се продават върнати уреди, както и мострени такива, на редовни цени. Благодаря за предупреждението. Значи онлайн вариант отпада, който и уред да избера.  bouquet

# 2 577
  • София
Би било изключително некоректно да се продават върнати уреди, както и мострени такива, на редовни цени. Благодаря за предупреждението. Значи онлайн вариант отпада, който и уред да избера.  bouquet
А то от магазин да не си я мятам на гръб, те я карат от някакъв си склад след няколко дена, каква е гаранцията и каква е разликата с он-лайн пазаруването?

# 2 578
  • Варна
А то от магазин да не си я мятам на гръб, те я карат от някакъв си склад след няколко дена, каква е гаранцията и каква е разликата с он-лайн пазаруването?
Досега при закупуване на едра бяла техника, винаги ми изваждат уреда от склада, запечатан, за да се уверя, че не е мострен, а нов. Доставката се е извършвала най-късно на следващия ден.

# 2 579
  • на Мелмак
По закон при онлайн пазаруването може да върнеш нещото до две седмици , ако не ти харесва, без да даваш обеснения.

Общи условия

Активация на акаунт