Избор на сушилня - 5

• 477 483
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 2 760
На колко време се почиства филтъра и лесно ли се почиства, за да си преценя дали си струва да купувам сушилня със самопочистващ кондензатор.
И може ли да помоля да ми обясните какво точно да гледам и на кое да държа като характеристики при избора на сушилня.

И аз ще чакам отг ,че и аз грам не разбирам..

# 2 761
  • София
Филтрите не се чистят трудно.

# 2 762
  • Варна
Наистина филтрите се чистят много лесно. Този, който е на вратата, чистя след всяко сушене. Контейнерът за водата изливам на всеки 2 пускания. Филтърът на кондезатора чистя веднъж на всеки 4-5-6 пускания, т.е. около веднъж седмично. Не бих доплатила 500лв отгоре специално за тази екстра.

# 2 763
  • на Мелмак
Аз пък си платих и съм доволна Grinning

# 2 764
            Моят филтър на кондензатора чистя на първо число всеки месец, независимо колко често съм ползвала машината. Имам стикер на вратичката кое колко често да се почиства, следвам инструкциите на производителя.

# 2 765
  • На брега на реката
На колко време се почиства филтъра и лесно ли се почиства, за да си преценя дали си струва да купувам сушилня със самопочистващ кондензатор.
И може ли да помоля да ми обясните какво точно да гледам и на кое да държа като характеристики при избора на сушилня.
Джули,
Добре е сушилнята:
- да е кондензна с термопомпа
- да е за повече килограми от пералнята.
- да има програма микс
- евентуално да има програма за пухени дрехи или завивки
- евентуално да има отложен старт
На моята филтъра при вратата се почиства за 10-15 секунди. Другият филтър се почиства на 5 цикъла /има си индикатор/, почиствам го с прахосмукачка, че ми е най-лесно. Цялото упражнение не отнема много време и за мен не си сртува огромната сума за самопочистваш кондензатор.

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 20:53 от Бобулина

# 2 766
  • София
...и да има програма "гладя и суша" Joy Joy Joy

# 2 767
  • Бургас
Джули,
Добре е сушилнята:
- да има програма микс
На моята филтъра при вратата се почиства за 10-15 секунди. Другият филтър се почиства на 5 цикъла /има си индикатор/, почиствам го с прахосмукачка, че ми е най-лесно. Цялото упражнение не отнема много време и за мен не си сртува огромната сума за самопочистваш кондензатор.

Благодаря за насоките  bouquet
Мисля, че за момента се спряхме на промоционалния Бош. За 999 лв мисля, че е добър вариант. И марката е добра.

# 2 768
http://www.technomarket.bg/sushilni/whirlpool-hscx-90420-09143066
В момента е на много хубава цена като сравнявам характеристиките и програмите. само не мога да се ориентирам относно почистването. За това и питам...
Благодаря за мнението!
На 1099лв ли я поръча?

на 879 лв

# 2 769
Да пиша и тук, както подозирах моя проблем не е бил в машината. Минах на таблетки КК обикновени и всичко се оправи. Няма петна, замъглявания, надрасквания или неизмити съдове. Явон моето Беко си обича КК като марка Simple Smile

# 2 770
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Да пиша и тук, както подозирах моя проблем не е бил в машината. Минах на таблетки КК обикновени и всичко се оправи. Няма петна, замъглявания, надрасквания или неизмити съдове. Явон моето Беко си обича КК като марка Simple Smile

Това май не е за тази тема...  Grinning

# 2 771
  • София
Някой обърка темите за сушилня с тази за миялни май. Mr. Green

# 2 772
  • София
Джули,
Добре е сушилнята:
- да има програма микс

Ето защо кондензатора си е излишна хамалогия  Laughing Всъщност, всички изброени, освен втора и трета точка, са въпрос на лични предпочитания.

# 2 773
И аз още съм в голямо чудене , сега гледах тук в квартала има втора употреба . Има основно Miele  и Bosh , чудя се дали да взема Миеле-то за 390лв. е с 6 месеца гаранция . Изглежда много добре , само че е без термопомпа , но е кондензационна , с голям барабан и много програми .
Вие какво ще ме посъветвате ? Той човека там каза , че най-лоши марки били Indesit и Wirlpool.

# 2 774
  • София
От Wirlpool в темата има доста доволни, та не знам най-лошата марка ли са Wink

Човека, който си продава стоката не би ми бил мерило за нищо.

Много програми на мен лично не ми трябват, а то пък оставаше и сушилня с малък барабан Simple Smile

Аз не знам какво да те съветвам, по принцип перални, миялни и сушилни втора употреба не ме радва. Поне някои фирми дават повече гаранция, 6 месеца е смехотворно, нищо, което дава гаранция под законовите 2 години не бих взела.

Общи условия

Активация на акаунт