Избор на сушилня - 5

• 477 411
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 2 805
Виждала съм и без свързващ кит, на ""поставка" от ПДЧ сложена сушилня. Някой беше писал, че направо я е поставил отгоре, но кой беше??
Щом така може, всичко може https://www.google.bg/imgres?imgurl=http://i.imgur.com/ZehN6.jpg … a-dAK8QMwgeKAMwAw

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=261610

# 2 806
  • София
Не съм поставяла една над друга, но ако ще се ползва свързващ кит може би би следвало да са еднакви или поне по размери да пасват.
Но разбира се има верианта и  наистина просто върху плот да се сложи сушилнята, без значение каква е пералнята отдолу...

Тази пералня от снимката е бруталия Simple Smile

# 2 807
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Пералня Уърпул на 18 години Simple Smile И върху нея директно Бошката Simple Smile Никакъв проблем нямам с използването и на двете Simple Smile А се пускат поне по 1 път на ден, а през ден и по 2 пъти Simple Smile

# 2 808

Ето у нас в гарсониерката. Правиш си един плот с две страници укрепваш го  с видии и ъглови планки . Но това е по сиромашката Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 18:15 от hienata76

# 2 809
Сушилните не тресат както се случва понякога с пералните нито пък и тежат кой знае колко. Така че може директно една върху друга. Проблем е ако пералнята тресе значително. Ако тресе малко сушилнята може дори да помогне защото тя допълнително ще натиска пералнята.

# 2 810
Аз такъв свързващ кит съм харесала: http://www.emag.bg/pl-zgasch-se-raft-wpro-amc-934-sushilnja-pera … 041/pd/ES5CNBBBM/
Има ли нещо подобно, но по-евтино, че много ми се виждат 90 лв. за една пластмаса?

# 2 811
Има-без кит.  И аз съм така,  и преди години наред бях така и няма проблеми

# 2 812
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Ние имаме такъв свързващ кит, както по-горе - изважда се и става като масичка. Много е удобно при ваденето и сгъването на сухите дрехи. За цената не знам.
Иначе пералнята ни безумно тресе, макар че сме сложили подложки под крачетата. Просто ме е страх, че ще се раздрънкат и тя и сушилнята, но подът е крив (наклон към канала), не можахме да я изравним. Sad

# 2 813
  • Sofia
Задължително трябва да я нивелирате иначе ще я амортизирате бързо.

# 2 814
  • София
Ферда, пробвайте без подложки. ММ откри, че с гумени подложки тресеше още повече. Трябва да се нивелира, докато работи и центрофугира, иначе почти няма шанс. Говоря за капризните нови машини. Старите работеха и на три крака  Mr. Green

# 2 815
  • Sofia
На нас в Техномаркет ни обясниха, че свързващият кит е само с естетична цел. нямал друга футкция (освен тези с изтеглящ се плот). И казаха, че няма никакъв проблем да се сложи директно върху пералнята без плот. Така направихме и не сме имали проблем.

Един друг въпрос (не знам дали е за тук, но не намирам по-подходяща тема. Сушилнята много ми свива памучните дрехи. Много повече от пералнята. Едвам си влязох в дънките, а ми бяха свободни. Ръкавите на пижама ми станаха 7/8.  Mr. Green Аз ли нещо не правя както трябва или си е така при всички?  newsm78

# 2 816
savina_33 дънките след 1-2 обувания пак ще се поотпуснат. Пижамата няма да се оправи Simple Smile
Суши на Микс, а не на памук. Гледай да не пресушаваш. Някои тениски ще ги сполети същото. Лошото е, че не се знае предварително, кои ще се свият и кои не. На мен са ми се свивали детски блузки, които изрично по етикет стават за сушилня с около 1 см. Тениски от органичен памук пък не мръднаха.

# 2 817
  • Sofia
Не се отпуснаха дънките. Това за етикетите... изобщо не ми мина през русата глава да погледна етикетите. Набутах всичко в сушилнята.  Joy

# 2 818
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Ферда, пробвайте без подложки. ММ откри, че с гумени подложки тресеше още повече. Трябва да се нивелира, докато работи и центрофугира, иначе почти няма шанс. Говоря за капризните нови машини. Старите работеха и на три крака  Mr. Green
И ММ има това усещане, но решихме, че не е възможно. А и при настройването на крачетата гумата им се разпадна и остана почти на винтове (АЕГ), ако се махнат подложките винтовете няма да са равномерни.
Иначе уж според нивелира е добре, но щом я пусна става страшно. Поставих отгоре купичка с вода - цялата се разплиска.

# 2 819
Аз слагам абслютно всичко в пералнята и след това в сушилнята, дори чорапогащници, ризи и прочие. Нямам поражения.

Общи условия

Активация на акаунт