Избор на сушилня - 5

• 477 399
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 2 835
Принципно палетите са направени да издържат много килограми, но според мен ако пода не е нивелиран пак ще се клатушка.
Иначе в чужбина е много популярно пералнята и сушилнята да са на пиедестал (въпреки, че до сега не съм виждала на основа и една върху друга).

Права си, но снощи писах най-общо.
Точно един пиедестал е добра идея. От метал -неръждаема стомана, или не знам какво може да и предложат в баумаркта.
този изглежда като от метал /url]

Може да се направи нисък, за да стига до сушилнята ферда мравката.

# 2 836
  • София
А на мен ми изглежда като боядисано в сиво дърво.

# 2 837
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
И според мен е боядисано дърво (за да е в тон с уредите).

# 2 838
Даже този от картинката да е от дърво, какво пречи да се направи от метал?
Мисля, че някоя мама строителен инженер ще даде компетентно мнение за статиката и вибрациите.

# 2 839
# 2 840
"Сушилнята много ми свива памучните дрехи. Много повече от пералнята."-Този проблем  при по новите сушилни е решен с функцията Gentle Dry(намалена температура за чувствителни тъкани,като например полиакрил или еластант,но аз я изпробвах и на памук)Включвам я при всеки цикъл за всеки случай,да ми е мирна после главата,ами досега нямам поражения.

# 2 841
  • Sofia
И ММ има това усещане, но решихме, че не е възможно. А и при настройването на крачетата гумата им се разпадна и остана почти на винтове (АЕГ), ако се махнат подложките винтовете няма да са равномерни.
Иначе уж според нивелира е добре, но щом я пусна става страшно. Поставих отгоре купичка с вода - цялата се разплиска.
Честно, не мога да си представя как се е стигнало до там? Ако наклона към канала е прекалено голям, а отдолу повърхността е супер гладка може и да е по-трудно да се нивелира. По какъв начин гумата отдолу на крачетата се е разпаднала? Това би трябвало да е супер трудно - свържете се със сервиз да ви доставят 4ри нови, защото само отдолу на винтове да ги държите, нивелацията настина ще е невъзможна.
По отношение на нивелира - ако приемем, че е качествен и мери правилно, то трябва нивелацията да се прави и по двете оси (х и у), както и да се поставя нивелира в 4те края на пералнята, а не само в средата, иначе най-вероятно нищо не правите.
По другия въпрос - изобщо не е нужно да пускате центрофугата и да чакате за да нивелирате добре - може на "ръка" или "око" да се направи доста добре - просто се застава пред пералнята и се хваща с ръка 2 от срещуположните (по диагонал) ръбове на пералнята и се разклаща - има огромна разлика между това което се получава при нивелирана и НЕ такава. Когато е нивелирана, пералнята стои супер стабилно и не помръдва, в други случай се клати лесно. След това се тества с другите 2 ръба - т.е. в никое направление не трябва да се клати.

# 2 842
Здравейте. От 5 години ползвам сушилня Бош, с казанче за водата и сега протече. Суши си дрехите обаче водата не отива в казанчето а тече извън него и намирам вода и зад сушилнята и пред нея. Някакви идеи каква може да е повредата newsm78

# 2 843
  • София
Здравейте. От 5 години ползвам сушилня Бош, с казанче за водата и сега протече. Суши си дрехите обаче водата не отива в казанчето а тече извън него и намирам вода и зад сушилнята и пред нея. Някакви идеи каква може да е повредата newsm78
Такъв случай имах със старата ми Канди. Оказа се запушена с мъхчета дупчицата, която води към контейнера за водата. Напипах го при изваден кондензатор точно преди да я понеса към майстора.

# 2 844
Спукан маркуч също е възможна причина.

# 2 845
  • Бургас
Днес в Техномаркета загледах тази сушилня
http://www.tehnomix.bg/product/11215/whirlpool-hscx-90420.html
Параметрите й са доста добри, цената също. Прочетох и положително мнение за този модел в темата. По принцип въобще не си мислих да купувам нещо на тази марка, но характеристиките й са хубави, а и пише, че е произведена във Франция. Сега отново съм в чуденка  Thinking

# 2 846
  • Варна
Аз имах сушилня на Whirlpool и бях много доволна 6 години  Peace

# 2 847
На брошурата на techmart има същата whirlpool(мисля) ,само че за 8 кг. на 863 лв.

# 2 848
Аз лично съм много доволна  Peace
Надълго и нашироко съм писала за нея, няколко други потребителки също
Това е първият ми уред на марката

# 2 849
  • София
Някой да има този модел АЕГ ? По характеристики ми се струва добра, има необходимите програми които искам, но ми се иска да чуя мнение от хора, които я ползват /или съседни на нея модели/.

Общи условия

Активация на акаунт