Избор на сушилня - 5

• 477 397
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 2 850
  • София
Моята е предишен (отпреди 2 год). Върши страхотно работата си. Но машината се разбуча и проскърцва след около година употреба. Било някакъв дефект на марката, свързан с някакви гумени уплътнения. Изключително ми е неприятно, понеже струва доста и не очаквах от марка с претенции подобно нещо. В сравнение с пералнята ми примерно (ЛГ) изглежда като бюджетна машина, а не е ценово. Нямам никакви оплаквания като работа иначе - суши, не скапва дрехи, има готини програми, ползвам не малка част от тях, но заради посоченото по-горе ми е трудно да я препоръчам 100%ово.

# 2 851
Моята е предишен (отпреди 2 год). Върши страхотно работата си. Но машината се разбуча и проскърцва след около година употреба. Било някакъв дефект на марката, свързан с някакви гумени уплътнения. Изключително ми е неприятно, понеже струва доста и не очаквах от марка с претенции подобно нещо. В сравнение с пералнята ми примерно (ЛГ) изглежда като бюджетна машина, а не е ценово. Нямам никакви оплаквания като работа иначе - суши, не скапва дрехи, има готини програми, ползвам не малка част от тях, но заради посоченото по-горе ми е трудно да я препоръчам 100%ово.

Не се разбира Whirlpool или АЕГ е проблемния уред?

# 2 852
  • Бургас
Някой да има този модел АЕГ ? По характеристики ми се струва добра, има необходимите програми които искам, но ми се иска да чуя мнение от хора, които я ползват /или съседни на нея модели/.
Моя приятелка има същия модел от няколко месеца и е много доволна.

# 2 853
Някой да има този модел АЕГ ? По характеристики ми се струва добра, има необходимите програми които искам, но ми се иска да чуя мнение от хора, които я ползват /или съседни на нея модели/.

Моят модел е 9кг и тъч дисплей за управление. Имам я от  година и половина, много съм доволна. След като сменихме пералнята с нова, пак на аег 9кг/1600 оборота, времето за сушене намаля наполовина. Старата пералня беше на макс 850 оборота и каквото и да правех дрехите си излизаха вир вода.
Най-често използвам екстра сухо сушене на памук като прането е микс от памук и синтетика. Не ги деля на материи, както и на цветове. Използвам кърпички за улавяне на цвят. Всичко излиза сухо. От другите програми ползвам много сушене на чаршафи и завивки.

# 2 854
  • София

Не се разбира Whirlpool или АЕГ е проблемния уред?
[/quote]
Отговарям след запитване за АЕГ и не виждам смисъл да цитирам предходния пост.
И не е проблемен уредът, а е леко разочароващ.

# 2 855
Здравейте,тепърва започвам да чета темите назад,за да разбера какви параметри да търся в избора.
На мен ми се налага да купя т.к. детенцето ми е с атопичен дерматит и не ми позволяват да суша навън т.к.полепвали по дрехите разни бъцили от гълъбите.Разбрах,че клас А се среща рядко при параметрите им,и трябва да е с термопомпа и конден.
Ще съм благодарна за всякакъв съвет и споделен опит.

# 2 856
Днес в Техномаркета загледах тази сушилня
http://www.tehnomix.bg/product/11215/whirlpool-hscx-90420.html
Параметрите й са доста добри, цената също. Прочетох и положително мнение за този модел в темата. По принцип въобще не си мислих да купувам нещо на тази марка, но характеристиките й са хубави, а и пише, че е произведена във Франция. Сега отново съм в чуденка  Thinking

Аз от днес съм с нея:) Като се върна от работа ще я пробвам-нямам търпение.

# 2 857
  • Бургас
Параметрите й са доста добри, цената също. Прочетох и положително мнение за този модел в темата. По принцип въобще не си мислих да купувам нещо на тази марка, но характеристиките й са хубави, а и пише, че е произведена във Франция. Сега отново съм в чуденка  Thinking

Ще чакам отзиви  Grinning

# 2 858
Аз като ходих в магазина за втора употреба перални и сушилни, човека там ми каза, че най-кофти марки били Indesit и Whirlpool , а си бях харесала точно този модел на Whirlpool и сега ми е много трудно да реша каква да вземем

# 2 859
Аз като ходих в магазина за втора употреба перални и сушилни, човека там ми каза, че най-кофти марки били Indesit и Whirlpool , а си бях харесала точно този модел на Whirlpool и сега ми е много трудно да реша каква да вземем

Как в този магазин втора употреба, имат точно новия -"кофти " модел на Whirlpool ? Кога остаря ,че го продават вече? Аман от разбирачи  Sick

# 2 860
  • София

Shocked   Ноември я купихме за 1150лв. Иначе съм доволна. Май някои дрехи се посвиха, но това е до качество на дрехите според мен. Основно използвам програмата с нарисуваните дрешки на дисплея. Кърпи и спално бельо на първата програма. Голями горни чаршафи-торби самостоятелно на програмата за голям артикул. За сметката на тока мисля, че няма голямо отражение. Не мога да кажа, защото зимата по принцип плащаме много високи сметки. Ще сравня лятото. В заключение мога да кажа, че сушилнята по принцип е незаменим домашен помощник.

# 2 861
  • София
Голяма ли е разликата с големината на барабаните между 8 и 9 кг. при АЕГ?

# 2 862
  • Бургас
Здравейте, не успях да прочета цялата тема и се извинявам, ако е писано.
Има ли някой, който да има сушилня с функция гладене с пара и доволен ли е? Става ли за ризи и трябва ли след нея да се глади пак?
Можете ли да ми препоръчате марка и модел?

# 2 863
Има ли някой, който да има сушилня с функция гладене с пара и доволен ли е? Става ли за ризи и трябва ли след нея да се глади пак?

Ще се минеш, ако си купиш само с функция гладене с пара. Има и такива, които  окачват ризите в гардероба.

# 2 864

Ще се минеш, ако си купиш само с функция гладене с пара. Има и такива, които  окачват ризите в гардероба.
   newsm20  Взе ми думите от устата, хохохо.

Общи условия

Активация на акаунт