Избор на сушилня - 5

• 474 673
  • 3 120
  •   1
Отговори
# 2 925
В допълнение сега си отворих инструкцията и там не пише за трети филтър.
Благодаря!

# 2 926
Здравейте , Tigra 77. Имам същата сушилня и не знам да има трети филтър. В книжката за инструкция за употреба не пише ли дали има? Аз съм изключително доволна от уреда , пу-пу.
И аз имам същата сушилня и не съм забелязала, или прочела да има трети филтър  Rolling Eyes
Вие на кои програми сушите най-често? На колко оборота центофугирате? Понякога остава ли ви влажно пране?

# 2 927
  • София
Най-често суша на програма микс за гардероб.

# 2 928
  • Манчестър
Моята сушилня е Беко и знам,че има много недоволни от марката, но за мен е идеална. Най-често я ползвам на програма памук за гардероб и ги вадя абсолютно сухи. Ако има анцузи на сина ми или други подобни по дебели дрехи, пускам допълнително за още 10 мин.
Пералнята ми е Хотпойнт и центрофугира на 600, 800, 1000 или 1500 оборота. Винаги пускам допълнително центрофугиране дори и за 1500 оборота.

# 2 929
  • София
Моята сушилня е Беко и знам,че има много недоволни от марката, но за мен е идеална. Най-често я ползвам на програма памук за гардероб и ги вадя абсолютно сухи. Ако има анцузи на сина ми или други подобни по дебели дрехи, пускам допълнително за още 10 мин.
Пералнята ми е Хотпойнт и центрофугира на 600, 800, 1000 или 1500 оборота. Винаги пускам допълнително центрофугиране дори и за 1500 оборота.
За колко време ти суши памук след 2 центрофуги по 1500 оборота? И има ли ТП или не?

# 2 930
  • Манчестър
За колко време ти суши памук след 2 центрофуги по 1500 оборота? И има ли ТП или не?

Не мисля,че има ТП, но ще проверя. За сушенето, ще засега точно следващия път, но не мисля,че е повече от един час.

# 2 931
  • варна
И аз съм с Беко - 7кг. Ценрофугирам на 1200 оборота /това ми е максимума на АЕГто/. Правя го веднъж. Памука суши за час. Ако суша спалното бельо и съм сложила потничета и чорапи на детето.. често ги търся в плика и да остава лекааа влага. Но винаги след като свърши програмата ги вадя, сгъвам прилежно и оставям в лигена да престоят 2-3 часа. Така от топлината се изправят и не се се налага да ги гладя. Хем и леката влага изчезва.
Предстои ми покупка на пералня. Ще си взема Беко този път.

# 2 932
  • Русе
И аз съм с Беко - 7кг. Ценрофугирам на 1200 оборота /това ми е максимума на АЕГто/. Правя го веднъж. Памука суши за час. Ако суша спалното бельо и съм сложила потничета и чорапи на детето.. често ги търся в плика и да остава лекааа влага. Но винаги след като свърши програмата ги вадя, сгъвам прилежно и оставям в лигена да престоят 2-3 часа. Така от топлината се изправят и не се се налага да ги гладя. Хем и леката влага изчезва.
Предстои ми покупка на пералня. Ще си взема Беко този път.

Щом е толкова кратко сушенето, явно е без ТП. Моята е със и суши около 1,5ч, ако съм я понатъпкала, около 2 ч. На 1200 пера.

# 2 933
И моята суши памука за час, а е с ТП

# 2 934
  • Русе
И моята суши памука за час, а е с ТП

Сигурно не я тъпчеш като мен Simple Smile. Че моята често прелива, все тъпча. Знам, че не е хубаво, ама ... Simple Smile

# 2 935
И това е възможно
Даже си мислех да напиша, че всеки пере различни неща и по различен начин  Peace  Та е доста относително  Peace

# 2 936
  • Русе
И това е възможно
Даже си мислех да напиша, че всеки пере различни неща и по различен начин  Peace  Та е доста относително  Peace

Да, зависи естествено какво переш, както и други са писали при чаршафи, дебели ластици, колани на дънки, се случва да има леко влажно, но рядко като цяло.

# 2 937
Най-често суша на програма микс за гардероб.

и аз или на тази или на която е посочена, че ги вади сухи като за гладене.

# 2 938
Здравейте!Имам сушилня BOSH от около 1 месец досега не е мигал easy clean филтъра а вече трети път мига макар, че старателно го почистих както е описано в инструкциите и пак ....някой да имал подобен проблем или идея !?

# 2 939
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте!Имам сушилня BOSH от около 1 месец досега не е мигал easy clean филтъра а вече трети път мига макар, че старателно го почистих както е описано в инструкциите и пак ....някой да имал подобен проблем или идея !?

Моята е Бош ... Чистя след всяко използване контейнера за вода и филтъра , в който се събират власинки ... Пише, че е със самочисващ се н'ам какъв филтър ... Може ли снимка на този филтър, за който питаш?

Общи условия

Активация на акаунт