Бурята~~La Tempestad~~Тема 8

• 22 669
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,Дами и Тони пак Mr. Green

Тони
Скрит текст:
,котка по гръб пада ли,та аз Joy Joy Joy мен хич и не може да ме очуди ..но не съм очаквал Mr. Green..нека си пише като иска живи и здрави...разминават ни се вкусовете

# 61
Това със изясняването..може и едностранно да е било,то и на мен са ми се изяснявали...но когато си е едностранно,а ти си ..си заживял вече в някакъв свят,изграден на някакви "основи"...

ако всичко беше изяснено,защо са тези мъки по туитър  сега...неща,които упорито се криеха излизат...на яве...не че и иначе не беше очевадно впрочем Peace

между другото в тази 13 серия дамян беше уникален,много беше силно това,като игра Peace

# 62
Здравейте,Дами и Тони пак Mr. Green

Тони
Скрит текст:
,котка по гръб пада ли,та аз Joy Joy Joy мен хич и не може да ме очуди ..но не съм очаквал Mr. Green..нека си пише като иска живи и здрави...разминават ни се вкусовете
За теб знаем,че не падаш по гръб Joy Joy ...но ти все пак гледай да не практикуваш много свободни скокове Joy Joy Joy

и не разбрах защо ме поздрави с Белинда-егоистка Mr. Green на такава ли ти приличам Joy Joy

# 63
Не не затова,просто знам,че харесваш белинда и това намерих...

но ако трябва личностно да те поздравявам,ще е с тази преккрасна песен,на която танците са повече от перфектни и нищо повече Mr. Green
Скрит текст:

Левия едностранно ли се е изяснявал Thinking..ей мойто момче вкус ти липсва,вкус...

# 64
Добре в този извънсериален сериал...имаме дамян,марина и естерсита....а ернан..къде ще го търсим или Наваретко ще изпълнява ролята Joy Joy Joy Joy

тук да се види,че хубаво сме се подхванали Mr. Green...ако все пак някой още има някакви съмнения,но едва ли hahaha hahaha

живи и здрави и двамата поотделно май Mr. Green
Химена наистиназаслужава по добро съгласен съм с вас Дами,не е жена,която ще се примирява с чуждите деца и второто място....
Уилката и без това няма смелост май,за нещо по голямо...децата пак щяха да са си негови...но по-добре тей да им се радва и на тях и на силикона...и живи и здрави Wink

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 19:30 от tonivas82

# 65
Тони,съмненията се изчерпаха вече hahaha hahaha не остана за къде Joy

Ей по един въпрос да видя единодушие тук... Joy прецедент Joy Joy

Хора от много автобиографичност...да не стане проблем Joy Joy Joy

# 66
Миме,те на автобиографичност могат и филма отново да изкрат Joy Joy Joy
впрочем за нощните мъки в днешната серийка май имахте леека компенсация  Mr. Green

Joy

# 67
# 68
"Бурята"-епизод 82:в

# 69
Любители на HD снимките има ли Mr. Green Mr. Green

извън кадър

извън

извън

извън

в кадър вече

извън кадър

извън кадър

извън кадър

извън

извън

извън

извън

# 70
Кате,с твоето Извън..мен ме изкара Извън... hahaha hahaha може ли пък все лоши новини от теб Mr. Green..

# 71
Нваретко значи продължавам да те сюрпризирам неприятно Joy Joy

S E L E N A ‏@kariimyy 9m

Amar a alguien TANTO; hasta el punto de ser feliz, SABIENDO QUE ES FELIZ SIN TI. #Esto

обичаш някого толкова,че си на крачка да бъдеш щастлива,знаейки,че е щастлив без теб..

Тази Карими не е обвързана само да кажа... Mr. Green

S E L E N A ‏@kariimyy 2m

Probablemente se puede dudar de lo que se lee, incluso de lo que se oye; pero nunca se duda de lo que se ve. Y yo se lo que vi 😊😉😁👌😂😱😈🙈🙉🙊🔥👏👊

Възможно е да се съмнявате в това,което четете и чувате,но не се съмнявайте в това,което се вижда...и аз вече го видях...

# 72
Кате,твоето извън и мен този път ме изкара леко извън Joy Joy

в добавка ...с новите мисли...муцка.. човек на никъде вече smile3511

# 73
S E L E N A ‏@kariimyy 2m

No hay duda que lo que tiene que ser; SERÁ.. Eres la cochaaa más hemochaaaaa del mundo @ximenanr 👑👧👸👏😭😱💗😁 #Destino pic.twitter.com/M0I6HMyEcv

Няма съмнение,че каквото трябва да стане,просто става..ти си най хубавото нещо на света...съдба..

# 74
От скаираните статии разбрах ново само,че семейството обсъждали Дженифър Лопез,да им е кума

Mr. Green

един и същ пол...а каква разлика в цветовата гама Shocked

Общи условия

Активация на акаунт