ЮЛСКИ бебета - тема 16

• 24 948
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Каши давам на Хип и Слънчо.

# 691
Честит празник и от мен!!   bouquet да сте живи и здрави и дълги години обичани и уважавани от децата и семействата си(в това число и свекитата Mr. Green)!

Пина, честит рожден ден!!  Tada Пожелавам ти освен много здраве и семейно щастие, да имаш възможност да обиколиш света и да посетиш всички интересни места, за които си мечтаеш!!

Честито и на именниците!!! И те да са живи и здрави и с гордост да носят името си!  bouquet

Скрит текст:
Пък аз да ви споделя последния си опит с кърменето - и аз си мислех, че проблемите с бучките и запушванията са останали зад гърба ми, но не би. От два дни лявата ми гърда взе че се втвърди от страни и стана болезнена. Слагах студени компреси и като че ли поотпускаше. Пробвах да цедя на ръка, но нищо не излизаше. И сутринта излизам от под душа и докато се подсушавах, гледам нещо ми белее между каналчетата. Е чак сега разбрах що за чудо са блистерите. Отчоплих го внимателно и докато се усетя, така шурна...като притиснах леко втвърдения участък, направо на постоянна струя изтече. И воала - пак всичко точно. Мен нали ме рязаха по същата гърда и явно много се бях притеснила, та сега от сутринта ми е едно екзалтирано....много съм щастлива, че толкова лесно се "отпушиха" нещата и не се стигна до проблем.

# 692
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Пине  newsm59 много здраве,много усмивки,само положителни емоции и нека всяко твое желание се изпълва с лекота!

# 693
Честит празник на всички майки, съпруги, прекрасни и можещи жени с пожелания да сте все така вдъхновяващи, подкрепящи, знаещи. Бъдете обичани и излъчвайте обич! Бъдете щастливи и усмихнати!

# 694
Добро утро мами и честит празник!
Благодаря ви за подкрепата и милите думи.Ходихме за 3 мнение ,диагноза доброкачествена миоклония.
С възраста трябва да се израсте  по мнение на лекаря,имало много деца  с такова потреперване.
За всеки случай забрани да слагаме ваксина на този етап и трябва да я наблюдаваме.Надяваме се да не се стигне до изследванията за епилепсия.
Определено съм много по-спокойна и гледам положително.От стара Загора сме и бяхме при др Панов.
Ще се радвам да ме добавите във facebook.

# 695
Добро утро  Hug
Честит празник, юлски мами! Да сме живи и здрави и много щастливи и обичани жени   bouquet

# 696
Мадлен, Джули радвам се, че всичко е наред !

Честит празник ! Желая ви здраве и сили, за да сте все така прекрасни майки и любими !

Пине, Честит рожден ден !  bouquet

Снимки като се върне Близначето, че май само тя беше с фото  Simple Smile

# 697
  • Перник
Момичета Честит 8-ми март. На всички пожелавам да сте здрави, щастливи и много обичани
Честит иман ден на всички Теди-та   bouquet
Пине ЧРД да си много здрава и обичана   bouquet

juli-87  радвам се, че са те поуспокоили малко поне. Този предишния лекар е за разстрел направо #2gunfire . Дано всичко се оправи с времето и го израстне

# 698
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЙКИ ТУК! реших,че това стихотворение на Вазов  най -добре показва какво е да си майка  Hug
 newsm51
МАЙКА МИ
В рояка спомени свещени,
де моя дух сега се губи,
сè твоят образ въжделени
 духът ми, майко, среща, люби.

Ти люлката ми си люляла
 със песни жалостно-упойни,
над мен по цели нощи бдяла
 през мойте нощи безпокойни.

Под твоето крило растял съм,
наяквал съм под грижи мили,
от твойта реч и взор черпал съм
 и радост, и духовни сили.

Душата ми от теб научи
 да мрази, да обича страстно,
от твоята душа засучи
 любов към всичко, тук прекрасно.

Ти ме роди, но ти ми даде
 и светлото, що в теб блещеше,
ти и човека в мен създаде -
ти два пъти ми майка беше

# 699
Ние се поизгубихме доста време от форума с Тиана!! А вчера имах една страшна двучасова операция на долен мъдрец -не искам да ви казвам какъв кошмар-бих родила 10 пъти нормално от колкото да преживеч този ужас отново ooooh!. сега се възстановявам...но получих алергична реакция от пеницилина в АБ и го спряха сега съм на нурофен, абе страшна работа-сега пак си кърмя защото приключих с АБ. ( за капак имам чувството ,че майка ми е влзнала в критическата, тази жена се промени изцяло към лошо и не мога да я позная и си говорихме с татко вчера и наистина и той мисли че нещо има в поведението й , все едно друг човек , но за това ще пиша по-късно ).Връщам се да ви чета и да влезна в крак с дискусията, че просто нищо не съм прочела.

# 700
  • София
Честит Рожден Ден на Пина! Каквото й желая, го желая от сърце!  bouquet Hug
juli-87, чудесни новини, чакахме те да се появиш Hug Джули, мислили ли сте да дойдете и до София на някакъв етап?
Flowertot , много ми стана мъчно. Аз съм с дентална фобия и нисък праг на болка. Уж съм с акъла си, но веднъж, докато ми вадеха нерв /мм, сестрата и лекарката буквално се бореха с мен на стола/ си мислех: по-добре да умра, тия мъки не ги издържам. Жела я ти бързо възстановяване! Hug

Честит Празник Скъпи Момичета!
http://vbox7.com/play:47355e48

# 701
  • varna
Добрутру Simple Smile
Агнес, и при нас са три даже, обаче тоя на центъра никога не е толкова зареден като другите два в кварталите и почнахме там да ходим. А при закачените дрехи не гледам, затова явно не съм го скив.
Честит 8-ми март девойки, живи и здрави да сте  bouquet
На именичките ни също честито!
Пине, ехе, на каква дата си се родила само - ЧРД! И аз ти пожелавам да сбъднеш мечтите  bouquet

# 702
Варненки ,дайте снимки от срещата ,че много искам да ви видя:)
Лъки ти имаш ли фейсбук ,нямам те в приятелите си  newsm78
Днес сутринта пак имах Т ,но Петенце ми подари зюмбюлче и всичко ми мина Blush
ДНес ще прекарам празника по пижама вкъщи.Едни пържолки ще метна на фурната и това ще е.
Честит празник на всички Тедита и Тошковци ,Теодоровци Hug
Тонката не му дреме ,че е 8 март ,преди малко заспа с много рев.А сутринта се събуди целият омазан в сополи ooooh!Поне спа добре.Има 5 зъба вече ,май сме първенци Crazy Crazy

# 703
Gina ,надяваме се да не се стигне до там да обикаляме лекари .Ако може някой да ме добави към групата. https://www.facebook.com/julieta.petrova2?ref=tn_tnmn

# 704
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Иии и аз си имам зюмбюлче от Марти и сополи от Маги  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт