ЮЛСКИ бебета - тема 16

• 24 956
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
 Никаде не писахте къде и кога за среща...както и да е

# 676
Нели, личната каза, че са му добре изследванията и не вижда нищо притеснително в резултатите. Мерси, че попита и за разясненията.  Hug
Днес го заведох най-накрая за прословутото манту - уф!, три дена път с камили до центъра. Нещо ептен съм отвикнала да шофирам и сега си карам едно лежерно и спокойно...все едно за никъде не бързам, а преди бях все на газ-спирачка....чудна работа.

Луиза, радвам се че е добър резултата от прегледа на Думбо. Дано и на Ого да му мине така добре при кардиолога.  Praynig
Ние стерилизирахме само първите седмици, но то и малкия е на кърма. Ама като се има предвид как лапа всичко, до което се докопа...
Джули, стискам палци да е добре детенцето и само да са те наплашили. И на мен ми звучи несериозно да ти каже подобна диагноза без изследвания - направо е за пребиване този лекар така да те стресира.
Джалина, и твоя лекар е за пребиване! Какво е това: "ако се задуши, викай линейка"?!?!? Shocked

Близначе, да ти е жива и здрава Калина, много да те слуша и много да ти помага, пък ти по-малко да й се ядосваш.
Хайде дайте малко снимки от тази прословута Варненска среща. Ох, искам и аз във Варна пък!

Gina, и Криси спи при нас в спалнята, ама аз на студено не обичам да спя, татко му пък все мрънка, че му е топло, та 20 градуса ни е компромиса за нощната температура на къщата, но на леглото на малкия термометъра обикновено показва между 21 и 22.

Аз царевицата мисля да му я дам на каша от брашно царевично, пък по-нататък и качамак може да опита. Аз качамака за себе си го открих съвсем на скоро - свекърва ми ми направи и съм приятно очарована от него. Та мисля и за напред да правя и за мен, и за малкия. За сега сме още на ориз, после на елда и идва царевицата и така по дългата редица до пшеницата.

Дени, той още не е стигнал до елда, сигурно другата седмица ще му я дам. Той от скоро е и на каша. Ние почнахме по-късно и го караме полека.

Ахи, виждам те!!! Пиши как сте.

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 19:07 от gemavar

# 677
Ние пак сме на АБ,изненадааа #CrazyДнес го водих на лекар и потвърди ,че състоянието му е такова сополиво от зъбите.Текат му сополи като река.Изписа АБ за всеки случай ,ако вдигне Т през уикенда и ето ,стана от сън в 19 часа със 38,5.Аз ,нали и аз съм Т ,та изобщо не го усетих на допир ,добре ,че майка ми го гушна ooooh!Сега и тримата сме болни,иде ми да се гръмна вече  #Crazy

# 678
Данче съжалявам. Вие се разсипахте от болести  Rolling Eyes Дано бързо да се опрявяте  Hug

Ние с Ого днес отидохме до поликлиниката, обаче! то голям народ при докторката. А тя явно и доста бавно преглежда. Имаше записани за видеозон и първо тях преглеждаше. Ние които нямаме видеозно трябваше да чакаме. На Ого му се доспа, а то и аз реално го събудих, за да тръгваме. Та накрая след 2 часа кибич там се отказах. Ще го водя понеделник, когато няма да има записани за видеозон.
После пък минах през Мола да купя едно пюре за Ого, че нямах време днес да му готвя. А и бях спряла в подземния му паркинг. Ми той тоя Мол празен. В ДМ имаше 5 пюрета и с изтичащ срок на годност при това. В хранителния магазин почти всичко пак с изтичащ срок, а самия магазин почти тотално празен  ooooh! Грабнах някакво пюре и излязох. Не че Ого го изяде както беше гладен, но поне се нацока.

# 679
  • София
Луизе, браво за добрите новини! Аз си мислих, че тези самари са доста по-евтини, но явно сериозно съм се заблудила. Видях под наем, за три дни е 10лв. Депозит 120лв.
Танче, Честит Рожден Ден на Калина!
Данче, много боледувате, дано когато оздравеете скоро да не боледувате пак!
Ясен спи с боди и гащиризон. В чувалче и завит с тънка пелена. Температурата е 20-21 градуса.
Аз с това ядене го закъснях. Не иска да яде пюрета освен плодови. Рядко да хапне малко или попара. Дано по-бързо да избиват тези зъбки.
Аз мисля прясно мляко да дам малко и след това мляко с ориз или мляко с ориз и плод.
Днес направих ориз, спанак, малко коприва и няколко зрънца грах, които обелих. Но за съжаление не го яде.

# 680
  • Перник
Данче, много гадно с тия болести. Какво стана с вас, вярно се разсипахте. Бързо оздравяване и да ви е за последно тая година

Лъки направихте ли снимки. Дайте малко да изплакнем очите и ние пък

По TLC в момента дават ,,Всяка минута се ражда нов живот,, ако за някой е интересно. Аз много го гледам още от бременна

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 22:04 от Румяна88

# 681
Що белите царевицата и граха? ДА не мислите, че в готовите пюрета някой си е играл да ги бели?

# 682
   Ехоо, тук съм, Джине, Гърлче Hug!Чета ви набързо, но пак нещо съм го закъсала откъм време и не смогвам да пиша.
Руме, сажалявам за неуспешната ти бременност, мога да ти пожелая всяка следваща да бъде с щастлив финал. Hug
Джули, Луиза, дано при вас да е наред всичко и занапред да имате само щастливи мигове з децата. Hug
Данче , дано се оправите бързо и болестите да останат зад гърба ви вече Hug
Близначе, честита ти рожденичка!Непременно да разкажеш за реакцията и, след като си разбра подаръка.
Глупи, честита ви годишнина, пожелавам ви и диамантена сватба да празнувате заедно!  bouquet
   Иначе ние сме добре, трите ми момичета си прехвърлиха един вирус за няколко дни, имаха сополи, зачервено гърло и не много висока Т, оправиха се бързичко.Сега само Катето има още сополи, но и те отшумяват.
   Скоро пак ще пиша.Прегръдки и спокойна нощ на всички! Hug

# 683
Мисти сега гледах новата реклама на Фанта и се сетихза тебе "досадна съседке" Joy Задълже я гледай. Такаа простотия не е за изтърване  hahaha

# 684
Блицначе, да ти е жива, здрава и щастлива девойката  bouquet

Скрит текст:
След заплахата с мушкатото К. тази сутрин сам свърши голямата нужда. Но много го мъчеше, през нощта приплаква, пъшка, пръцка  Sad големи мъки... предните пъти беше твърдо и като дарадонки, а днес кашесто... явно овесът и тиквата са спомогнали

Досега с кашите е тествал ориз, елда и овес, за по-нататък мисля да му взема има някаква микс с 11 зърна, ще питам все пак доки следващата седмица.

# 685
  • varna
Ей, мислих, мислих, ето пак съм изтървала варненки Embarassed Иначе ние главно по телефона си звъняхме за координация, защото всеки в различно време дофтасваше. Лъки, браво на Евето бе, аз си мислех, че си хапва вече пюрета отдавна  Laughing
Агнес, къде в Кауфланд има такива лигави, че не съм виждала newsm78
Забравих и аз да кажа, че Ема спи с боди с къс ръкав, чорапки и отгоре пижама с копчета отпред от тези тънките. А, има и олекотено одеалце, ама много се отвива, затва я пообличам. Температурата варира между 20 и 22 градуса, зависи навън колко е студено.

# 686
Хера в Русе има два Кауфланда. В този до нас няма такива лигавници. Обаче в другия има  Crossing Arms С доста стоки е така. Незнам защо. Намираха се при закачените дрехи.

Я ме светете каква каша да купя за Ого. Да е хем вкусна, хем евтина, хем и спорна  Mr. Green
Преди купувах за Зар на Слънчо и не беше много лоша. Пшеничената ми беше много любима  Heart Eyes

# 687
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Честит празник, момичета!  Бъдете винаги красиви и борбени.

Маги спи с боди дълъг ръкав и панталонки или чорапогащник. Завивам я с одеяло, но почти 90% от нощта е без него.

Близначе, честит рожден ден на Калина. Да ти е жива и здрава, и все така слънчева

Честит имен ден и на всички Теди-та, Божидари и техните проидводни. Бъдете здрави..

На будните лека нощ, на спящите сладки сънища Simple Smile

# 688
Честит Празник момичета  Hug Бъдете красиви, обичани, желани. Винаги, всеки един ден от годината  Hug

Честит Рожден Ден Пина   bouquet Фейс издайник имам аз  Mr. Green

# 689
  bouquet Честит празник, юлски мами! Да сме здрави, красиви и щастливи!

Пине, честит рожден ден! Горното пожелание за теб е на квадрат  Hug  bouquet  bouquet

Божидар не празнува ли на Йорданов ден?!

ЧИД на имениците!

Общи условия

Активация на акаунт