Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 384
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
А от къде ги взехте?

# 196
Windy,на този балсам за под душа не му ли "заминава" ефекта след като се избършеш-не попива ли в хавлията?

sasi6 , не бих казала, а и аз никога не трия, а само попивам с хавлията. Усещането не е същото както след намазване с лосион, но го няма и усещането за опъната и сърбяща кожа. Със сигурност се чувствам доста по-комфортно, отколкото ако се измия с обикновен душ-гел. Продуктът е перфектен, когато бързаш, още повече можеш да се облечеш веднага, не трябва да чакаш да попива. Екстра е! След като го пробвах за първи път, направо го сложих в графа "попадения". Дадох да тества и на приятелката ми, с която спортуваме заедно. Тя също много го хареса. Peace

# 197
# 198
И аз си взех измиващ гел за лице на Билка с краставица и пъпеш (похвален тук) и съм много доволна, хем измива достатъчно добре, хем не изсушава, а мирише страхотно.

Искам да ви попитам от кои моливи за очи сте доволни напоследък? Трябва ми тъмно кафяв, средно мек молив. И да не е скъп, понеже направих грешката да си взема този https://www.google.bg/search?q=%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BB%D0%BE%D0 … .html%3B266%3B490 и се оказа, че не е за мен - много мек молив с много силен цвят, освен това много се размазваше, ако се опитам да изкарам цял ден с него.

# 199
Изпуснах ви... Peace
Аз съм в издирване пак на добър шампоан за мазни корени.Последно ползвах Гарние фруктис-ония зелените.Не беше лош.

Новата розова Шаума:

# 200
Молива за вежди на Есенс е добър , пробвах го и за очи и нямам забележка. Моят е този в средния нюанс.
http://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/vezhdi/e/product/eyebrow-designer-04/

# 201
....Искам да ви попитам от кои моливи за очи сте доволни напоследък? Трябва ми тъмно кафяв, средно мек молив.........

И аз да се присъединя към въпроса, ползвам тъмнокафяви моливи и все още не съм попаднала на"моя". От ревлонския също не съм доволна, на Seventeen също, последно купих един на Астор, и той не ме кефи, като че ли най-добър ми е на Max Factor, ще трябва пак такъв да си купя, че ми свършва, и в крайна сметка опирам май до Golden Rose. Laughing

Скрит текст:

# 202
  • Пловдив
REAL_WOMAN   bouquet ще го пробвам...Сега купих другата с кератин.

# 203
  • Варна
От силиконовите моливи на Импала съм виждала много хубаво,тъмно кафяво Peace

# 204
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Моливите за очи на Импала  Peace

# 205
Може ли отзиви като придобиеш такива   bouquet

# 206
Може ли отзиви като придобиеш такива   bouquet
Аз вече имам.  Simple Smile
Измива добре, но слагам по много - напълвам си дланта. Корените са чисти, дължините не стават много меки, но не се дехидратират и не се заплитат, което мисля, че е по-важното. Ползвам и балсама. 3-4 дни ми издържа косата без грам омазняване.

# 207
Много благодаря   bouquet И аз имам бързоомазняващи се корени.. А твоята коса каква е по принцип?    bouquet

По темата- доволна съм от лаковете на есенс, с база и топ лак ми издържат по 4-5 дни без проблем.

# 208
Много благодаря   bouquet И аз имам бързоомазняващи се корени.. А твоята коса каква е по принцип?    bouquet

Моята е много дълга, гъста и къдрава, но в корените се омазнява.

# 209
Windy,на този балсам за под душа не му ли "заминава" ефекта след като се избършеш-не попива ли в хавлията?

И аз съм много доволна от тези лосиони за под душа на Nivea. Ползвала съм и белия и тъмно синия, май тъмно синия ми допадна повече, защото хидратира повече от белия. След душ кожата е мека и усещането е приятно, но не е лепкаво като след лосион. Както се казва в рекламата направо се обличаш и излизаш, наистина е за мързеливи красавици  Laughing

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт