Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 411
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
Аз пък само с гел си почиствам лицето  Rolling Eyes Най-най-доволна съм от Билка, но доста ми изсушава, та и търся заместител напоследък.
Доволна съм от пяната на Лавена, която някой показа по-горе, напоследък ползвам на Beauty Formulas една с краставица - става, но не ми почиства супер-дупер добре Simple Smile След нея минавам с тоник или мицеларна вода.
Всички почистващи средства на Елеа са много добри и меки. Чистят без остатък и не пресушават кожата. Винаги след измиване си обтривам лицето с памуче с тоник, което остава чисто, ако съм ползвала Елеа. В момента съм с пяната със здравец, но и кремът с роза е хубав.

Един глас и от мен за Елеа, много съм доволна от гелчето им с орхидея (синята им серия), това е първият гел, който почиства идеално без да пресушава  Peace

# 376
Гел-пяната с бръшлян на Лавена за измиване на лице я има в Елитис и добре заредените козметични магазини, в Лили - не съм виждала.
 На мен мн. ми хареса, бих я взела отново.

# 377
  • Бургас
Ясно, явно не може да спра едното за сметка на другото..благодаря ви Wink

Дори в козметичните салони почистването на лице се прави с тоалетно мляко - не с пяни и гелове. Явно има защо.  Wink

И ти си права, не се замислих за това  Laughing
Не са ми почиствали лицето в козметичен салон с тоалетно мляко от 7 години поне. Не ходя в скъпарски салон, в нормален средна класа квартален.
Ако като мен си миете лицето под душа, първо един свестен дегримьор по очите, после миене с гел. Елея е добър вариант. Ако се ползва очен грим средна или висока класа, или добре пигментиран Голдън Роуз примерно, има да търкате с мицеларна вода до хубаво раздразване... Mr. Green
Почистване с тоалетно мляко работи добре при дамите със суха кожа.

# 378
*DiDora*, не мога да ти кажа със сигурност, тъй като не пазарувам от Лили.  Embarassed

# 379
  • Belgium
И на мен не са ми почиствали лицето с тоалетно мляко от години при козметичката ми.
Салонът е висок клас.

Аз си почиствам грима с мицеларна вода, после с крем-пяна и след това слагам трифазен тоник. Зачудих се, след всяко слагане на грим ли влизате под душа? На мен ми се е случвало да сменям грим и по 2-3 пъти на ден, така че не бих го мила под душа.

# 380
  • София
Не съм виждала трифазен тоник. Лу, може ли някаква марка такъв да посочиш.

# 381
  • Belgium
Циндил-Пиндил, ето го трифазния тоник  Laughing

La Prairie Advanced Marine Biology Tonic

# 382
  • Варна
Зачудих се, след всяко слагане на грим ли влизате под душа? На мен ми се е случвало да сменям грим и по 2-3 пъти на ден, така че не бих го мила под душа.

Сутринта се гримирам и като се върна от работа се разгримирам и влизам да се къпя. Не съм фотомодел, та да ми се налага гримиране по няколко пъти на ден.   Simple Smile

# 383
Зачудих се, след всяко слагане на грим ли влизате под душа? На мен ми се е случвало да сменям грим и по 2-3 пъти на ден, така че не бих го мила под душа.

Сутринта се гримирам и като се върна от работа се разгримирам и влизам да се къпя. Не съм фотомодел, та да ми се налага гримиране по няколко пъти на ден.   Simple Smile
То е до мерак, не е само да ти се налага.  Laughing Laughing

# 384
  • Belgium
Киса, повярвай ми не само на фотомоделите им се налага  Wink

П.П. Извинявам се, че пуснах снимка на скъп продукт в тази тема.

# 385
  • София
 Sunglasses Лу, тежка артилерия извади

# 386
  • Варна

На кой още, че ми стана интересно?

# 387

Като си със супер мазна кожа знаел ли колко държи грима? Ако се гримираш сутринта за работа и вечерта трябва да излизаш, като нищо ще ти се наложи да го махнеш и да се гримираш наново. Защото лъщиш като тиган на месечина.  Laughing

# 388
  • На ръба..
И за да не съм само консуматор споделям нещо, от което съм доволна. Ползвам го 2-ри месец вече - Маслото на икаров за нокти.

http://static1.framar.bg/product/icarov-nokti.jpg

# 389
  • Belgium

Няколко примера - актьори, водещи (не само телевизионни, но и на събития), организатори на събития и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт