Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 248
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
щом ти харесва, няма значение цвета на косата ти, вземи си го  Wink

Peace
Според мен по-скоро кожата е от значение. Затова пробвай на твоята как ще стои и прецени.

Като споменахте парфюм се сетих за един евтин, който много обичам Simple Smile
Ето го. 12-13 лв. е в DM.

Това са имитации , същите ги има в Лекси .

# 526
Аз от евтините парфюми много харесах българските Pretty lady имам люляк невероятен е,трайността е цял ден при мен,другите като аромат не ги харесах -има жасмин,момина сълза,роза, но люляк обожавам и сега пролетта си го подносих пак. Струват 8 лв 50мл.Също харесвам много Sweet candy в ДМ много много трайни-имам Ягодка и Трюфели, а има още 2 вида,които също не са лоши.

# 527
# 528
Аз съм го ползвала. Няма кой знае какъв ефект върху пъпките, аз мажех локално. Лошото е, че има избелваща съставка - боракс, и на мен ми направи пигментни петънца. Та за това го спрях. Но за тази цена можеш да го вземеш и да го пробваш за няколко дни.  Peace

# 529
Интересува ме тези продукти Делиа, къде в София сте ги виждали има интересни неща, но никъде не съм ги срещала...
И аз се присъединявам към това питане. Освен мицеларен лосион, друго тяхно не съм срещала.

# 530
  • Варна
Като споменахте парфюм се сетих за един евтин, който много обичам Simple Smile
Ето го. 12-13 лв. е в DM.

Не се сърди, човече, лек аромат ли е? Има ли начин да се пробва? Рядко ходя в ДМ, не ми е по маршрута. Peace

Лабрекс, в Кауфланд го има, вчера го гледах за 10.99 лв. На мен не ми хареса.  Grinning

# 531
  • русе
Аз съм го ползвала. Няма кой знае какъв ефект върху пъпките, аз мажех локално. Лошото е, че има избелваща съставка - боракс, и на мен ми направи пигментни петънца. Та за това го спрях. Но за тази цена можеш да го вземеш и да го пробваш за няколко дни.  Peace
Благодаря ти за бързия отговор.Ще го купя стига да го има в аптеката де.

# 532
И аз съм го пробвала, кой знае какъв ефект от описаните не видях.. Но при всеки е различно, при тази цена не пречи да пробваш.

# 533

Да попитам - някакви бежави (телесен цвят) блестящи сенки, но да са до 3 лева максимум и да са едноцветни? Гледах в Елитис, но има само комбинирани и скъпи над 4 лева Sad В евтините магазини също няма дори и бежави + комбинирани  Sad

Сега минах през Елитис, ами то наистина пълна скръб откъм сенки, освен аз да не съм гледала на правилното място ...  Tired Имаше само едни, сред които имаше такова бежово, каквото търсиш за 2лв, малка кръгличка кутийка с 2 нюанса на много светло бежово, но не бяха блестящи, като цяло не мисля, че си заслужават, повечето бяха доста натрошени ...
Благодаря  bouquet
Съгласна съм, пълна скръб е.... Сутринта изненадващо се озовах пред един Елитис - еми влязах и излязох без нищо. Тези дето бяха в рекламата ги нямаше.  ooooh! Имаше едно много хубаво бежаво, но беше колкото нокътче на бебешка ръчичка+ още 11 цвята крещящи тъмни сенки...Дори и сред скъпите марки нямаше такова бежаво. Но през уикенда ще мина през един друг и ако там няма Crossing Arms

# 534
  • София
Защо не погледнеш единичките на Флормар? Има много красиви цветове, по около 3 лв са- зависи от магазинчето.

flormar # 14

Сега са в нови черни опаковки

Скрит текст:

flormar # 15 е също много красива и по-светла

# 535
Защо не погледнеш единичките на Флормар? Има много красиви цветове, по около 3 лв са- зависи от магазинчето.

flormar # 15 е също много красива и по-светла

Ама аз точно 14# номер на  Флормар,  търсих по съвет на една съфорумка, ама го нямаше в магазина. И 15 ми харесва, но там имаше само от 1-9 Sad Както и да е, ще мина през други магазини. Поне вече знам какво търся   bouquet

# 536
  • Сoфия
Аз от евтините парфюми много харесах българските Pretty lady имам люляк невероятен е,трайността е цял ден при мен,другите като аромат не ги харесах -има жасмин,момина сълза,роза, но люляк обожавам и сега пролетта си го подносих пак. Струват 8 лв 50мл.Също харесвам много Sweet candy в ДМ много много трайни-имам Ягодка и Трюфели, а има още 2 вида,които също не са лоши.
Извинявай, но да те попитам от къде мога да си купя такъв парфюм, за Pretty lady става въпрос?
Ог години си търся парфюм с аромат на момина сълза, въпреки, че люляк и жасмин също звучат добре.

# 537
Извинявай, но да те попитам от къде мога да си купя такъв парфюм, за Pretty lady става въпрос?
Ог години си търся парфюм с аромат на момина сълза, въпреки, че люляк и жасмин също звучат добре.

Къде са по 8 лева ?!  Rolling Eyes Аз ги знам за по 4,80 същите!!!

В магазините http://www.shiho.eu/about_us/ Много е хубав люляка наистина и дълготраен

# 538
Момичерта моля ви препоръчайте ми хубав заздравител за нокти... бях си взела един на Авон ама не съм много доволна. Цепят ми се ноктите и като пораснат малко и се чупят пък не са от най меките...  Rolling Eyes  ooooh!

# 539
Момичерта моля ви препоръчайте ми хубав заздравител за нокти... бях си взела един на Авон ама не съм много доволна. Цепят ми се ноктите и като пораснат малко и се чупят пък не са от най меките...  Rolling Eyes  ooooh!

Мисля, че е по-добре да си купиш на само заздравител за нокти, ами и някакви витамини, за да подсилиш вътрешно организма си.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт