Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 273
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Darlita, наскоро пих витамини/минерали на Doppel Herz, имат специална комбинация за коса и нокти.
 И върху двете имаха видим ефект

Струват 8-10 лв. за 30 капсули.

# 556
По темата, която сте започнали  - аз съм много доволна от този продукт:
Ползвам го и за база и за топ. Взех го съвсем случайно, но се оказа много добро попадение. Има и други видове, които не съм пробвала. Като ми свърши този задължително пак ще си взема.
Днес минах през ДМ и си пръснах от този парфюм Cash, но лично аз не намирам никаква прилика нито Lady Million, нито с Givenchy Le secret. А аз обожавам втория и си го ползвам почти ежедневно от край време. Пък може и на моята кожа да не стои както трябва  Rolling Eyes А и силната спиртова миризма в началото направо ме подлуди  Joy

# 557
Благодаря ви момичета за безценните съвети.... Страхотни сте!
Начинът на лакиране ми е следния заздравител, лак , топ лак!
и аз съм чувала това за рязането и не ги режа а ги пиля, но с обикновена пила мисля да последвам съвета ви и да си взема от стъклените.
ai_vi разслояват ми се връхчетата на ноктите на пластове като поотрасне нокътя, отлющва се и после като поотрасне съответно се чупи.
сега мисля наистина да сменя лакочистителя с този на Лили чета страхотни отзиви от вас за него и да почна по често с маслата да проверя какъв ще е ефекта.
Много ви благодаря пак за съветите  Hug

# 558
Споменах ви, че си поръчах няколко неща от сайта на Христина. Бързам да напиша първите си впечатления от продуктите, които тествах.

- Пилинг за мазна кожа с екстракт от люляк (4,00 лева) - много приятен аромат ме лъхна още при отварянето на бурканчето (прочетох, че в темата има почитателки на това ухание, така че им препоръчвам продукта). Пилингът има по-фини и по-едри частици, а след употребата му оставя приятно усещане за чиста, мека и загладена кожа, но без да пресушава и да създава дискомфорт след това (разбира се, намазах се с крема, който ползвам почти веднага, но смятам, че това би следвало да е стандартна процедура за всички). Общо взето, смятам, че е продукт, който ще ползвам с удоволствие, а за цената си е направо перфектен. Peace

Скрит текст:

- Лосион за тяло Ягоди и сметана (7,00 лева) - лосионът има страхотен и изключително дълготраен аромат. Пробвах го на ръцете си, след което се мих няколко пъти, а ръцете ми все още ухаеха на него. За първи път ми се случва подобно нещо! Лосионът е хидратиращ, но лек. Не оставя мазен филм върху кожата, попива лесно и бързо. За моята твърде суха кожа на ръцете се оказа прекалено лек, но за кожата на цялото тяло ще е идеален, защото няма да е нужно да се изчаква дълго време преди обличане. Мисля, че продуктът ще създава нужното чувство на комфорт, без да лепне и да мазнее. За жалост, лосионът е с нова, не толкова красива опаковка, което малко ме разочарова. Тази на снимката е старата и много ми харесва. Heart Eyes

Скрит текст:

- Крем за околоочен контур със смола от кедрово дърво - плътен и богат, първоначално стои дори мазен, но попива добре и хидратира чудесно. Перфектен е за третиране на първи бръчки или ако кожата около очите ви е по-суха и губи еластичност. Изпратиха ми мостра от него в мъничко бурканче и понеже е нов продукт, все още го няма в сайта, затова не мога да публикувам снимка, нито да дам цена. Усещането обаче ми харесва и съм благодарна на момичето, което се обади за потвърждение на поръчката и ми спомена за него.

И за финал, но не на последно място - хареса ми отношението, което производителят има към клиентите си. Момичето, с което говорих, ми обясни, че много от лимитираните серии са започнали да се произвеждат по инициатива на клиенти на марката. Когато дадена лимитирана серия има успех, се започва и серийното и производство. Ползват се само натурални съставки, което за мен е огромен плюс. Фирмата произвежда доста козметика на ишлеме за чуждестранни марки. Очаква се скоро да изкарат на пазара и детска серия, което считам за чудесна новина, особено ако се придържат към натуралните съставки, както досега. Това е от мен. Ако имате въпроси, питайте!

П.С. Момичето ме попита как съм разбрала за продуктите на марката. Препратих я към темата, посветена на тях, във форума. Wink

# 559
  • Сoфия
Аз от евтините парфюми много харесах българските Pretty lady имам люляк невероятен е,трайността е цял ден при мен,другите като аромат не ги харесах -има жасмин,момина сълза,роза, но люляк обожавам и сега пролетта си го подносих пак. Струват 8 лв 50мл.Също харесвам много Sweet candy в ДМ много много трайни-имам Ягодка и Трюфели, а има още 2 вида,които също не са лоши.
Извинявай, но да те попитам от къде мога да си купя такъв парфюм, за Pretty lady става въпрос?
Ог години си търся парфюм с аромат на момина сълза, въпреки, че люляк и жасмин също звучат добре.

Къде са по 8 лева ?!  Rolling Eyes Аз ги знам за по 4,80 същите!!!

В магазините http://www.shiho.eu/about_us/ Много е хубав люляка наистина и дълготраен

А няма ли ги по магазините или само онлайн?  newsm78

# 560
Аз от евтините парфюми много харесах българските Pretty lady имам люляк невероятен е,трайността е цял ден при мен,другите като аромат не ги харесах -има жасмин,момина сълза,роза, но люляк обожавам и сега пролетта си го подносих пак. Струват 8 лв 50мл.Също харесвам много Sweet candy в ДМ много много трайни-имам Ягодка и Трюфели, а има още 2 вида,които също не са лоши.
Извинявай, но да те попитам от къде мога да си купя такъв парфюм, за Pretty lady става въпрос?
Ог години си търся парфюм с аромат на момина сълза, въпреки, че люляк и жасмин също звучат добре.

В магазините http://www.shiho.eu/about_us/ Много е хубав люляка наистина и дълготраен

А няма ли ги по магазините или само онлайн?  newsm78

Онлайн ли? Ако говориш за това http://www.ebay.com/itm/FLORALESSANCE-WOMAN-EAU-DE-PERFUME-PRETT … LAC-/251010335792 само че тук си е скъпичко...
 Иначе  Шихо не е онлайн. Това е просто сайта на магазина, за да ви стане ясно, за коя верига говоря  Hug Не съм сигурна дали по другите градове я има newsm78

# 561
Ее каква тема имало и аз да не знам ,надявам се ,че може дас е присъединя към вас,ще ми е интересно и разбира се полезно  Hug
Аз като евтина и горе долу ефикасна козметика ползвам AVON душ геловите и ексфолиантите им за тяло.Иначе тея на Рефан ми идват малко скъпички сякаш  Rolling Eyes Като маска за коса съм доволна от Garnier Фруктис. Преди си купувах много скъпи шампоани ,все медицински ...нямаше особено позлва сякаш от тях.Сега ползвам на Фарма Вита.поръчах си го от фризьор и ми излезе 8 лв. цял литър ,ама и от него не съм впечатлена.Общо взето продължавам търсенето на шампоан...

# 562

В този сайт който посочихте не видях такъв парфюм,по магазините не съм го виждала,а ги купувам от една фирма от Продавалника,казаха ми хората че са за износ за Италия затова ги няма по магазините.

# 563
Още повече щом не е онлайн магазина този Шихо до Варна от София няма как да ходя за един парфюм,а и ще ми излезне доста повече от 8 лв. Аз сега пак ще поръчвам особено като видях на каква цена са в чужбина и свят ми се зави Simple Smile

# 564
В този сайт който посочихте не видях такъв парфюм,по магазините не съм го виждала,а ги купувам от една фирма от Продавалника,казаха ми хората че са за износ за Италия затова ги няма по магазините.
[/quote]

Да, няма го тук, но тук няма и още сума ти артикули.... Rolling Eyes Не знам защо е така, но е факт, че го купувам от магазин на веригата.... Сега разбирам защо е толкова качествен Laughing Значи е за износ.. Колко струва в продавалника?

# 565

Да, няма го тук, но тук няма и още сума ти артикули.... Rolling Eyes Не знам защо е така, но е факт, че го купувам от магазин на веригата.... Сега разбирам защо е толкова качествен Laughing Значи е за износ.. Колко струва в продавалника?
[/quote]8лв с доставката като пощенска пратка по Еконт излиза 11лв, но като качество струва доста повече.

# 566
Шихото се споменава в тази тема.... Това е евтин магазин за китайски стоки, който обичам да посещавам, но невинаги купувам от там. За парфюм ще се огледам, дано намеря препоръчания люляк, защото обожавам такъв аромат. Иначе съм помирисвала  и тествала в-у ръката предлаганите в магазина аромати и  не ми се сториха трайни, но може аз нещо да съм се объркала. Сториха ми се някак химични и неестествени ароматите.

# 567
  • Бургас
Сдобих се с този чудесен лак на Golden Rose Rich Color. Взех го за 2.00лв. и не мога да се оплача.
http://linasfavoritestuff.blogspot.com/2014/03/blog-post_29.html

# 568
  • русе
Сдобих се с този чудесен лак на Golden Rose Rich Color. Взех го за 2.00лв. и не мога да се оплача.
http://linasfavoritestuff.blogspot.com/2014/03/blog-post_29.html

Много ми харесва цвета.

# 569
Не мога да се пречупя да си взема козметика от магазин за левче. Страх ме е да не ми излязат пъпки или да ми сълзят очите.
Рискувала ли е някоя от вас, доволна ли е и какво си е взела?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт