Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 209
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте! Някой използвал ли е шампоана на Авиа с хума против пърхот?

Пробвай Евтерпа , за пърхот, при мен свърши чудеса.
+1

# 601
  • Hell
Благодаря ви, момичета ще пробвам двата сигурно нищо няма да загубя освен малко пари...  Grinning

# 602
За пърхот много хора хвалят Себорал Форте, който беше мисля 1.20 лв. в аптеката, но понеже всичко е индивидуално и след всичко, и скъпо, и евтино, което съм изпробвала на мен лично ми помогна Нистатин - 5-6 лв. от аптеката. Разтваряш 2-3 таблетки в чаша вода и след баня, докато ти е мокра косата нанасяш с памук/тампонче. Не мирише. Съхне си нормално с косата. Има някакви вариации да се добави и оцет, но не съм пробвала. Вече от почти година използвам само това за превенция и то когато се сетя.

П.С Аз лично, откакто го премахнах по този начин вече мога като нормален човек да си използвам различни шампоани за коса без никакви добавки срещу пърхот и нямам проблеми.

# 603
  • Hell
Звучи интересно. Ще се пробва!

ronche   bouquet

# 604
аз ползвам дегримьора за очи на Биотен и също съм много доволна. и мирише много приятно!

+ 1  Peace

# 605

ronche   bouquet

Радвам се, ако помогна, защото беше голяма борба, хвърляне на пари на вятъра и от толкова силни шампоани вместо да изчезне ставаше по зле. Да не говорим, че косата ми много се изтощи от тия химии.
Наистина много хора са ми хвалили Себорала, но при мен лично имаше много слаб ефект, но смятам, че при всеки е различно. Все пак е много евтин и няма какво да се загуби.
С Нистатина в началото го използвай всеки път след баня, не се притеснявай ако не е разтворен хубаво и има прашинки. Втривай с тампонче в корените. При мен може би само след 3-4 нанасяния стана чудото. След това продължи, когато се сетиш, но не го зарязвай напълно!

# 606
  • Hell

ronche   bouquet

Радвам се, ако помогна, защото беше голяма борба, хвърляне на пари на вятъра и от толкова силни шампоани вместо да изчезне ставаше по зле. Да не говорим, че косата ми много се изтощи от тия химии.
Наистина много хора са ми хвалили Себорала, но при мен лично имаше много слаб ефект, но смятам, че при всеки е различно. Все пак е много евтин и няма какво да се загуби.
С Нистатина в началото го използвай всеки път след баня, не се притеснявай ако не е разтворен хубаво и има прашинки. Втривай с тампонче в корените. При мен може би само след 3-4 нанасяния стана чудото. След това продължи, когато се сетиш, но не го зарязвай напълно!

Ох, веднъж да се махне ще съм ти вечно благодарна.

# 607
За козметиката от левчетата заставам зад мнението на Бубанка. Не мога да се пречупя и това е!  Crossing Arms   Иначе купувам дреболии, посусда и т.н. без притеснение.

А забравих да спомина -тоалетното мляко на 7 билки е супер,поне за мен.Почиствам си грима с него и нямам проблеми,другите ми дразнят на очите и ми щипи ужасно...
И аз много ги харесвам, особено с невена или розата.
Тези, нали:

Как да разбера какъв ББ крем да си купя?  Rolling Eyes
На Нивеа и Римел има намаления в Лили. Коя марка е по-хубава?
Светъл, нормален или тъмен - това ми е голямото чудене.

# 608
Сега има намаление и на бб крема на Гарниер - 9,99лв. Миналото лято си го бях взела. Хубав е.

# 609
Естел Бързоход няма ли тестери, за да пробваш? Или консултант да помогне?
Аз имам на Maybelline 8 in 1 (light), от преди може би година, но честно казано съм го използвала само като ходя на плаж лятото, защото знам, че е добре, да си с ББ крем вместо фон дьо тен на плажа. Моят ми харесва, но не знам как са на другите марки Simple Smile

# 610
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Естел, не вземай Нивея.Пробвай тестерите на другите марки.Зависи и каква е кожата ти.На Гарние не са лоши  Peace

# 611
  • Варна
И аз съм за Гарние, светъл тон си вземи, независимо от тена.

# 612
Да питам и тук- можете ли да ми препоръчате нюд червило с розов подтон, но в студената гама?

# 613
  • при моите деца .....
Пак аз - искам пяна за коса - да оформям късата си коса.
Колебая се между Garnier i Wellaflex - дано съм ги изписала вярно

# 614
Как да разбера какъв ББ крем да си купя?  Rolling Eyes
На Нивеа и Римел има намаления в Лили. Коя марка е по-хубава?
Светъл, нормален или тъмен - това ми е голямото чудене.
В никакъв случай не си взимай тъмен, освен ако не си мулатка примерно. Аз си взимам най-светлия като този на Нивеа дори ми беше тъмен, но аз наистина съм доста светла.
Много харесвам синия бб крем на Гарние за мазна кожа. Най-вече защото е покривен за разлика от повечето от останалите. Но ако кожата ти е суха, едва ли ще е добра идея. Или ако търсиш по-леко покритие. Друг ББ крем, който харесвам заради покривността му е този на Катрис, от него дори има 4 цвята и има тестери, така че можеш да пробваш.

Общи условия

Активация на акаунт